- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Apone33 #22201 üzenetére
A teljesitménynövekedés az egy VGA-t használó felhasználóknál. Ott valószinűleg a CF teljesitményén nem javít számottevően, ezért nincs feltüntetve. A Company of Heroes 2 memóriakezelésével még gondok vannak, valószinűleg ezért van tiltva a CF, mert nem lehetne stabilan játszani. Majd egy patch után megint engedélyeztetve lehet, ha jónak látják.
[ Szerkesztve ]
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Apone33 #22649 üzenetére
3 havonta van csak whql driver, ha jól rémlik, az utolsó május végén jött ki.Gondolom majd a hó végén lesz.Legalább is ebből kiindulva.
Jaja cf van, 2 7770.Ezért is vártam, jókat igért. Nem tudom, ez jó-e, egyelőre zavar.De mondom érezhetően simábbnak tűnik vele a játék nálam.Csak olyan érzés, mintha vízben kavarna a karakter a játékban, nem ezt szoktam meg.
Meg is találtam hol lehet kikapcsolniMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
Raidon
őstag
válasz Apone33 #22649 üzenetére
En a Far Cry 3 -al ugy allok hogy talan egyszer sikerult osszehoznom ugy a dolgot hogy ne torjon vizszintesen be a kep... Vsync re nem is adtam GPU frame re raktam 1-et. Ezek utan is volt tores de sokszori probalkozas utan sikerult hogy minden fullon ugyan igy es nem torott. Utanna ujraraktam a rendszert feltettem es megint nem volt jo. Szoval driver szar vagy csak szarul van megirva a jatek...
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Raidon
őstag
válasz Apone33 #22660 üzenetére
Hat sajna nincs CF-em szoval sokra nem megyek vele... Egesz jo jatek de az hogy mar varialgatni kell a beallitasokkal hogy jol menjen az vicc... Vagy csak az en gepem nem szereti... Ha viszont leveszem a felbontast megszunik a dolog de akkor ugy nez ki a dolog hogy inkabb nem reszletezem xD
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
törölt tag
válasz Apone33 #22688 üzenetére
Nekem azon kívül, hogy akadozósabb, valamiért a beta driverek eltávolításkor rebootolják a gépet. Win7 és Win8 alatt is. Ezután bármilyen drivert teszek már fel, többé nem indul el, csak driver nélkül. Reinstall marad csak megoldásként. Uninstall Utility-vel szoktam leszedni. Lehet ezeknél saját uninstallal kellene?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Apone33 #33106 üzenetére
Ha az a kérdés, hogy önmagában is működőképes e, vagy olyan mint valami "patch" egy programhoz: nem szükséges hozzá korábbi/másik verzió. Sőt, a legjobb a tiszta telepítés, tehát előtte lepucolni a régit és mindent ami "hátramaradt" belőle és csak azután feltolni az újat, vagyis ezt (vagy akármelyiket)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Tippmix
- Ukrajnai háború
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...