- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Aktív témák
-
Gábor vitéz
tag
Érdemes leszedni a legújabb omegát! Azzal megy a Halo is.
-
jimmyb0y
tag
3.8 télleg suxx.. Nekem pl Battlefield 1942 mapváltáskor összevissza mosódik...Többi gameel nem volt gondom...Este kipróbálom Omegát.
-
fügike
senior tag
1280-on a 85hz-et. A 9500Pro meg nemtom.
-
fügike
senior tag
85Hz-re állítottam, jó lesz az nekem?:DD
-
fügike
senior tag
Megvan, látom, itt vigyorog előttem. Visítsatok, ha jót mondok!
''Frissítési frekvencia felülírása'' - most tiltott, ezt kapcsoljam be? -
fügike
senior tag
Hö...????
-
fügike
senior tag
Ez lenne a ''Monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése'' opció?
-
fügike
senior tag
Na végre!:) És hol találom???
-
fügike
senior tag
Naaa!
-
fügike
senior tag
Meg tudja valaki mondani, mi az a DDC? Az Omega oldalán azt mondja, hogy kapcsoljam ki telepítés után, mert akkor fog rendesen menni a frissítési frekvencia állítása, meg többfélével mehet a monitor is, mint amit a Win megengedett eddig.
hol van, és mi az ? Kösz!:) -
Kiki82
csendes tag
Helló! Szerintetek milyen drivert érdemes most használni 9800Pro-hoz? Catalystet v. Omegát? És melyik számút? Most a 3.7-et használom és ezzel 16540 pontot kapok a 3DM2001-ben! Érdemes a 3.7-et lecserélni v. inkább maradjon? :F
-
a 3.8 tele van hibákkal, aki feltette a 95%-uk mindenféle problémákról számol be (én is)
-
t.tomi
tag
ez :( = :C
-
atommag
csendes tag
nekem nem lett kevesebb. de ha már ide írok, akkor ki tud valamit mondani arról az omegáról?
Milyen driver, gyorsabb, vagy lassab? De bisztos nem hivatalos. Nem?
Csak azé, mer akkor addig nem teszem ,fel amíg valaki valamilyen pozitív dolgot nem ír róla. -
Geli
senior tag
felraktam:)...szerintem yo...gyors,stabil és nincs az a hülye ujraindulás(végre kijavitották)...
ui:hogy lehet(vagy hol)beállitani a játékokhoz a külön képfrissítést? -
Macccy
senior tag
válasz
Gábor vitéz #71 üzenetére
Hát én azért észrevettem pár látványos extrát X-boxhoz képest ........... (bár lehet, hogy csak haluztam) :DDD
-
-
Macccy
senior tag
válasz
Gábor vitéz #61 üzenetére
Hmmm ...... szóval a mem-állítgatás húzásnak számít? Lehhet ... :D
HALO a kírály !!! Még 2 év utáán is !!! Jut eszembe! Ha valaki(k) zúzza rendszeresen valami gyors szerveren jóarcok közt és hajlandó megosztani velem az IP-t az szóljon ..... néha benéznék! :P -
Thom!
veterán
Catalyst test 3.8
[L]http://firingsquad.gamers.com/hardware/catalyst_3.8/default.asp [/L] -
boygo
aktív tag
Össze hasonlították a 3.7 - 3.8 -as drivert.
Hát mit mondhatnék. Egyenlőre hagyom a 3.7-est ezzel a 9500pro jobban szerepel. :P
[L]http://firingsquad.gamers.com/hardware/catalyst_3.8/default.asp[/L] -
Bálintosz
senior tag
válasz
Gábor vitéz #62 üzenetére
Hibajavításokat???
Levettem a Cat 3.6-ot(Driver Cleaner2) > újraindítom > Cat 8.8 fel > újraindítom > Play JK III > képen kék szardarab, szélen sárga!!!
Most a 3.2-őt tettem fel sziesztázni! Ezzel nincs baj!(a 3.6-al se volt)
Lehet hogy rosszul tettem fel a Catalist-ot?? Vagy tényleg ilyen szar a 3.8??:F -
Bandit21
addikt
Dob-e ez az új driver bármit is a kis régi Radeonomon? (abból az időből való amikor még nem voltak elnevezések a mostani driverek, programok 7200esnek írják 64MB DDR)??? Vkinek van hasonló tapasztalt-e vele gyorsulást v bármit?
-
Macccy
senior tag
Csak annyit, hogy a sebesség nagyon nem minden! 200 pont +/- .......... szerintem mind1. A stabilitás viszont már nem!! Ha valaki talál hibát, fagyást, bugot vagy oda nem illő ojjektumot az ÚJ driverrel az szóljon! :)
Ja! ..... Majd elfelejtettem! HALO -sok figyelem! Kérdeznék: valamiért 1,5 - 3 óra játék után már 3x kifagyott a téma. Érdekesen kikapcsolt a monitor és minden megállt --> RESET
Ezt valaki más tapasztalta? Ha nem akkor ezt is a tápom számlájára írom ;] -
Beast_
tag
Omega driver? :F
Az valami final version-t takar vagy patch-elt? Honnan lehet leszedni? -
Beast_
tag
hi tud nekem mondani olyan progit amivel a shapp. 9600 pro-t lehet húzni?
tényleg nincs a driverbe hőmérő progi? más lenne amivel lehet mérni? :DD -
törölt tag
azert erdemes elolvasni, hogy allitolag mi mindent javitottak ki:
[L]http://www.ati.com/support/includes/titles/fixed.html[/L] -
peterqe
aktív tag
válasz
koxminator #44 üzenetére
Akkor most már értem, miért nem találok olyan progit, amivel meg lehetne mérni a 9800-as hőmérséklét...
-
kizo13
tag
A Radeon 9500Pro-ra is rá lehet rakni a 9500->9700 patchet? Nem lesz baja?
-
kizo13
tag
Állítólag van ehhez a driverhez egy gyári beépített overclock rész, de én a control panelen sehol nem találom. Hogy lehet előcsalogatni?
-
modd3r
őstag
válasz
koxminator #37 üzenetére
Csak az nem egyértelmű, kihez szólsz... :)
-
koxminator
senior tag
mondtam, www.anandtech.com :P
-
koxminator
senior tag
szerintem igazodnak a futuremark nemrégiben kiadott optimalizációs kinyilatkoztatásához. amúgy ne legyen már nekünk cheates driverünk mint szegény nvidiának szokott lenni, nem jó az nekünk
No cheating - just pure performance and tuning :C -
peterqe
aktív tag
Szerintem ezt csak a következőképpen lehet érezni:
Emlékeztek még az Unreal Tournament-re?
Amikor megjelent, csak a leggyorsabb vidkártyákon volt kafa. Ahol szemre szépen ment, ott amikor leültél vele játszani, akkor olyan ''csúszkálós'' érzésed volt. Valahogy nem volt meg az összhang az egérmozdulatok és a kép között.
Aztán szépen lassan a driverekből javult a dolog. -
modd3r
őstag
válasz
koxminator #27 üzenetére
Bár az ember valóban nem 3Dmark-al játszik, kíváncsi lennék, hogy ki mondja meg egy adott játékban szemre, mekkora az FPS beli különbség... :)
Amúgy meg mér' szedik ki a driverből a turbo-t ? :D -
koxminator
senior tag
arra tökéletes :-)
-
peterqe
aktív tag
válasz
koxminator #27 üzenetére
Nem izgatom magam abszolút, csak jobb látni a nagyobb értéket az új driver után :)
A 3dmarkot meg csak arra használom, hogy tesztelem vele szellőzésügyileg meg hűtésügyileg a frissen befejezett moddingot úgy, hogy járatom fél órát :) -
Phobos
aktív tag
Én is láttam egy oldalon, hogy elég sok helyen visszaesett a teljesítmény... :(
-
koxminator
senior tag
tegnap én is felraktam ezt a 3.8at de még a hallót nem teszteltem azóta vele. egy dologra ügyeljetek hallóval kapcsolatban:
ha az a gond hogy textúrahibákat csinál, akkor a direct3d tulajdonságokon belül a mipmap detailt csak high qualityre szabad állítani, mert csak így lesz a textúramegjelenítés helyes. még egy: tegnap este óta letölthető a második peccs is a hallóhoz, asszem az 1.02-es, azt sem ártana feltenni. -
peterqe
aktív tag
Nem igazán érek rá, de ha igen akkor szánok rá egy kis időt :)
Profin meg van csinálva (Egyébként dettó ez a véleményem a Mace Griffin-ről is), csak kicsit idejétmúlt a grafika. Konzol feeling pedig nem zavar, mert meló mellett úgyis mindenkiből aki ''hardcore gamer'' volt (pl. én :O -
koxminator
senior tag
nem akarok hülyeséget mondani, de mintha azt olvastam volna valahol, hogy az ilyen 3dmark pontesések egy dolognak köszönhetőek:ha a driverből kiszedik azt a megmaradt kis részt, ami néminemű optimalizációt jelent, ergó teljesítménynövekedést. amúgy meg mit izgatod magad, gondolom te sem 3dmarkkal játsszol, vagy igen? :DD
anandtechen csináltak egy tesztet ezekkel az új driverekkel, érdemes csekkolni, bár csodajavulásos eredményekre senki ne számítson. -
modd3r
őstag
Hello !
Nekem 3.8 Catalyst-al a 3DMARK 2001 kb. 200 pontal kavesebbet, a 2003-as pontra ugyanannyit (!), míg az Aquamark 100 pontal kevesebbet mért... -
peterqe
aktív tag
Radeon 9800@Pro-n 3Dmark 2003-ban 6300-ről 5700-re esett az eredmény 3.8-as Catalyst-tel.
''Az eddigi legjobb driver'' :O -
ZoCso
senior tag
Találkozott már valaki a R9500->R9500Pro patch-csel Cat 3.8-ra?
-
dpetiba
aktív tag
Thx
-
Bash
őstag
Most már nekem is az új 3.8-as driver hajtja a Mobility Radeon 7500-asomat.
Nem kellene bosszankodnod, előtte illene kicsit tájékozódnod. Nem tudom, hogy hol olvastad vagy kitől hallottad ezt a 20:00-t, de én minden hivatalos és nem hivatalos oldalon 3:00PM EST-t olvastam, ami délután 3-at jelent keleti idő szerint. Nem voltam itthon háromkor, de azt tudom, hogy Magyarországon pont 6 órával előbbre jár az idő, és KZT kollégánk 20:59:31-kor írta, hogy kint van a driver. Tehát mondhatjuk azt, hogy halálpontosak voltak. -
bubu256
tag
Hello
Itt van a 9500>9700>9800 linkje http://hrc.webzeppelin.hu/-=DRIVERS=-/Patch_for_9500-%3e9x00-By_T2k!/for_CATALYST_v03.8-By_T2k!/ati2mtag11434c_to9700and9800p.sys -
sentinel
aktív tag
Esetleg valakinek teszteredmények????
-
Macccy
senior tag
Amint lesz hozzá ati2mtag.sys -> 9700@ hack rögtön biggyesszétek be ide a letöltés linkjét oksa? Na léptem szunnyadni, süppedek és ezúton mindenkinek ................... vááááaahhh ..... jóéccakáát ! :)
-
MasOyama
őstag
Na kinnt van!
Első akartam lenni, de erről csúnyán lemaradtam. :) -
HiperG
addikt
Tehát ezentúl nem lesz külön Multilangual meg sima verzió?
Töltöm is:
[L]http://www2.ati.com/drivers/wxp-w2k-catalyst-7-94-030917m-011434c.exe[/L] -
Keitaro
addikt
Nálam meg valamiért nem jön be az Ati oldal :O
Fent van máshol is? -
KZT
tag
Kint van!
-
Stitch
őstag
Fasza, hogy azt mondták az ATi-sok, hogy a HL2 megjelenésével együtt adják ki, az 3.8as Catalyst, ami elmondásuk szerint az eddigi legjobb lesz...lehet hogy a hl2 betara gondoltak?! ;]
-
Padre
tag
22:00-ig simán várhatsz szerintem.
-
petronas
csendes tag
Sziasztok!
Azért csináltam ezt a topikot, mert úgy érzem hogy egy ilyen jónak igérkező drivernek kell egy külön topic.
De most sajnos azt kell mondanom hogy B*SSZA MEG!:O (bocsi)
Ugyanis azt írták az ATI-sok hogy 20:00-kor adják ki a drivert és akkor majd le lehet tölteni (100%). De most itt ülök a gépem előtt és csak várok, csak várok, csak várok és csak várok.
Szóval ha végre megérkezett 3.8-as gyöngyszem, majd megírom hogy milyen, de azért ti is írjátok meg majd az észrevételeiteket az üggyel kapcsolatban.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- HP OMEN 3080Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest