Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
Amennyire én tudom, más a két proci felépítése memória-sávszélesség igény tekintetében (is). Más szavakkal: nem kell akkora sávszélesség, ráadásul ott van még a HyperTransport is.
Ráadásul szvsz nem úgy megy, hogy kihajítunk egy (mér elavult) memória-vezérlőt a chipből: nyilván félig-meddig az egész procit át kellene tervezni.
Majd meglátjuk, hogy a Hammer így mire lesz képes, mindenesetre ha valóban jogosak a félelmeid, akkor a cégnek két rossz közül kell választania: ''kiadjuk úgy ahogy van, legfeljebb nem túl nagy példányszámban'' (lásd NV30), vagy ''újra és újra áttervezzük, amíg nagyon ütős nem lesz'', de soha nem jelenik meg mert a cég közben csődbemegy (lásd Rampage). Szerintem az előbbi még mindíg a kisebbik rossz: van már annyi AMD- mint nV-fanatikus, akik akkor is megveszik a cuccost ha nem éppen a legütősebb (mert azért sz*rnak nem nevezném egyiket sem).
Aktív témák
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi