- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Üdv.
Itt egy új tuningprogi a Catalysthoz. AMD-s, tehát bátran lehet próbálkozni...Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
'sztok.
Catalyst telepítés után újraindít, rebootkor ez fogad: "Load MMdriver application működése leállt". 12.2-es drivertől 12.8 bétáig mindent próbáltam, mindig ugyanez. Konfig adatlapomon, win7 64-et használok. Googliba találtam ehhez a hibajelenséghez irományokat, de akkora faxságokat írnak, ami nekem nem segített. Ilyen baromságokat irkálnak, hogy menjek sajátgép, users, tulajdonságok, és ott rakjam be a pipát a rejtettre, majd alkalmazzam az összes almappára, majd vegyem ki mindből újra. Ez normális? Na, azért megpróbáltam, nyilván nem segített, játékok nem indulnak. Most mi van?Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
-
Weareus
addikt
válasz adamssss #22927 üzenetére
Kösz a tippet. Már le is szedtem az Asus honlapjáról a Biost. Azt nem tudom, hogy melyik Catalystot merjem ezek után használni? Ha elvileg elkezdem alacsonyabb verziószámútól telepíteni és az nem válik be, egyszerűbb upgrade-elni, mint downgrade-elni?
(Ha jól emlékszem a 12.3-ast használtam jó sokáig, csak a FC3-nál meg a Crysis3-nál kellett új...)Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
válasz adamssss #22929 üzenetére
Köszi, bios felment, próbálom akkor a 13.4-et, majd meglátom.
ZeroDK: köszi, kipróbálom ezt a kis progit is.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
válasz adamssss #22929 üzenetére
Felraktam pár game-t, úgy néz ki, h. az általad ajánlott driver tényleg jó lesz; cf, régi és új game-k bugmentesen mennek.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Még egy kis segítséget kérnék, de inkább offba írom. Mivel egyedi vízhűtésem van, alap, h. játékok alatt kiíratok órajeleket, hőfokokat, etc. (jobb a békesség ). Ehhez egyrészt az Aida 64 EE-t használom, de kell még hozzá az MSI AB Riva Tuner Statistics Server funkciója is. Ezt a progit viszont nem tudom felrakni ugye az MSI AB nélkül, viszont maga az MSI AB kiiktatja a catalyst-vezérlés egy részét. A kérdés így az lenne, hogy az MSI AB-ből melyik verziót érdemes bevállalni?
[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Üdv.
Közben megoldódott: rájöttem, h. a Riva Tuner felrakható MSI AB nélkül is.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
Weareus
addikt
Sziasztok.
Nem otthonról írok, szóval nem tudom milyen driver van fenn, de már legalább egy éves és most hogy behúzzák otthon a netet, szeretnék frissíteni. 7970 cf win7 64 bit. Nyilván játékokhoz kell. Köszi.Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AliExpress tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Windows 11
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest