Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha valakinek megéri rámszállni tegye. Sőt, ha neki ettől jobb kedve lesz vagy jobban alszik akkor is megteheti.
Mik lesznek a vádak. Illegális software használat. Úgy gondolom egyetlen ember sincs itt akinek ne lenne legalább fél tucat lopott software a gépén. De ha mégis van ilyen akkor le a kalappal előtte.
De mint mondtam nem érdekel a dolog és nem áll szándékomban egy fórumban senkivel sem így kibaszni. Persze addig amíg nem piszkál engem sem senki.
Ha megint rászántam magam az írásra Diegonak is üzennék. Írtak, hogy miért nem tudom megérteni, hogy sok lehet azaz 5000Ft. Megértem, de ezek szerint te nem érted meg, hogy volt olyan aki legalább ennyit bukott a lemezeken. Szerinted az ő 5000Fj-ja mennyivel ér kevesebbet mint a tiéd?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest