Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz hoze` #334 üzenetére

Kedves Hoze'!

Válaszok:
    1. Amikor én vettem a lemezeket akkor még nem volt ott a figyelmeztetés. Bár én elég rég vásároltam náluk. Az, hogy azóta nem néztem meg a honlapot és ezáltal nem láttam, hogy pótolták a hiányosságot valóban az én hibám.
    2. Ahol tehetem kiállok az érdekeim mellett és a környzetemé mellett is. De valóban felelőtlen vagyok néha. De kicsit talán mindenki az. Ugye ha a wbteam csak zárt körben árult volna lemezeket (nem ilyen ''felelőtlenül'') még mindíg működne.
    3. Tudom miért alakulnak ilyen cégek. A gyors haszon és meggazdagodás miatt. Nem tűntek milliomosnak. Arról ugye nem éntehetek, ha valaki nem tudja ''megfogni'' a pénzét.
    Valószínüleg folyamatosan áruba forgatták. Egyenlőre azért nem volt látszatja. Gondlom azt hitték még sokáig megy az üzlet és van értelme belefektetni a nyereséget.
    4. Én soha nem állítottam, hogy igazságos és értelmes dolog egy kizsákmányoló renszertől vásárolni bármit is. De itt élünk és ez van. És nem feltétlenül az a megoldás, hogy illegálisan áruljon mindenki. Mert, ha a dolgokhoz mindenki így állna, akkor senki nem adózna és a többit te is tudod....
    5. Nem mindent veszek meg utána nézés nélkül. De, ha valami nem drága mondjuk 10-20db dvd azt nem feltétlenül, mint ahogy nem olvasom a fórumokat, hogy milyen a boci csoki. Remélem érted mire célzok. De ez nem azt jelenti, hogy azt a ''kevés'' pénzt szeretném kidobni az ablakon. A drágább dolgoknak természetesen utána nézek.
    6. Nem tudom mennyire olvastad figyelmesen az előző hozzászólásokat, de úgy látszik te is csak félig szeretsz mindent elolvasni. Magamnak a wbteamnél kb. 20db dvdt vettem. Ez nem tudom mióta 4 terra? Főleg, hogy mind a kukában végezte. Azt is írtam, hogy nem vagyok szent. Én is írtam dvdt másnak. De ezzel nem veszem el sem a te ''kevés'' pénzedet. Sem a többi ''kisemberét''.
    7. Persze én sem szeretem, ha bezárják a kedvenc forrásaim. Értem ezalatt a dvd boltokat és warez oldalakat is. Spontán most zárták be azt a helyet is ahonnan én vásároltam. Csak nekem veletek ellentétben nem ''sírok'' egy fórumban. Keresek másik helyet van még bőven aki ezzel foglakozik. Két nap allatt amíg körbe néztem érdekes dolgokat találtam. Nálunk kis városunkban most dicsekedett egy számtech boltos ismerős, hogy Verbatim dvdt vett 97Ft/db és most 140ért adja. A 140 sem drága ebből a márkából azt hiszem. És én egy kisebb városban élek. Képzelem mi van BP-en ami ugye nem kicsi és ezáltal némileg több lehetőség is van. (persze ez csak feltétlezés) Csak sok a lusta ember aki nem nézelődik csak irogat meg anyázik mert azt jóval könnyebb.

Végezetül. Egyetértek veled, hogy nem ez volt a legjobb megoldás és, hogy némileg felelőteln voltam. De írad, hogy a dolgoknak több oldala van. Csak az itt ''prédikálók'' egytől-egyig azt az oldalt látják, ami nekik jó volt. Aki szívott (és itt most mindegy, hogy magának köszönheti v. nem mert ha nincs a bolt akkor nem szív) meg le van szarva az ő véleményük szerint. Akkor a te értelmezésedben ők hol látják a másik oldalt. Valóban nem tölt el jó érzéssel, hogy most miattam van több embernek anyagi vesztesége. Az azonban jó érzéssel tölt el, hogy vannak olyanok akiket némi bosszútól kíméltem meg. És tudom, hogy ők vannak kevesebben. De ettől még létezenk, még ha számuk elenyésző is a tiétekhez képest. És csak azért nem tudok senkit isten igazából sajnálni, mert aki akar talál új boltot.

Bye

U.i.: Köszönöm, hogy nálad legalább értelmes gondolatok fogalmazódtak meg nem úgy mint egyik másik ''anyázónál''. Tiszteletem!

Új hozzászólás Aktív témák