- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
zafiridas #1857 üzenetére
Nekem is Patona LP-E6NH Protect van (korábban itt is írtam róla kereshető), bár a gyári töltő is tölti, nem azt használom, hanem a dupla slotos Nitecore-t (ez több paramétert is kiír mint a gyári).
Tény, hogy utángyártott akkuban mindig van némi kockázat, nekem régi nem Patona LP-E6 variáns háza nyílott szét (pedig ez az akku amit a legtöbb Canon váz használ, azaz vsz. a legnagyobb szériában utángyártott akku).
Utángyártott akkut tilos (de nem is célszerű, ha egyáltalán tudja) a vázban tölteni és ha hosszabb ideig nincs használva akkor érdemes kivenni a gépből.
Egyébként az eredeti LP-E6NH ára botrányos, két 18490 cella meg némi elektronika van benne. -
p_adam
addikt
válasz
zafiridas #1225 üzenetére
Igen, de nem mindegyik PD PowerBank kompatibilis velük, főleg akkor nem, ha nem csak tölteni szeretnél, hanem folyamatosan táplálni a kamerát, egyesek szerint ehhez 65W kell, töltéshez elvileg 20W elég, (Nekem egy Huawei CP12S van, ezzel pl. úgy tűnik, hogy jól működik) a kisebb akksihoz lehet kevesebb is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest