- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
az a jó. Bővebben: link ?
-
Flashy
veterán
nem nemlehet feltenni, csak hiába rakod be a cd-t, nem indul el róla automatán az install, amit az autorun elindít az csekkolja hogy fel van-e téve és ha igen akkor azonnal kilép. ha elindítod hogy setup.exe akkor megy a telepítő természetesen. nem tudom, hogy minden Office verziónál így van-e, én Office2000-t tudom hogy ilyen. azér írtam, nehogy valaki ezen szívjon be hogy pont egy office cédével teszteli az autorunt.
-
Diskcopy
tag
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\Explorer\NoDriveTypeAutoRun nál a NoDriveTypeAutoRun értéke 000000b1 ha ki van kapcsolva az autorun, illetve megpróbálhatod még a HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer-en belül is a NoDriveTypeAutoRun-t ott is 000000b1. ha ki van kapcs.
-
bebean
aktív tag
probald ki ezt:
Bővebben: link
vagy ezt:
Bővebben: link
utóbbi 95/98 ala valo, de hatha segit. en nem probaltam ki ezeket... üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest