- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Aktív témák
-
Versus
senior tag
Hogy valamit tegyek hozzá én is íme az első teszt ami érdekelt,ugyan franciául van de talán a PH-s fiúk lefordítják nekünk ! :)
Viszont a táblázatok elég sokat mondanak az öreg és fiatal rókáknak egyaránt ! :)
http://www.x86-secret.com/popups/articleswindow.php?id=76 -
Versus
senior tag
Nekem is tetszik a topic,rengeteget tanulok a hozzászólásokból.Csak szét ne bombázza valaki ! :)
Amúgy én is szorítok az AMD-nek ,kell a verseny ezt nem kell bizonygatni!
Remélem meg tudok majd kaparintani egy ilyen Canterwoodot tesztelés céljából ,aztán majd elmondom milyen ! De azt hiszem június előtt nem nagyon lesz ilyesmi a boltokban! -
Versus
senior tag
''Annak Prescott kodnevu CPU-nak meg -ha jol tudom- vmi 775(?) laba lesz... ''
Az a Tejas-mag lesz majd valamikor jövőre .... a Prescott az socket 478 ,800Mhz fsb és 1.5V vcore.De mondhatjuk úgy is P4 D0 stepping. A Tejas-ról azt rebesgetik hogy lehet P5-nek fogják hívni ,persze ez részletkérdés. :)
Tudod a kalapács sem sokat ér nyél nélkül ! :) -
Versus
senior tag
Ugyanazon az alaplapon .... ez ami gáz , kicsit olyan mintha úgy győződnénk meg egy új autó teljesítményéről hogy csak fél gázt adunk neki ,nem pedig úgy hogy mellé tesszük az elődmodellt. Az egycsatornás 845-ös chipset nem összehasonlítási alap,akkor már egy Sis655 vagy egy GB tényleg korrektebb lett volna. Mondom ,majd ha látom azt a tesztet amiről írtam kezd majd bennem körvonalazódni egy vélemény ,ebből nem tudok messzemenő következtetést levonni.Nyilván erősebb lesz de mennyivel? Amúgy csorgatom a nyálam egy P4C800-ra de hol van ez még ? :)
http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4c800-d/overview.htm
Ja és jól értem lesz Prescott szorzó állítási lehetőséggel ?
- Adjustable CPU frequency multiple for unlock-multiple CPU -
Versus
senior tag
Oké,de mint Intel felhasználó én sem tartom korrektnek az összevetést.
Ha esetleg egy 3000+-os AMD lett volna a teszt alany,Intel oldalról meg egy Granite Bay-es lap akkor talán reálisabb képet tükrözött volna a teszt arról a haladásról hogy mit is jelent a 800Mhz-es fsb.Ez így nem mond sokat nekem sem.
Majd ha lesz pár teszt az Asus P4C800 és a P4G8X közötti különbségről akkor lehet már következtetést levonni.Az AMD-t meg nem kellene eltemetni mert annak az Intelesek is meginnák a levét ha nem lenne verseny!
Amúgy az ilyen lehetetlen felbontásokban és 60Hz-en végzett teszteknek semmi gyakorlati értelmét nem látom ,a két chipset összehasonlítására számítási,tömörítési,kernel fordítási vagy renderelési tesztet kellett volna végezni .... ez többet elárult volna szerintem !
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest