Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Újabb Lumiával készül a HMD
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Karcsú lett a Z Fold Special Edition
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A25 5G - az út középen járható
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdey_a
addikt
-
kutga
nagyúr
UP!
Nem tudom mi van az akksijaimmal (Energizer újratölthető). Fent tartom a töltőn őket napokig, aztán kb egy napos állás után a gép már rinyál hogy alacsony az akkufeszültség. Milyet érdemes venni ehhez a géphez? Ha tartósan előfordul ez a probléma kénytelen leszek cserélni. Nem hiszem hogy a géppel lenne a probléma, de azért majd kipróbálom más elemmel is.Let the Zone take me if I am.
-
Riddle
tag
asound!
Nekem is Canon PowerShot A530 -as gépem van
Memóriakártyát, SD kártyát javaslok, Kingston-t, én is ilyennel használom, és még 2 GB -nál sem lassul be; videó, sorozatfelvétel, egy - egy kép, még ha tele van majdnem, a kártya, akkor is jó
(4 GB -osat nem próbáltam, de SDHC-t tudtommal nem kezeli, kézikönyv is max 2 GB -ot ír)
Energizer tölthető akkuval használom, semmi gond nincs velük, nagyon sokáig bírják, 4 darabos 2500 MAh -s at, 12-16 óra alatt feltölt, az enyém ilyen.
Nem tudom milyen töltőd van
Normál, vagy gyorstöltő
Egy viszont biztos, ha gyorstöltőd van, hamarabb meghalnak az akkuk!!!
Mindegy, milyen töltőd van (normál, vagy gyors), soha ne hagyd napokig a töltőn az akkukat, mert felrobbanhatnak, 24 óránál tovább, semmi szín alatt ne hagyd a töltőn őket!!!
Riddle''A legkiválóbb is tartson nyitva egy ajtót a barátságnak, a segítség fog belépni rajta'' Grotius Hugo
-
Szten Márs
nagyúr
"az egyes képeket különféle expozíciós időkkel szeretném elkészíteni, amiket a gép maga változtat miután beadtam neki."
Bár ezt a mondatot alapvetően nem értem, P módban különböző expozíciós időket ugyanarról a témáról ugyanolyan ISO mellett az expókorrekció változtatásával tudsz elérni, -2 és +2 Fé között 1/3 Fé értékenként léptetheted a kompenzációt. Az expókorrekció gomb az LCD-től jobbra, fennt található, itt a képen Exposure Compensation néven láthatod.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest