- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még egy kis apróság. Belemegyek abba, hogy én voltam a balfasz és bocsánatot kérek egy feltétellel. Előáll valaki olyan megoldással, ami mindkét oldalnak megfelel. És megoldotta volna azt a problémát miszerint mindenki fel lett volna világosítva a princoról. Ugye így elkerülhető lett volna az ''átbaszás''. De azt már most mondom, hogy ne jöjjön azzal senki, hogy olvasott volna utána. Mert ugye, ha veszek egy telefont vagy egy számítógépet annak nem kell utánaolvasnom. A szolgáltatásoktól eltekintve. Csak elvárom, hogy működjön. Ne kapcsoljon ki, ne fagyjon le. Meg ugye azt is írtam, hogy nem mindenki fórum függő. Van most olyan ismerősöm akinek ez a fórum volt az első amit olvasott, mert felhívtam rá a figyelmét. De írni pl. nem ír bele. Szóval várom a megoldásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest