- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
SutPet
aktív tag
válasz
afterburner_ #4163 üzenetére
hát akkor véget ért pályafutása szegénynek...
még jó hogy nemrég megvettem tőled az utódját...
-
SutPet
aktív tag
válasz
afterburner_ #4156 üzenetére
na sikerült szétszednem és kivenni a fejet, de semmi ugyan úgy nem kapcsol be egyáltalán.
-
SutPet
aktív tag
válasz
afterburner_ #4159 üzenetére
köszi!
pmben átküldtem az e-mailem.
-
SutPet
aktív tag
válasz
afterburner_ #4156 üzenetére
ahha hát korban ott van, valami utmutatót hogy hogy kell kiszerelni tudnál küldeni? megpróbálom hátha müködik még utána.
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy kb másfél órája még nyomtattam az IP4300-as nyomtatómmal. Utána kikapcsoltam, most kapcsolnám be és nem hajlandó bekapcsolni. Próbáltam másik tápkábellal hogy hátha annak van baja de tökéletesen működik a másik nyomtatómmal. Valaki találkozott már iyle nproblémával?
-
SutPet
aktív tag
válasz
guszti11 #4084 üzenetére
Hát nem valószínű, de ki is szolgált rendesen. Sajna pontos oldalszámot nem tudok mondani mennyi lett vele kinyomtatva mert néhány hónapja véletlenül lenulláztam mikor meg akartam nézni. De 3 éve volt benne 60.000 a 100.000 oldalt biztos túllépte már cska az lenne a kérdés hogy hány (10) ezerrel.
-
SutPet
aktív tag
válasz
hetfield1 #4080 üzenetére
igen közben már felvettem a kapcsolatot velük. A DVD-re való nyomtatás még annyira nem is fontos, de a duplexet nagyon sokszor használom. Csak reméltem hátha van valami ideiglenes megoldás amivel kihúzza még egy ideig. Mert hát jegyzet nyomtatásra még alkalmas csak már nagyobb volumenü dolgokra nem.
-
SutPet
aktív tag
Sziasztok!
Van egy IP4300-as nyomtatóm. Már eléggé régi meghát rengeteg oldalt is nyomtattam vele és most vettem észre azt hogy el kezdett csíkozni.próbáltam fejtisztítással de nem segített. Tudtok ajánlani valamit vagy helyet ahol kitisztítják nekem mert nem nagyon van időm rá hogy szétszedjem meg összerakjam, pedig a patron alatti szivasra is ráférne már egy tisztítás hisz közel 6 éves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest