- iPhone topik
- Van még Nokia telefon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
///Krisz\\\
senior tag
Sziasztok!
ha az ATI Overdrive-ot használom elszáll a garanciám?
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
///Krisz\\\
senior tag
-
///Krisz\\\
senior tag
Így hazaérve a nyaralásból gyorsan fel is csaptam a 11.7-es katát és észrevettem egy hibát, mégpedig azt, hogy Youtube videó lejátszása közben (teljes képernyőn, 720p-n), bekapcsolt Steady Video-val kap egy kis érdekes fekete keretet a videó illetve elég zavaróan "remeg" a kép, bár inkább ugrálásnak nevezném (kikapcsolt Steady Video mellett tökéletes a kép és nem is kap keretet). Másnál is jelentkezik ez a probléma vagy egyedül vagyok? Ez Mozilla alatt történt (IE-t még nem néztem meg), legfrissebb Flash Playerrel.
"Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz norbi0604 #15155 üzenetére
Igen nálam se. Gondolom te is az AMD főoldalán próbáltad a "Find a Driver" fülnél, hiába állítom be amit kér után mikor rákattintok a "View Results"-ra semmi sem történik. Legalább nem nálam van a hiba.
-
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz banánocska #15198 üzenetére
Még nem.
Mi ez a nagy érdeklődés a 11.10 iránt? Mintha valami megváltó driver érkezne.
-
///Krisz\\\
senior tag
Éljen, végre működik az AMD főoldalán lévő driver kereső fül.
-
///Krisz\\\
senior tag
Fent maradtak "darabok" az előző driverből és azért áll vissza a HD4770 órajelére. Először töröld simán (uninstall) a drivert ami most fent van majd telepítsd fel a Driver Sweeper-t utána indítsd újra a gépet, de már csökkentett módban, majd kitakarítasz Driver Sweeper-el, megint egy újraindítás, vissza normál windows-ba majd felteszed a HD5850-hez való drivert és kész.
[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
Ilyenbe én még nem futottam bele. Lehet, hogy tényleg letöröltél valami olyat amit nem kellett volna, próbálj a windows update-el kerestetni frissítéseket hátha visszarakja a letörölt programot.
-
///Krisz\\\
senior tag
Kicsit lemaradtam a témában, ott tartok, hogy az utolsó stabil driver a 12.4-es, és volt egy hír, hogy ritkábban fognak kiadni új drivereket. Akkor a következő stabil driver az kb mikor jön ki?
(#18240) Löncsi: Tehát akkor azóta sem derült ki, hogy mennyi lesz a frissítési periódus?
[ Szerkesztve ]
-
///Krisz\\\
senior tag
válasz BreeZeRr #20818 üzenetére
AMD valamit elrontott és nem nagyon akarnak lejönni a driverek, sokszor megáll, belassul letöltés közben ezért a letöltött fájl sérült lesz mire megérkezik a gépedre, ezért írja ki ezt az NSIS error-t, nálam az segített, h nem Chrome-al hanem IE-vel töltöttem le és mikor megállt egyből nyomtam egy szüneteltetést, majd egy kis időn után folytatás így szépen lejött és utána már hiba nélkül települt is, viszont így h írod hozzá h a zippeknél is szarozik, erre a kombóra, külföldi fórumon azt írták h RAM gond lesz, nem tudom ez mennyire igaz mert nálam a zippes dolog nem fordult elő, de lehet h ezen a vonalon kéne akkor keresned a hibát.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Parfüm topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Pendrive probléma
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Van még Nokia telefon!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest