- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
audi100td #15123 üzenetére
Gondolom ugyanazokkal a hibákkal küszködik minden DX10-es kártya. [link] Az utolsó pillanatban optimalizáltak a kódon, és ez a DX10-es future levelen hibákat okoz. Ezzel a driverek optimalizációját is kilőtték egyébként. CF/SLI gázos, erős mikroakadások ... NV-n single kártyán is. Kell egy patch és egy új optimalizálás a driverekbe. Természetesen a DX10-es kódot át kell egy kicsit dolgozni. Ezért nem érdemes a megjelenés előtt változtatni a kódon. Inkább később egy patch-ben, amire a drivereket is fel lehet készíteni.
-
siriq
őstag
válasz
audi100td #15121 üzenetére
Nekem nem megy normalisan, az engem nem vigasztal ha masnak megy. Nincs idom ezzel benazni melyik driver jo, milyen beallitassal. Bakker adjanak ki olyat amivel megy. Amugy 11.9 szinten zenesz(problemas). En is ati kartyat vettem mint mas, nalam is kell, hogy mukodjon. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külföldi SIM-ek itthon
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest