Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Oké,de mint Intel felhasználó én sem tartom korrektnek az összevetést.
Ha esetleg egy 3000+-os AMD lett volna a teszt alany,Intel oldalról meg egy Granite Bay-es lap akkor talán reálisabb képet tükrözött volna a teszt arról a haladásról hogy mit is jelent a 800Mhz-es fsb.Ez így nem mond sokat nekem sem.
Majd ha lesz pár teszt az Asus P4C800 és a P4G8X közötti különbségről akkor lehet már következtetést levonni.Az AMD-t meg nem kellene eltemetni mert annak az Intelesek is meginnák a levét ha nem lenne verseny!
Amúgy az ilyen lehetetlen felbontásokban és 60Hz-en végzett teszteknek semmi gyakorlati értelmét nem látom ,a két chipset összehasonlítására számítási,tömörítési,kernel fordítási vagy renderelési tesztet kellett volna végezni .... ez többet elárult volna szerintem ! -
hobizoli
nagyúr
Az XP2700+-l van azonos orajelu, nagyobb L2 cache-l szerelt Athlon is (gyk.k Barton), nem ertem miert nem egybol egy Duron-l vagy Tbird 1400-l vettek ossze...
Amugy erdekes nezni, hogy 640x480-ban valoban sok helyen gyorsabb az uj 800-s FSB-s P4, de 1024x768-ban van ahol a Tbred XP2700+ visszaveszi a vezetest... meg, hogy a felbontas novekedese hol, mennyire(%) csokkenti az FPS-t. Gondolom josokan nyomulnak ilyen CPU-val a gepukben 640x480-ban manapsag...
Kivancsi leszek az uj, 400-s FSB-s Barton-k szinrelepesevel mikepp modosul/akakul majd ez.
A Q3A jo prg (Q3A rulez!), csak kicsit mar regi...ja, Intel-n mindig is jobban futott.
A DDR-II nem egyenlo a dual DDR-I -l.
hobizoli -
Egon
nagyúr
Amennyire én tudom, más a két proci felépítése memória-sávszélesség igény tekintetében (is). Más szavakkal: nem kell akkora sávszélesség, ráadásul ott van még a HyperTransport is.
Ráadásul szvsz nem úgy megy, hogy kihajítunk egy (mér elavult) memória-vezérlőt a chipből: nyilván félig-meddig az egész procit át kellene tervezni.
Majd meglátjuk, hogy a Hammer így mire lesz képes, mindenesetre ha valóban jogosak a félelmeid, akkor a cégnek két rossz közül kell választania: ''kiadjuk úgy ahogy van, legfeljebb nem túl nagy példányszámban'' (lásd NV30), vagy ''újra és újra áttervezzük, amíg nagyon ütős nem lesz'', de soha nem jelenik meg mert a cég közben csődbemegy (lásd Rampage). Szerintem az előbbi még mindíg a kisebbik rossz: van már annyi AMD- mint nV-fanatikus, akik akkor is megveszik a cuccost ha nem éppen a legütősebb (mert azért sz*rnak nem nevezném egyiket sem).
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2028.10.15. -ig -
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 7000MHz CL32 - Új, Bontatlan, Gari 2035.09.08. -ig -
- Kingston Fury Beast Black 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, Bontatlan, Gari 2052.06.06. -ig -
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest