- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Yettel topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
attavanti
tag
Engem inkabb az erdekelne ha lejar vegleg akkor mi lesz? Ok, felajanljak megvetelre de mennyiert es reszenkent? Mert nekem alapbol nem kell a .net studio, stb.
Amugy a ceg aki csinalja az kicsit ''hanyag'' ezt nem negativan mondom, hanem ''lejart'' multevben es november, december papir sehol, felhivom oket na megis most mi van? Asszondja a holgy, hogy ne aggodjak ki fog menni a papir, mondom jo de ha megis, egy jo akarom mondjuk feljelent akkor rajuk kenem a dolgot, mondta, hogy nyugodtan, mert nincs papir attol meg legalis ha van hallgatoi jogviszonyom. Aztan par honappal kesobb megerkezett az 1 eves hosszabbitas, oromomre 2003-as office kod volt hozza, ugyhogy gyorsan le is kaptam az campus ftp-rol az iso fileokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest