- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Macccy
senior tag
válasz
Gábor vitéz #71 üzenetére
Hát én azért észrevettem pár látványos extrát X-boxhoz képest ........... (bár lehet, hogy csak haluztam) :DDD
-
Macccy
senior tag
válasz
Gábor vitéz #61 üzenetére
Hmmm ...... szóval a mem-állítgatás húzásnak számít? Lehhet ... :D
HALO a kírály !!! Még 2 év utáán is !!! Jut eszembe! Ha valaki(k) zúzza rendszeresen valami gyors szerveren jóarcok közt és hajlandó megosztani velem az IP-t az szóljon ..... néha benéznék! :P -
Macccy
senior tag
Csak annyit, hogy a sebesség nagyon nem minden! 200 pont +/- .......... szerintem mind1. A stabilitás viszont már nem!! Ha valaki talál hibát, fagyást, bugot vagy oda nem illő ojjektumot az ÚJ driverrel az szóljon! :)
Ja! ..... Majd elfelejtettem! HALO -sok figyelem! Kérdeznék: valamiért 1,5 - 3 óra játék után már 3x kifagyott a téma. Érdekesen kikapcsolt a monitor és minden megállt --> RESET
Ezt valaki más tapasztalta? Ha nem akkor ezt is a tápom számlájára írom ;] -
Macccy
senior tag
Amint lesz hozzá ati2mtag.sys -> 9700@ hack rögtön biggyesszétek be ide a letöltés linkjét oksa? Na léptem szunnyadni, süppedek és ezúton mindenkinek ................... vááááaahhh ..... jóéccakáát ! :)
Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest