- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- One mobilszolgáltatások
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kalandor
üzenetére
4 évig tanultam jogot. Persze nem felső szinten. De főleg polgári jogot. Lehet, hogy nem értek hozzá. De fordultam már ügyvédhez és rendőrhöz is ezügyben. És érdekes módon mind azt mondták, hogy annak az esélye, hogy a rendőrség megkeressen és tanúskodni hívjanak egyenlő a 0,00-val.
Azzal ellenben nem vitatkozom, hogy némileg összefüggéstelenül fejtettem ki a dolgot. De a lényeg, hogy hivatalosan engem nem fognak hívni sehova.
Én a rendőrségnek is olyan vagyok mint nektek. Csak egy fórumban irogató senkiházi aki lehet, hogy csak kamuból állítja, hogy ő volt a felnyomó. Főleg minthogy a brfknak is három különböző emailről írtam. Igyenesről. Internetkávézóból. És még csak nem is itthon a városban.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest