- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
finest
addikt
Ez segített:
Fixing no AutoRun for CDs
Added 11/9/99
If your CDs have stop starting automatically, and you have checked everything else:
1. Go to HKEY_USERS\.Default\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer
2. The value for NoDriveTypeAutoRun should be set to 95 00 00 00
De ho gy mitől állítódott el ez a bejegyzés (91 volt, mielőtt átírtam), azt nem tudom. -
finest
addikt
Fura problémám van. Éppen most raktam újra a Winfost és a Pio110D-és íróm nem hajlandó autorun indítani a lemezeket. A lemezek labeljét sem írja ki. Fenn van mellette a DeamonTools 4.03 is. A fura az, h a telepítés előtt még volt autorun. A registryben a Local Machine - Sys - Control Set 001 CDrom nál az Autorun 1-en áll, viszont van alatta egy olyan bejegyzés, h AutorunAlwaysDisable az értéke Nec MBR 7 MBR 7.4 , Pioneer Changr DRM... próbáltam megváltoztatni, törölni, de nem használt. Van ötletetek?
-
moonman
titán
nekem is előadja néha, dvd videot teszek be wmp futik a tálcán toolbar üzemmódban és előpattan, de játszik tovább, csak előjön.
visszateszem és nyitom powerdvd-t.
szvsz bug. -
LLKobe
veterán
És azt nem tudjátok miért van, hogy ha berakok egy DVD filmet a meghajtóba, és csak simán duplakattolok a meghajtóra, elő akarja hozni a Windows MediaPlayer 10-et.
Pedig mindent átállitottam a másik lejáccóra, mert nem azt használom. Az autorunt is, társítotam is, de ugyabaz... Miért? -
Lizzard
aktív tag
Hello!
Még mindig fennáll a probléma az autorunnal kapcsolatban, esetleg vkinek egyéb ötlete van? -
Lizzard
aktív tag
Plíz help, még mindig nem jóóóóó!!!!
-
moonman
titán
az a jó. Bővebben: link ?
-
Flashy
veterán
nem nemlehet feltenni, csak hiába rakod be a cd-t, nem indul el róla automatán az install, amit az autorun elindít az csekkolja hogy fel van-e téve és ha igen akkor azonnal kilép. ha elindítod hogy setup.exe akkor megy a telepítő természetesen. nem tudom, hogy minden Office verziónál így van-e, én Office2000-t tudom hogy ilyen. azér írtam, nehogy valaki ezen szívjon be hogy pont egy office cédével teszteli az autorunt.
-
Diskcopy
tag
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer\NoDriveTypeAutoRun nál a NoDriveTypeAutoRun értéke 000000b1 ha ki van kapcsolva az autorun, illetve megpróbálhatod még a HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer-en belül is a NoDriveTypeAutoRun-t ott is 000000b1. ha ki van kapcs.
-
bebean
aktív tag
probald ki ezt:
Bővebben: link
vagy ezt:
Bővebben: link
utóbbi 95/98 ala valo, de hatha segit. en nem probaltam ki ezeket... üdv -
Lizzard
aktív tag
NAh van vkinek más ötlete, h. mit kellene módosítani a registryban v. milyen progival tudom belőni, h. menjen az autorun?
-
Flashy
veterán
van egyket program, pl Office, ami ha fel van installva a gepre akkor az autorun nem inditja el magatol a telepitot, csak ha meg nem talalja magat feltelepitve. csak gondoltam hatha ebbe fut bele valaki.
-
Lizzard
aktív tag
Jah meg ha jól láttam a regisrtyben is 1 volt az autorun értéke... Szal akkor mi lehet a gond?
-
ALI_G
veterán
Ebben a topicban gyors választ kaphattál volna, bár látom már megkatad.Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Lizzard
aktív tag
Nah vki?
-
Lizzard
aktív tag
Hello!
Leszedtem ezt a Tweak UI for Windows progit, mert nekem is ugyanez a gondom van, h. nem tudom automatisan indíttatni a CD-t, de nem látom sehol se a progiban azt a menüt, ahol engedélyezni lehetne... Pontosan merre található ez
Vagy esetleg vmi más progi, amivel engedélyezni lehet az autorun-t -
up
senior tag
www.microsoft.com, baloldalt fent keresőmező, beírod, hogy tweakui xp, és az első oldal amit kidob a letöltésé!
http://download.microsoft.com/download/f/c/a/fca6767b-9ed9-45a6-b352-839afb2a2679/TweakUiPowertoySetup.exe -
sh4d0w
félisten
A legegyszerűbben úgy lehet megoldani, ha előhívod a Device Managert (Eszközkezelő), ott megkeresed a meghajtót, jobb klikk és ott vmelyik fülön ott lesz az automatikus lejátszás. Érdekes módon nem mindig műxik, így aztán a tweakerprogikban benne van az állítás lehetősége - gyakorlatilag mindegyikben.
-
cornelius
tag
A gondom az, hogy feltettem XP alá egy ASAPI drivert, mert az EAC nem akarta látni a CD írómat. Most már működik szépen, de az install legyilkolta a CD Autorun képességet. Tudom általában letiltani szokták, de én most engedélyezni akarom, valami egyszerű módon.
Van erre valamilyen spéci program?
A legjobb az lenne, ha egy engedélyező/tiltó program lenne, amivel kedvemre állítgathatom, ahogy csak akarom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest