- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hequila
őstag
őőő... Én úgy tudom, hogy a Princot nem azért tiltották be az E.U.-ban, mert sz ar, hanem azért, mert nem fizetett jogdíjat a Philipsnek, és a Philips tiltatta be! Úgy tudom, hogy a lemezek gyártása ennek ellenére folyik. Bár lehet tévedek. Nekem speciel semmi bajom a Princoval.
Igaz, magamnak nem írok Princora, de másoknak szinte csak arra. Lehet erre mondani, hogy mekkora balf@sz vagyok, hogy átbaszok mindenkit. Ez talán részben igaz. Az az igazság, hogy azt a tendenciát követem, amire az egész világ épül; a pillanatnyi haszonszerzés. Lehet, hogy akiknek most írok, 2 év múlva nem fogok írni, mert nem jönnek hozzám, de most még jönnek, 2 év múlva meg már mindenkinek lesz DVD írója -> sokkal kevesebbért kényszerülnék megcsinálni ugyan azt a munkát.
Illetve arról szól az egész kapitalizmus, hog ott póroljak, ott basszam át a jónépet, ahol tudom! Itt volt ugye a brazil paprika a kalocsaihoz keverve. A Kalocsai paprika Rt. (vagy mi is pontosan a neve) sem azért keverte a szar brazilt a sajátjához, mert attól kicsit más íze lesz, hanem mert az olcsóbb volt. Erről szól a rendszer. Minél olcsóbban előállítani, minél drágábban eladni. Nem azt mondom, hogy ez így jól van. Azonban ebben élünk, nem nagyon tudunk rajta változtatni, egy újabb forradalomhoz meg most hideg van már. Egy trágyadomb a világ, és nekünk 2 marokra kell ennünk a szart, mert ha nem, akkor éhenhalunk!
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...