- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugri21
tag
válasz
afterburner_ #20 üzenetére
Sziasztok!
Ki tudja, hogy hogyan lehet dual audios divxet bekódolni mpgre vagy mp2re, hogy ki lehessen írni dvdre? Procodert szoktam használni más kódolásra de a dual audiosra hiba üzit ad.
Előre is köszi
Ugri -
afterburner_
őstag
Sziasztok!
oylan problémám lenne hogy aviból csinálgatok dvd-t de a tmpegnél elcsúszik sok 25 fps-es filmnel a hang, ezert azoknal a canopus-t hazsnalom,minden jol ment eddig, de azt vettem eszre hogy mikor beolvasom az avit, aztán beallítom hogy dvd-re konvertaljon akkor tiszta pixeles lesz a kép!!!ez mitől van?eddig nem csinalt iylet es mostmar mindegyik filmnel ezt csinalja, de hiaba probaltam mas kodekpackal, vagy újra felrakni a progit..nem javul.CCE utan hol tudok utána nézni? -
gege71.hu
addikt
Canopus Edius 2.0-t vagy 2.5-öt használ vki?
Segítség kéne!
Kérdés itt: Bővebben: link -
Christoph
aktív tag
válasz
bitfarkas #14 üzenetére
Feltételezem a CCE-t még nem próbáltad, mert akkor ilyet nem írnál.
Nem csak hogy jobb, hanem a közelébe sem jön a tmpgenc a cce-hez.
Nem véletlen, hogy a profin kódolt dvd kiadások (nem gyáriak) mindig többmenetes cce eredménye. Például az ROTK-t csak így tudták 1 lemezre (dvd-r -re ) rágyürni dvd minöségben. -
Christoph
aktív tag
Talán már sokan unják, hogy folyton ezt hajtogatom, de a CCE gyorsabb is és a minősége is jobb, és tud akárhány menetben tömöríteni, így mégjobb minőséget produkál. A Canopus Procodert én svcd készítésére használtam , mert alacsony bitrátán nem rossz, de dvdhez már alacsony a minősége.
De ez is csak egy szubjektív vélemény. -
bitfarkas
őstag
Igen, ebből jól látszik, hogy a kóder többek között megcsinálja a különböző szabvány formátumokhoz tartozó mpeg2 kódolást, így a dvd-hez is. De hát ezt gyakorlatilag bármely mpeg2 kóder tudja, csak a minőség és a szükséges idő az eltérés.
Ezután már nincs más munka, mint egy dvd készítő progival megcsinálni a teljes Dvd szerkezetet, és lehet is égetni. -
gege71.hu
addikt
Na utananeztem kicsit es talaltam 1 cikket (ld lejjebb a link). Angolul...gondolom nem nagy gond megerteni, de van par screenshot is ami eleg egyertelmu.
Jol emlekeztem lehet direkt DVD a cel-allomany, tehat pl van egy avi-d mint forras aztan a cel a DVD ahol persze meg allithatod, hogy PAL vagy NTSC.
Bővebben: link -
gege71.hu
addikt
Ezt meg leellenorzom a 7vegen. Hetkoznapokon a heten nem lesz idom ezzel ''maszatolni'', de 7vegen igen.
Emlekeim szerint viszont IGEN!.
BAr most upgradeltem a gepem (uj lap proci stb) es most meg nem jutottam el a videoeditalo-kodolo pakkom felinstallalasaig, de igyekszem -
gege71.hu
addikt
Latom mar regi a topik, de talan meg olvasod.
Szal a Canopus ProCoder szinte minden formatumbol minden formatumba konvertal oda-vissza. Ha pl van a gepedre CodecPack is telepitve, azokat is felismeri es ha kell alkalmazza is oket konvertalasra (xmillio fele Divx ,Xvid, Mpeglayerek,DVD,NativDV,+ meg az egyeb kisebb nagyobb szoftverek kulonfele formatumai(Sony, Avid, Adobe, Pinnacle stb).
Avibol DVD-re is viszonylag 1x-u a megoldas:
Programot elinditod, kivalasztod a ''FORRAS AVI-t'' aztan a kovetkezo lepesekben a felajanlott fo formatumok kozul kivalasztod a DVD-t. Azon belul van finomhangolas is, ott nagyjabol egyertelmuen el tudod kalauzolni magad, aztan szokasos next-next-CONVERT...Eztan mar csak a proci es memok sebessegen mulik, hogy mennyit tokol rajta.
Ha minosegi vagy hasonlo gondok tamadnanak erdemes a finombeallitasokkal szorakozni, mert elsore lehet, hogy nem lesz az igazi.
En pl Nyers nativ dv-t (ami ugyan szinten AVI) szoktam editalni amit a miniDV kamerarol huzok be a gepre egy Canopus EZDV kartyaval, amit miutan kesz az anyag (vagas + zene FX stb)altalaban atkonvertalok vmi tomoritett avi formatumba.(Divx vagy Xvid), hogy lehessen netre is felrakni, vagy cd-re irni
A ProCoder ebben is iszonyat PROFI. Az XVid eseteben piszok reszletes finomhangolasi listaja van. Attol kezdve, hogy milyen legyen a keparany a hangsav minosege (pl kivalaszthatod: Fraunhgoffer MP kell nekem 192 kbps/44, de a tomorites merteket is be lehet jol loni)
A DVD-t konkretan nem teszteltem, de a programot ismerve az sem lehet nagyobb problema. -
Gambit
őstag
-
Cathfaern
nagyúr
Konkrétan ezzel a programmal kapcsolatban nincs, de: Bővebben: link
-
Gambit
őstag
Sziasztok! Remélem, még nincs ilyen téma, és azt is remélem, jó helyen nyitom. A segítségeteket szeretném kérni, mert állítólag ezzel a progival simán lehet avi-ból olyan formátumot készíteni, amit dvd-re kiírva nézhető az asztali lejátszón. Ha valaki lenne kedves elmagyarázni nekem ovodás szinten, hogy hogyan müxik ez a progi, azt nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest