Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BloodRay
üzenetére
Köszönöm. Pedig eléggé vékony csuklóm van. Szerencsére az MR-G meglepően kicsi ahhoz képest amit a "rajzolata ad" fotókon; kisebb mint a MT-G, akkor látszik igazán ha a két óra egymás mellett van.
Én igazából szeretem is nagy "krumplikat"; ezért eléggé megdöbbentem, amikor az 50-ik szülinapomra kapott Breitling szinte elveszett dobozában:Aztán a hozzáértők felhomályosítottak, hogy egy jó óra az vagy kicsi és vastag, vagy nagy és lapos, vagy kicsi és lapos. Nem igazán értettem az okfejtést aztán megaszonták azt is, hogy azért, hogy a mandzsetta rá tudjon csúszni az órára. Aha, biztos így van, ha ők mondják. Nekem azért még mindig ez a nagy krumpli a kedvencem:
Egyszer volt a kezemben; szegény gazdája sztoikus nyugalommal tűrte amíg nyomkodtam mint egy eszelős. Teljesen használhatatlan; mert mire "elbábozza" az információt amire kiváncsi voltál, addigra vagy azt felejted el mit akartál tudni, vagy azt az adatok első számjegyeit
De azért kellene!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest