Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DVDdriver
üzenetére
''Kibasztál egy csomó emberrel, magyarul megkárosítottad őket és engem is!
Valakit anyagilag, valakit azzal, hogy esetleg messzebb kell mennie egy másik boltba, valaki meg azzal, hogy eszi a kefét, hogy ne kaszlizzák be, vagy ne kelljen büntetést fizetnie!'' De még mindíg azt kérdezem, hogy én miért foglakozzam velük, ha ők sem foglakoznak mással???
Meg azt mondjátok megérdemli aki princot vett! Tudjátok ti meg megérdemlitek, hogy most többet kell fizessetek!
Azt mondjátok bort iszom miközben vizet prédikáltam. Ti mit csináltok? Itt úgy látszik mindenki szent. (pedagógus licensz, meg nem játszom, meg zenét csak a rádióban) Tudjátok kinek meséljétek be.
NEM ÉRDEKEL MÁS BAJA AMÍG A MÁST SEM ÉRDEKLI AZ ÉN BAJOM! lefordítva: le van szarva a problémátok amíg szartok az enyémre, a hevarjaiméra, meg azokéra akik szívtak a princovel.
kolegámat idézném aki színtén szívott már dvd-vel:
'' tudod milyen szar mikor a gyereknek hazaviszem a dvdt. Az örömmel várja és nem tudja megnézni'' Ja és őt pl. nem az zavarja, hogy elbukott párszáz forintot. Sőt a feljelentést is balfaszságnak tartja. De azt mondta jó dolog, hogy másnak ezt nem kell megszívnia.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest