Hirdetés
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amarena
csendes tag
hehe

-
localhost
Közösségépítő
A tisztaszoftver felé nem kell jelezned semmit, elvben a jogviszonyod lejártával azon programok, amiket ezen keresztül szereztél be és licenszeltél, azok kivétel nélkül mind elveszítik jogtisztaságukat, azaz ugyanúgy illegális lesz a használata, mintha azt egy torrentoldalról töltötted volna le, vagy a haverodtól kaptad volna köcsön egy másolt cd-n.
A TISZTASZOFTVER.HU oldalon ez áll:
"Mi történik, ha elhagyom az intézményt?
A Campus Agreementtel kapcsolatos használati jogok a hallgatói aktív jogviszonyhoz kötődnek. Amennyiben egy másik (a szerződés hatálya alá tartozó) felsőoktatási intézményben folytatja tanulmányait, úgy továbbra is használhatja a szoftvereket, ha elhagyja a felsőoktatást, akkor nem jogosult tovább használni a szoftvereket." -
Amarena
csendes tag
Ír még vki erre a témára?:S Azt olvastam a tisztaszoftver honlapon, hogy csak 1000 fő feletti egyetemekre érvényes. MOME csak 925, ellenben a művészeti intézményekre is vonatkozik elvileg. Megírtam nekik kérdéseimet, erre annyi választ kaptam, hogy tájékozódjak a honlapjukon. Kösz szépen. De legalább tudom, hogy még érvényes. Mennyi idő alatt jön ki a csomag, használja valamelyikőtök? Vajon az iskolában tudnak erről egyáltalán? Mert nemigen reklámozta a dolgot senki...

-
Aslan
aktív tag
Sziasztok!
Január végén megszűnik a hallgatói jogviszonyom! Azt szeretném kérdezni, hogy tapasztalatok alapján ilyenkor mi a pontos teendő? Jelezni kell a Tisztaszoftver Program vezetősége felé a jogviszony megszűnését és vissza kell küldeni a csomagot (lemezek) vagy mi ennek a pontos módja?
Ja és a másik... egyes hangok (remélem vészmadár) szerint a jogviszony megszűnése után kijönnek házhoz ellenőrizni,hogy azt használod-e még illegálisan vagy valami más egyéb legális OP-ot (pl: linux, vagy más megvásárolt Win)
??
Szóval ki mit tapasztalat?
Köszönöm előre is a válaszokat!!
-
netmesterke
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a helyzet. Barátnőmék karácsonykor vásárolt gépén Windows XP van. Szeretne rá Vistát, és arra gondoltam hogy a Campusos Vistát felrakom neki ha már 7végén ugyis ráérek. De! Azt nem tudom hogy ez az XP elegendő frissítési alapnak? Másrészt még meg sem rendeltük a Vistát, ezért arra gondoltam hogy felrakok egy Vistát neki kód nélkül...30 napig lehet használni tudtommal legálisan....és arra is van mód hogy ezt a 30 napot kitoljuk 120 ra....és akkor ha megjön a Campusos Vista akkor meg majd beirjuk a kódot...ez szerintetek járható út? És akkor fontos Businnest felrakni? Mert én inkább Home Premiumot raknék fel...de a Campusban Businnes van... -
JoHnni
senior tag
[link] itt kitöltöd az igénylőlapot éés küldik
-
Kiskutya
veterán
?
-
Kiskutya
veterán
kellene 1 kis segitseg levelezo fosulis vagyok hogy tudom ezt a csomagot megrendelni?
-
marcee
addikt
A campus windos licensz kötődik egy bizonyos hardverhez, amin aktiválva lett, mint mondjuk az OEM windows az alaplaphoz?
Tanárember családtag elavult gépét cserélem újabbra és nekik ilyen campus xp + office kombójuk van a régi gépen, aktiválva, frissítva bőséggel. Fel tudom ezt rakni az új gépre, hagyja majd aktiválni? -
g.gergo
senior tag
Üdv! Számomra nem teljesen egyértelmű: Ez a tisztaszoftveres MS Vista csak upgrade, tehát szükséges egy jogtiszta pl. xp, vagy "szűz" rendszerre is feltehető? Thx
-
virkir
veterán
Valakinek lenne valami ötlete, hogy az onlány megrendeléshez az intézmény irányítószámához mit írjak be, hogy tudjam választani az ELTE info karát vagy legalább valami ELTE választható legyen?
-
Xantomas
őstag
válasz
I. Richard
üzenetére
Egyetemi hálózat.
Bár a legtöbb trackeren fent van, Academic edition néven. Felteszed a saját kulcsoddal bele sem szólhatnak, bár szerintem akármelyik professional telepítő is megfelel neki. De ne feledd, ez csak upgrade, szóval rendelkezned kell saját korábbi MS OS-sel.
Asztalin használt Home-mal is így vagyok. Ott figyel a COA matrica a gép oldalán, de anno SP1 nélküli XP-t vettem hozzá. Reinstall esetén egy FuSi laptop SP2-es telepítőjével instalálok, majd megváltoztatom a kódot a sajátomra. -
Hitman
aktív tag
Megnéztem az új "offline" igénylőlapot is, érdekes módon ott szerepel szó szerint ez a sor:
Kérem, küldjék el részemre az alanyi jogon járó szoftverlicenc-igazolást térítésmentes
Ebben az a szép, hogy aki nem akar postával vacakolni (felküldeni rufuszékhoz a lapocskát), annak meg kell rendelniük rufusztól a telepítőpakkot potom 3000 pénzért. Ügyes, ki van ez találva
(online rendelésnél opciók) -
I. Richard
senior tag
Üdv mindenkinek!
Beszélgettem az ügyfélszolgálaton egy hölggyel, és végülis kiderült, hogy valami hibás megrendelések közé érkezett az én igénylésem... a banki átutalás azonosítóját elküldöm, és elvileg javítják a dolgot, és megkapom a telepítőkészletet stb.
Már csak annyi a kérdésem, h. "legális" Win XP telepítőt honnan tudok leszedni? (aminek csak meg kell adjam a kapott licenszben szereplő kódot) Egyetemi háló? vagy mindenképp kell pl. egy OEM Windows?
-
Hitman
aktív tag
válasz
Xantomas
üzenetére
"A telepítőkészletet egy gépre kapod. Ha másik gépre kell akkor újat kell igényelni."-
Nekem pontosan 2 windows xp kulcs kéne ! Megtehetem, hogy a saját nemvemre megint leadok 1 rendelést ? és ekkor az előző kulcs aktív marad ? illetve hogyan lehet csak kulcsot kérni, mert a megrendelésnél ahol választani kell, hogy mit kérek a jelölőnégyzet mellett ez áll:* -és nem igazán kellene még1 telepítőkészlet.
Nekem is küldtek új licenszigazolást, de csak az office 2003 kulcs módosult. Amikor telepítettem az office 2003-at -még az új kulcs érkezése előtt- nem fogadta el a termékkulcsot...(Az új kulcsot még nem próbáltam....
)*Igénylés tárgya:
Windows XP Professional magyar, Office 2003 Professional magyar, Windows Vista Business, Office 2007 Enterprise - telepítőkészletek (3000 Ft) és díjmentes szoftverlicenc-igazolás egyedi kódokkal
... -
I. Richard
senior tag
Sziasztok!
Röviden vázolom, h. mi történt:
Tisztaszoftver.hu, erendelés, kitöltöm az adatlapot, mindenki happy... aztán jön az OTP direct-es oldal, megadom a CIB-es netkártya adatait, várok, és szépen kapom az arcomba az üzenetet, hogy sikertelen tranzakció blabla... csak annyi a gond, hogy a CIB netkártyáról eltűnt a 3000 Huf, és ezen kívül semmi más... se licenszszerződés a megadott címre, se semmi
Ilyenkor mi a lóf.. kell csinálni? ügyfélszolgálat, vagy micsoda? Esetleg az lehetett a gáz, h. péntek este próbálkoztam?
Más ötletem nincs...Ha valaki tud tanácsot adni, akkor azt megköszönném!

-
nofi
addikt
na így már lehet, hogy kipróbálom a Vistát. 1 kérdésem lenne, gondolom 32bites verzió van a pakkban, ám ha én később 64bitesre váltanék ahhoz is jó a serial?
-
HaKo
aktív tag
Gondolom ezeket lehet több gépen is használni nem? Pl úgy hogy egyiken a Vista-Off 2007 páros a másikon meg XP-Off 2003...
-
Xantomas
őstag
Rendes hologramos telepítőt küldenek, vagy csak sima nyomott lemezeket, amiket a Rufusz gyártat mondjuk a VTCD-vel?
-
HaKo
aktív tag
Na, megrendeltem.
Ma már működött az e-rendelés. Már meg is kaptam a kódokat meg a számlát is.
Nagyon jól meg van oldva a dolog 10 perc alatt le is rendeztem. Nem kell OTP-s kártya hozzá, csak az OTP intézi az átutalást. Úgyhogy várom a csomagot.
-
KrAt
veterán
Sziasztok

Van rá vmi lehetőség, hogy ne OTP-vel kelljen rendelni (anyumnak van csak, nekem nemaz
) és ne postán (akkor menni kell a sulihoz)? -
törölt tag
Ez a program minden felsőoktatási intézményre kiterjed? vagy csak néhány nevesebb egyetemre ?...
-
HaKo
aktív tag
Nem működik az e-rendelés valami szerver hibát ír ki...
Másnál is ilyen? -
moma
őstag
minden egyes szoftver rendelés a campus-ból, csak megerősíti ezt az állam és ms közötti szerintem nem szerencsés szimbiózist

-
HaKo
aktív tag
Én is fogok rendelni azt hiszem... Csak egy-két dolog nem világos... Az e-rendelés az honnan elérhtő? Mert én nem találom, csak a menetét írják le...
Ha azon az oldalon a felsőoktatásra kattintok akkor meg hibát hoz ki.
Árak sincsenek leírva, csak az intézményi telepítőkészlethez... Otthoni felhasználásra meg nem találok megrendelőlapot... 
-
gofry
senior tag
nekem is megjött a csomag, sziasztok
de a serialból kimaradt egy betű a vistanal...a második karaktersor csak 4 betűs
és tojik elfogadni 
-
zsiga667
addikt
Megjött a csomag.
Viszont várhatok egy hetet az új rendszervinyómra...
-
orkester
őstag
Érdekes, hogy más fórumokon sem beszélnek még erről, ahhoz képest, hogy mennyien vártuk ezt.
Biztos mostanra már mindenki beszerezte "más" forrásból.
zsiga667: Ha már eddig vártam rá, kibírom már ezt a pár napot.

Egyébként fura, hogy anno 2000,- Ft volt az Xp prof. + Office 2003, most meg 3000,- Ft-ért u.a.+ Vista Business és Office 2007 enterprise.
-
zsiga667
addikt
Megjött az email nekem is a CD-kulcsokkal.

Már csak találni kéne valami torrentet ahonnan szedhetek le hozzávaló iso-kat, nincs kedvem kivárni a 8 napot.
-
orkester
őstag
Nézzetek el a Tisztaszoftver oldalra! Végre itt az idő!

-
battag
aktív tag
Helló!
Az Office-al kapcsolatban még igazad is lehet, de operációs rendszert honnan szereznének be az egyetemisták? Mert hogy megvásárolni senki nem fogja, az biztos! És még azt sem mondhatod, hogy használjunk linuxot, mert egyszerűen ma még nem tart ott, hogy helyettesítse a Win-t. Legalábbis az egyszerűbb felhasználók körében biztosan nem! Én is használtam Linuxot több évig, persze nem kizárólagosan, de amikor dolgoznom kellett Win-t használtam mert nem kelett napokig kutatni a programokat.
Amúgy még mindig semmi hír az Office 2007-ről és Vistáról!
A másk dolog, hogy szerintem nem érdemes mindent tandíjra átszámolni, szerintem értelmetlen. Egy dolog a tandíj, egy másik meg a licenszdíj. Ilyen alapon írhatnánk, hogy egy darab Combino 10000 diák tandíjába került... De nem írjuk...
Amúgy szerintem az 1-2 milliárd jó közelítő becslés a licenszdíjra...
Üdv.: BattaG
[Szerkesztve] -
afuser
csendes tag
A legkomolyabb érv, amit itt az MS használata mellett láttam az az, hogy
''a tanár wordben kéri''
Nem tudja véletlen valaki, hogy ki ez az Attavanti?
hehe a válaszaiból ítélve az a tippem, hogy a Microsoft-nál tanul...
Kiszámolta már vki, hogy hány ember éves tandíjának árát adjuk oda MS-nek bariból évente?
2Milliárd/100e= 20.000 !!!!!!!!!!
szerintem ennyi pénznek simán van jobb helye... -
afuser
csendes tag
furcsa vita ez... az EU már rég letette a voksot az Open Document Format mellett - ez lett az ajanlott unios formátum... ha valaki az Unioban fog dolgozni, akkor nem árt, ha inkább OO-t tanul használni
Ezek után kinek van még szüksége campusra???
Ja persze, a Bill Gates-nek
meg a helyi politikusoknak, akiknek a kenőpénz megy....
A suliban biztos szervezünk valami komolyabb tüntetést ha megint kifizetnek évi 1-2 milliárdot az MS-nek teljesen oktondi módon...
... ahelyett, hogy uj gépparkra, meg nyílt forráskód-oktatásra költenének felennyit - mert ráadásul hiába van MS minden gépen, senki nem is tanítja a komolyabb funkciókat...
STRIKE AGAINST MICROSOFT -
Blaise
veterán
válasz
PirosHello
üzenetére
Ha van a sulitoknak msdnaa előfizetése, akkor már le lehet tölteni a Vista Business-t
-
PirosHello
senior tag
Úúúúúú ez durva.....ez is mutatja, hogy a 3-4 hónapos ''ámítás'' csak kitalált, ügyféllerázó süket duma, semmi valós alapja nem volt......Szal most már várhatunk akár meddig, talán karácsonyra valakinek eszébe jut odafönt, hogy aláírjon valami papírt végre...
Ez Magyarország....

-
battag
aktív tag
válasz
PirosHello
üzenetére
Helló!
Most kaptam a villámgyors választ!
Hát sajnos, semmi jó:
Tisztelt ...!
Sajnos még nem írták alá a szerződést. A szoftverek bekerülésének feltételeiről a két szerződő félnek meg kell egyeznie, ez ügyben a tárgyalások még folynak.
A szerződés megkötéséig, a pontos információk átadásáig, és az ügymenet megismeréséig kérjük szíves türelmét!
Köszönettel...
Üdv.: BattaG -
PirosHello
senior tag
Írd meg majd, hogy mit válaszoltak, mert én is a tisztaszoftveres Vistára várok....megy a sz@rkeverés, márciusban, áprilisban azt írták, hogy 3 hónapon belül tudják a Vistát a program keretén belül adni, amikor pedig az letelt, azt írták, hogy 4 hónap...Ha most írsz nekik, lehet azt válaszolják, hogy 5 hónap....

-
orkester
őstag
Sziasztok!
Láttátok, hogy változott némileg a campus.hu oldal? Felkerült a minisztérium logója.
Talán ez azt jelenti történni fog valami... 
[Szerkesztve] -
battag
aktív tag
Helló!
Én is írtam nemrég, ezt kaptam válaszképpen:
''Ez évben elérhető lesz Tisztaszoftver Program keretében a Windows Vista, valamint az Office 2007. A szoftvereket piaci megjelenésüktől számított (Vista- 2007.02.28) négy hónapon belül tudják szerződés alá vonni. A programon belül elérhető verziókról, ill. a terjesztés, megrendelés menetéről sajnos még nem tudjuk Önt tájékoztatni, mert erről nem született döntés. A pontos információk átadásáig, és az ügymenet megismeréséig kérjük szíves türelmét!''
Tehát még van idő csütörtökig!
sztothj
tag
Írtam e-mailt a Campus-osoknak és ezt válaszolták:
''Ez évben elérhető lesz Tisztaszoftver Program keretében a Windows Vista, valamint az Office 2007.
A szoftvereket piaci megjelenésüktől számított három hónapon belül tudják szerződés alá vonni.
A programon belül elérhető verziókról, ill. a terjesztés, megrendelés menetéről sajnos még nem tudjuk Önt tájékoztatni, mert erről nem született döntés. A pontos információk átadásáig, és az ügymenet megismeréséig kérjük szíves türelmét! ''
Úgyhogy van remény. -
battag
aktív tag
Üdv!
Előbb is megtehettem volna, de nem jutott szembe... Felhívtam a tisztaszoftver ügyfélszolgálatot, ahol azt mondták, hogy fogalmuk sincs, de valószínűleg nem is fognak bekerülni a programba. Ha mégis bekerülnének, akkor biztos, hogy nyár előtt nem fognak... Hát szomorú!
Pedig szívesen használtam volna ...
Pedig korábban evvel teljesen ellentétes hírek kerültek nyilvánosságra:
[link]
vagy
[link]
ez utóbbi helyettesítése: [link]
McJames
senior tag
válasz
sghc_toma
üzenetére
Ez már egy ideje itt figyel: [link]
A Campuson belül azonban majd csak akkor jelenik meg, ha a megfelelő minisztérium és a MS szerződést köt (a szándék tudtommal megvan).
Amúgy érdekes az egész, mert manapság az angol általában nem akadály a felsőoktatás - főleg a felsőoktatás informatikai - területén!, tehát elvileg november óta élesben próbálkozhatnának legalább az informatikusok. De neeeem! Áááá, béna egy társaság ez (is)! -
battag
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy mikor lesz elérhető a Vista és a 2007-es Office Campus (Tisztaszoftver) program keretében [link]? Ősszel még azt írták a neten, hogy rögtön az amerikai megjelenéskor, de ezt cáfolták, mondván, hogy csak akkor, ha magyarul is megjelenik. Hát ez megtörtént, tehát most már aktuális lenne a kérdés!
klepto
addikt
Sziasztok!
Gólya lévén nem értek pár dolgot
Valaki felhomályosítana a NeptunSMS-ről, hogy mi ez, és miért éri meg regisztrálni?
Kerül valami plusz pénze ez nekem, amit a mobilszolgáltatóm számláz ki nekem? -
TengerACE
tag
Azért abban bíthatunk, hogy ők fogékonyabbak az újra. S ha átállásra kerül a sor OpebnOffice.org-ra nem nehezebb átállni mint az MSO 2007-re... Persze nyilván annak kell ahsználnia akinek tetszik, hasznosnak találja - nem szeretnénk ráeröltetni senkire. Viszont lássátok, hogy ez egy jó alternatíva - ráadásul ingyen...
-
norbiphu
őstag
válasz
attavanti
üzenetére
Lassan át kell állniuk valamilyen szinten a tanároknak, mivel az új érettségin már OOo-ban is dolgozhatsz nem csak MS Office-ban. (mondjuk a is igaz, hogy MS Office-ra van megírva a feladat, ha lehet így fogalmazni. Tehát arra gondolok, hogy vszínűleg ott a legegyszerűbb megcsinálni)
Mondjuk attól azért nem félek, hogy informatikaórán valakit is meg fognak kérdezni arról, hogy kisfiam miben szeretnél dolgozni MS Officeban vagy OOoban?
[Szerkesztve] -
szalai56
senior tag
Sajnos Attavantinak van igaza. A cégem is azért vette az ms terméket, mert a felhasználok ezt tanulták a tanfolyamokon.
-
TengerACE
tag
válasz
attavanti
üzenetére
A tanárral is lehet beszélni... Nagyon sokan nem hallottak az OpenOffic.org-ról, megkérdezni, hogy esetleg elfogadja-e ezt a szabványos formátumot (mert a tanárnak bármikor lehet OOo-ja is)... Inkompatibilitás van ezt tudodm, de inkompatibilitás van a Word verziók között is... Legalábbis így emlékszem... Az OOo-ban ezek a funkciók jól működtek... Több mint 70 oldalas szakdolgozatom után (amiben volt minden, ami csak próbára tehjet egy ilyen eszközt) nem tapasztaltam az általad említett elborulást. Amúgy meg ha beadandó, akkor nem kell rajta a tanárnak szerkesztenie - beadhatod pdf-ben is...
Rád bízom, hogy leszoksz-e a Wordről vagy nem, nincsen beleszólásom... Ez csak egy alternatíva, ami sok szempontból kedvezőbb mint a másik és néhány szempontból nem... -
attavanti
tag
válasz
TengerACE
üzenetére
Csak ha a tanar wordben keri (mivel neki is wordje van) akkor nem fog a tanar szarozni inkompatibilitassal es most nem fogok belekezdeni abba, hogy nincs inkompatibilitas, mert VAN, ha kepleteket es egyeb extra funkciokat hasznal az ember akkor ott elborul az oo.
Nem kezdem el ujra ezt a vitat, nem fogok leszokni a word-rol es magyarazkodni, hogy miert nem mukodik az amit atkuldtem a tanarnak. -
TengerACE
tag
válasz
attavanti
üzenetére
Én úgy látom, hogy ne szórjon az állam olyanra pénzt amire nem feltétlenül kell. A ''kidobott'' pénz egészen kis részével egy ilyen és hasonló projecten vígan elvannak mifelénk... Ha másra is kellene a pénz (és most kell) miért szórnánk egy amerikai multi kezébe (zsákjába)?
[Szerkesztve] -
TengerACE
tag
Néhány nappal a „Word Intellectual Property Day” után az OpenOffice.org Marketing projektje egy új kampányt jelentett be: „Get legal – Get OpenOffice.org” avagy magyarul „Legalizáljon – OpenOffice.org-gal”. Egy új webhely készült – http://why.openoffice.org – amely elmagyarázza, hogyan menekülhetünk meg a Microsoft Office licencköltségei és a licencnek való megfelelés problémái elől. A webmestereket és bloggereket az egész világon arra kérik, hogy honlapjukon jelenítsék meg a kampány logóját, hogy ismertté váljon a kampány.
2006-ban a zárt fejlesztési modellben hívő szoftvercégek és ügynökségeik egyre nagyobb erőfeszítéseket tesznek, hogy szoftvereik illegális másolatait kiiktassák a piacról. Néhány napja a „World Intellectual Property Day” rendezvényen a BSA bejelentette, hogy rekordösszegű jutalmat ad bárkinek, aki illegális szoftvert felhasználó szervezetet jelent fel az Egyesült Királyságban. A Microsoft felvásárolt egy olyan céget, amely a számítógépre telepített programok észlelésére specializálódott. A Microsoft bejelentette azt a szándékát is, hogy az internet felhasználásával illegális szoftverhasználatot leleplező programokat juttat el az MS-Office-t használó emberek számítógépeire.
Sok felhasználó számára ezek aggasztó fejlemények. A Microsoft licencei gyakran bonyolultak, és könnyű megszegni a követelményeiket, különösen ahogy egy szervezetnél nő a számítógépek száma. Sok fejlődő országban, ahol a külföldi valuta elérhetetlen, és a licencdíjak egyszerűen megfizethetetlenek, virágzik az illegális szoftvermásolás.
Az OpenOffice.org 2 egyszerű kiutat mutat a licenccsapdából. Az OpenOffice.org 2 ingyenes és szabad alternatívája a Microsoft Office termékeknek, például a Microsoft Word, Microsoft Excel és Microsoft Powerpoint programoknak. Az OpenOffice.org 2 nyílt forrású licenc alatt jelenik meg, bárki bármilyen célra használhatja a szoftvert (kereskedelmi célra is). A felhasználók szabadon továbbadhatják a szoftver másolatát barátaiknak, családtagjaiknak, hallgatóiknak, alkalmazottaiknak, egyszóval bárkinek.
Az OpenOffice.org 2 képes használni a Microsoft Office-ban készített fájlokat. A felhasználók átképzése hamar elvégezhető, vagy akár el is hagyható. A kutatások szerint az OpenOffice.org 2-re való átállás költsége minimális – egy tizede az új Microsoft Office 2007-re való átállás költségének.
Nem csoda, hogy egy felmérés szerint a felhasználók 86%-a szívesebben próbálná ki az OpenOffice.org 2-t, mint hogy megvegye a Microsoft Office 2007-et.
Szabaduljon meg a licencproblémáktól. Legalizáljon - OpenOffice.org-gal!
Az OpenOffice.org Közösségről
Az OpenOffice.org Közösség önkéntesek és fizetett munkatársak nemzetközi csapata, akik fejlesztik, támogatják és népszerűsítik a vezető nyílt forrású irodai programcsomagot, az OpenOffice.org 2-t. Az OpenOffice.org 2-re a GNU Lesser General Public Licence (LGPL) vonatkozik.
Az OpenOffice.org Közösség nagyra értékeli számos cég nagylelkű támogatását, többek közt: Sun Microsystems (alapító szponzor és elsődleges fejlesztő), Novell, Red Hat, Intel és Google.
Hivatkozások
A nemzetközi kampány webhelye http://why.openoffice.org, a magyar változaté http://hu.openoffice.org/get_legal-hu.html. Itt megtalálhatók az utalások az ebben a sajtóanyagban hivatkozott tanulmányokra. Az OpenOffice.org Közösség honlapja a http://www.openoffice.org. A magyar OpenOffice.org ingyen letölthető a http://hu.openoffice.org/about-downloads.html címről. A termékről bővebb információ a http://hu.openoffice.org/about-product.html címen található.
Kapcsolat
John McCreesh (UTC +01h00)
OpenOffice.org Marketing Project Co-Lead
jpmcc@openoffice.org
+44 (0)7 810 278 540
Cristian Driga (UTC +0200)
OpenOffice.org Marketing Project Co-Lead
cdriga@openoffice.org
+40 7887 000 60
Louis Suarez-Potts (UTC -04h00)
OpenOffice.org Community Manager
louis@openoffice.org
+1 (416) 625 3843
Nemzetközi marketingkapcsolat
http://marketing.openoffice.org/contacts.html
Jogi megjegyzés
A Microsoft, Microsoft Office, Word, Excel és Powerpoint a Microsoft Corporation bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Egyesült Államokban, illetve más országokban. -
TengerACE
tag
Megjelent a magyar OpenOffice.org 2.0.2 Premium változata! A magyar OpenOffice.org 2.0.2 Premium változata FSF.hu változatának különleges, kibővített kiadása. Ez a kiadás megegyezik a magyar OpenOffice.org 2.0.2 irodai programcsomaggal, de a hozzácsomagolt kiegészítők tekintetében jelentősen felülmúlja azt. A magyar OpenOffice.org 2.0.2 Premium változata az alábbi kiegészítőket tartalmazza:
* Több mint 2400 elemből álló képtár
* Több mint 55 sablon
* Több mint 85 Impress bemutatóháttér
* Magyar nyelvű dokumentáció
* További szótárak brit angol, német és olasz nyelvekhez
Ezek a kiegészítők eddig is letölthetőek voltak a
http://hu.openoffice.org/ valamint a http://www.openoffice.org/ közösségi honlapokról.
OpenOffice.org 2.0.2 Premium FSF.hu buildek letöltése:
http://ftp.fsf.hu/OpenOffice.org_hu/2.0.2_Premium
Az OpenOffice.org 2.0.2 - Angol kiadási jegyzete:
http://development.openoffice.org/releases/2.0.2.html
Gentoo-hoz (bináris!) ebuild:
http://magenta.linuxforum.hu/node/826
Slackware csomag:
ftp://devall.hu/slackpack/ooo-2.0.2-hu-premium
UHU csomag:
http://uhu.linux.hu/
http://uhu.linux.hu/1.2/sari.gabor/openoffice.org-premium_2.0.2-3.5_i386.uhu -
TengerACE
tag
http://it.news.hu/c.php?mod=10&id=18091
-
Sianis
addikt
Sziasztok!
Megrendeltem csak a licenszeket, de nem hiszem, hogy a héten ideér, sőt tudom!
Valaki privátban eltudná küldeni a két kulcsot, mert szombaton mindenképpen rendszert kell telepítenem. Ha úgy van mint régen, akkor a kulcsok egyformák, tehát nem személyre szabottak. Előre is nagyon köszönet!
-
TengerACE
tag
Ne görcsöljetek a Licencekkel.
Ott a remek OpenOffice.org ([link]) ami mindent tud ami kellhet.
Oprendszer meg símán lehet valami ma használatos Linux... -
Panther
HÁZIGAZDA
Üdv!
Ha én január 6-án megrendeltem ezt a Campus cuccot itt:
[link] ( http://www.tisztaszoftver.hu/CampusWeb )
akkor már kellett volna valaminek jönnie, nem? Azt írják a FAQ-ban, hogy kb két hét az átfutási idő. Csak azt jelöltem be, hogy ''Kérem, postázzák részemre az alanyi jogon járó szoftverlicenc-igazolást! (térítésmentes)'', semmi mást, majd kitöltöttem szépen az adatlapot és elküldtem. Valami email jött is rögtön, hogy ''de jó hogy beléptem a Tisztaszoftver programba'', de azóta semmi... ezzel meg nem sokat érek, a kódokra lenne szükségem...
Kérdés: Ilyenkor mi van? (Utálom hogy soha senki nem teljesíti időre, amit ígér...) -
ArGab
őstag
Mikor 2002-ben először rendeltem a full csomagot, akkor küldték a többi kulcsot is. Azóta csak leveleket kaptam a hosszabbításról új XP+Office kulcsokkal évente, meg most újra is rendeltem az újrakötött Campus miatt (előző lejárt és semmit sem kaptam), és ebben is csak XP+Office kulcs jött.
Próbálj meg érdeklődni náluk ezügyben. -
azbest
félisten
Régebben?
Most milyen kulcsokat küldenek a levélben? (nekem is csak XP és Office volt)
Ha VSNET2003 kulcs kell nekem azt küldenek kérésre vagy újra igényeljek licenszet?
(bár az is igaz, hogy ha nagyon akarom akkor MSDN AA licensszel is elérhetem ezeket, sőt kértem már XP sp1 eng, Win Server 2003 eng, Virtual Pc licenszet is ilyen módon)
Az ftp-jükön most ezeket látom:
Off2k3 hu/eng
VSNET2k3
Win XP sp2 hu/eng
Wn XP 64bit eng -
ArGab
őstag
Igen, a CD-k bárhol beszerehetők, nem feltétlenül tőlük kell rendelni. Ekkor elég a licenceket kérvényezni, ami így ingyenes. De a levélben - régebben - csak XP Prof és Office 2003 kulcsok voltak.
-
rene85
aktív tag
UP
-
rene85
aktív tag
Ha csak letoltom a cd-kepeket es ''szoftverlicenc-igazolast'' kerek, akkor kapok xp-hez meg xp 64-bithez is (meg office-hoz is)? Azert teszem fel itt a kerdest mert ''ok'' nem valaszoltak.
-
X-COM
nagyúr
válasz
attavanti
üzenetére
jó, akkor megért volna Neked kb. 40.000HUF-ot egy XP Upgrade, esetleg, ha SA-ról beszélünk (nemtom, hogy lehet e frissíteni a szerződés időtartama alatt a szoftvereket, de úgy rémlik, hogy igen), akkor már 65000körüli összegről beszélünk.
Megint más kérdés, hogy ezeket a licenceket nem lehet csak úgy kivásárolni, mivel a tulaj nem Te vagy, csak a Nevedre szól és ráadásul ez egy nagy konstrukció, meg az egyetlen kivásárlási lehetőséggel rendelkező konstrukció az OSL. -
attavanti
tag
Najo ezt nem folytatom, mert csak arra akartam ravilagitani, mint amit irtam is, hogy az ms uzletpolitikaja eleg gaz mert tobb penzt huzhattak volna ki a zsebembol, mint a mostani helyzetben.
javitva: es ezzel mindenki jobban jart volna, ok is mert tobb penzt kaptak volna es en is mert nem kene leturni a jelenleg futo rendszerem es kicserelni egy olcsobbal ill. a mar meglevovel
[Szerkesztve] -
attavanti
tag
-
attavanti
tag
Nah, most beszeltem a Campussal es kulon a Microsoft-al is es nincs lehetoseg, hogy kivasaroljam a mar hasznalt programokat.
Ez pedig szerintem eleg gaz uzletpolitika, mert most vesztenek egy XP professional es Office Professional felhasznalot/vasarlot, ugyanis most egy XP Home-t fogok venni es visszarakom a legalis Office 2000-emet. Sot lehet, hogy most kevesebb idom marad marad jatszani, ezert nem is kell az XP, hanem megy vissza a legalis win98-am es igy nem fogok vasarolni semmit sem. -
-
X-COM
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
a campusnak egyébként sincs köze a közoktatási intézményekhez, az ugye a school program kereti között zajlik.
mindenesetre tényleg nincs általános és középiskolásoknak ingyé windows otthonra, de neked meg úgysincs upgrade alapod, szal szinte mindegy. -
ArGab
őstag
Kicsit feluppolom a topikot.
Mi van azokkal, akiknek már volt korábban Campus licencük? Most ez lejárt, és újra be kell adni az igényt, vagy majd folytatólagosan küldik valamikor a következő évre szóló igazolást (2006.03.xx-ig)? -
-
attavanti
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az volt a kerdesed, hogy igenybe veheted-e, igen, igenyelheted? Fogalmam sincs, de ott van a campus.hu-n, (ha nincs hivd fel oket, egy nagyon kedves es segitokesz holgy van a vonal vegen) amugy meg altalanos es kozepiskolaban eleg sok 18 ev alatti van, ugyhogy gondolom ezert nem igenyelhetik ok, de igenybe vehetik.
-
-
attavanti
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ezekre a kerdeseidre is a campus.hu-n megtalalsz minden valaszt.
-
attavanti
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ha elolvastad volna az elozo hozzaszolo belinkelt url-jeit akkor ott olvasnad ezt:
Továbbra is legálisan használhatók a közoktatásban és a felsőoktatásban a Microsoft egyes termékei, miután az Informatikai és Hírközlési Minisztérium (IHM) és a Microsoft 3 évre szóló licencmegállapodást kötött.
Tehat a valasz igen, hasznalhatod kozepiskolaskent is, mert az ugye kozoktatas. -
válasz
Darth_Revan
üzenetére

-
LOL
Középiskolai tanuló igénybeveheti a Campust? Vagy csak a tanárok?
-
A kérdésem az lenne,hogy olvastam,hogy csak frissítést ad a Campus,vagyis kell 1 korábbi oprendszer is...Melyik a legolcsóbb oprendszer ami jó neki? XP HOME jó? A Campust hogy lehet igénybe venni? Csak letöltöm az igénylőlapot a weblapjukról,majd kitöltve elküldöm nekik? Jah és szakközépiskolás vagyok

-
azbest
félisten
ugyanez olvasható itt is (hivatalosabb):
Bővebben: link
És a www.campus.hu - oldalon is.
egyébbként a campus ftp szervere eddig is ment... ott fenn van minden telepítő...
Mostmár csak arra lennék kíváncsi, hogy a licenszkérés így megy -e tovább, vagy az iskola kap egy licenszet, amit mindenki használ (corporate key)...
A bibi csak az, hogy a
oldal intézményeknek szól, nem pedig nekünk... és ez nem a campus...
jah és ez a tisztaszoftver eddig is ment a középiskolák és általános iskolák számára... A campus meg a felsőoktatásnak...
Most egy rendszer lesz a kettő helyett?
Vagy csak hírmorzsákkal etetnek minket...
Persze egyes egyetemeken továbbra is van más alternatíva is legális ms programokat használni, pl:
Az itteni informatikus hallgatókat automatikusan beregisztrálták az MSDN AA programba, szóval onnan is szerezhetünk cumót, de a Campus egyszeűbb...
[Szerkesztve] -
Apollo17hu
őstag
2008. február 28-ig meghosszabbították
Bővebben: link -
ArGab
őstag
Van már valami infója valakinek?
Most megszűnt/nem szűnt/tárgyalnak...
-
n0_gAboR
őstag
valami fejlemeny? esetleg vmi mas ut hogy egyetemistak occson legal XP-hez jussanak?
allitolag a BME felrakta az egyik serverere az XP, Office isokat letoltesre seriallal(csak BME-s IP cimmel lehet) amig nincs feljemeny.
errol tud vki tobbet? illetve hogy ez mennyire legal? -
n0_gAboR
őstag
en mult elotti penteken rendeltem meg a telepitokeszletet (05.02.19), es azota nem erkezett semmi....
most kezdjek el parazni hogy vmit rosszul csinaltam?
feladtam a kinyomtatott nyomtattvanyt kitoltve, melle beraktam a sulilatogatasi igazolast amit kaptam az egyetemtol, es beraktam egy felbelyegezett kisboritekba, es feladtam a rufusz cimere...
feb28 utan beerkezett igenylesre is kuldenek ki telepitokeszletet+licenszet? -
Biaggio
őstag
Az oldalon még mindig csak a régi szöveg van kint:
''Tisztelettel értesítjük, hogy a 2004. novemberében lejárt Campus szerződés érvényességét a Microsoft Magyarország és az Informatikai és Hírközlési Minisztérium, 2005. február 28-ig meghosszabbította.''
Éljen
Most már tényleg itt lenne az ideje tájékoztatni a jónépet 
-
attavanti
tag
Na beszeltem a Rufusz-al, szoval a kovetkezo van, zart ajtok mogott targyal az MS es az IHM, par kisebb ponton ragodnak meg... de a megallapodas mar megvan.
UJ licensznet nem kuldenek ki, mert nem akarnak magukkal kicseszni, hogy ugy kuldenek ki licenszt, hogy nem tudjak mi lesz az uj szerzodesben.
REGI licenszeseknek addig legalis minden amig nincs uj szerzodes, de az uj szerzodes szerint is legalis lesz mindenkinek, sot azt mondta nekem a holgy, hogy nem 3 evig lesz ervenyes, hanem addig amig suliba jarsz. Meg a PhD-seknek is megadjak a licenszet, ez egyetemtol fugg, de gyakorlatilag egyik egyetem sem kezdett el ezzel szorakozni hanem mindenkinek megadjak.
Mihelyst van valami info, kikerul a campus.hu-ra.
Reszemrol ez kulon orom, mert meg akkor masfel evre le van tudva a gondom
-
eins-zwei-3
csendes tag
Hali
Én megrendeltem, megkaptam a csomagot és lejárt a szerződés de már nincs is rá szükségem. Ilyenkor mi a teendő, visszaküldjem az egészet arra a címre ami a számlán szerepel? Semmilyen info nincs erre vonatkozólag a campus oldalán. -
attavanti
tag
meg nincs hir a krampuszrol

-
Biaggio
őstag
Valami új fejlemény? Jövő héten lejár az XP-m?

-
azbest
félisten
És azt tudjátok, hogy van más módja is az ingyenes MS Cuccok beszerzésének?
No nem a vásárlásra gondolok![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van az Ms-nek MSDN AA programja is
:
Sok egyetem tagja ennek is, és nálunk automkatikusan be is regisztrálták a diákokat...
Különböző oprendszerek (XP-2003) , office, Visual cumók...
Van amelyik letölthető, van amelyiket kérjük és cd-n lehet átvenni az egyetemen, van amit csak postán (szállítási díj) lehet megkapni.
Bár még nem próbáltam, de valószínűleg ilyen licensszel fogom használni, ha nem lesz megállapodás...
Vagy áttérek UHU-linuxra

-----
AzbestTv & Rádió
140 magyar rádió és 400 Tv online adása
Bővebben: link -
attavanti
tag
Volt mar ra pelda Pecsen, hogy valakit 1db win98 es 1db office miatt elkaptak, az mas kerdes, hogy nem lett belole semmi, de ez a jelenlegi uj torvenyek elott volt, a mai helyzetet nemtudom.
BSA max szakertot kuldhet hazhoz, de nincs ekkora csapatuk, ugyhogy az adott hely gazdasagvedelmi osztalya felker egy szakertot a feladatra.
A gyors format jo megoldas, csak legyen ra ido, de volt mar ra pelda, hogy password-el vedett zip-et csak azert nem tort fel a szakerto mert tul sok penzbe kerult volna, de ha a biro rabolint es azt mondja kit erdekel, torje fel, akkor megcsinalja. -
attavanti
tag
Ez nem teljesen igaz, a BSA nem foglalkozik senkivel csak tanacsokat osztogat, az adott hely gazdasagvedelmi osztalyatol fugg, hogy most ok elkezdenek-e szarozni egy XP es egy Office-al, volt mar ra pelda... De abban mindenkeppen igazad van, hogy a nagyhalak szamitanak, de azert a kicsi hal is hal, ezt jobb ha az ember jol megjegyzi

-
Sanya
nagyúr
illegális windowshasználatért ült már magánszemély magyarországon?
ha csak a wined illegális, és nem találnak melletted 100 nyers, és 100 már megírt film/játék dvd-t, akkor a magyar rendőrök szerintem békénhagynak...
a bsa úgyse úgy megy ki házhoz, hogy csókolom, van itthon számítógép? csak beköpés/feljelentés esetén szállnak ki házhoz, magánszemélyhez. ( a cégek más kérdés)
erről ennyit. meg egy gyors format, és kész. -
Sianis
addikt
válasz
attavanti
üzenetére
Igazad van!
A BSA nem kopogtat csak úgy. Mindenképpen bejelentés kell, házkutatási engedély. Beszéltem egyszer egy BSA-s illetékessel, és ő azt mondta, hogyha nekiállnának a kis halakkal foglalkozni, pl illegális XP a gépeden, akkor az életben nem végeznének a paprymunkával, és nagyon sok munkával járna a dolog. Ők inkább a nagy halakra vadásznak, akik napi 100-ával, 1000-ével ontják a piacra az illegálisan írd DVD-ket, játékokat. Ez sokkal látványosabb fogás, egyszeri munka. -
attavanti
tag
Szo mi szo, kicsit hatasvadaszra sikerult a cikk, mert tudtommal nem adhatjak ki harmadik szemelynek az adatainkat, ahhoz, hogy a bsa kopogtasson, ahhoz meg feljelentes kell az adott hely gazdasagvedelmi osztalyan, sok 100 000 embert meg nem fognak feljelenteni csak ugy, a bsa-nak meg semmi jogkore nincs hazkutatashoz, mert nem hatosag!
Arrol meg nem emlitenek egy szot sem ugyebar, hogy HA lejar a program akkor felajanlja megvetelre az MS oket, ugyhogy nincs eppen minden veszve. Persze az mas kerdes mennyiert.
Reszemrol hiszem, hogy meghosszabbitjak (bar nekem mar lejart 2.5 ev), mert akkor elindul a szep nagy magyar siras, vagyis, hogy a karok, egyetemek, iskolak, mindenki elkezd sirni az allambacsi fele, hogy nincs ra penz,mert most ujbol megvegyuk a cuccokat, adjatok penzt. Persze penz lenne, de ez egy masik topic temaja...
[Szerkesztve] -
X-COM
nagyúr
azt pl. ugye tudod, hogy 2001.nov.30. után vásárolt számítógéphez, kell valamilyen windows, hogy használhasd a campus-os xp-t?
így nézve a windows sokaknál illegálisan van használva, más kérdés, hogy valszeg ez lenne az utolsó amibe bele kötnének, de papíron akkoris illegális. -
bdav
őstag
nakösz. nekem épp elég (és sztem sok más diákis igy van ezzel) ha elviszik a gépemet. jó egyelőre még nem aggódok miatta, sőt ha nem lesz meghosszabbítva, még akkor sem, remélem nem fognak szórakozni h. a diákokat végigellenőrizzék hogy a campus lejárta után vettek-e legális windowst, vagy letörölték a gépükről.
-
Biaggio
őstag
Ez nagyon gáz, én csak a lényeget idézném:
Tanárok és diákok tízezrei kerülhetnek lehetetlen helyzetbe, ha az államnak nem sikerül megegyeznie a Microsofttal a Campus- és a School-szerződések ügyében. Az informatikai minisztérium évek óta milliárdokat fizet a Microsoftnak, hogy a felső- és középoktatásban résztvevők ingyen használhassák a cég egyes szoftvereit. A három évre aláírt szerződés tavaly novemberben lejárt, és csak idén február végéig hosszabbították meg. Ha az IHM nem tud megegyezni a Microsofttal, még az is elképzelhető, hogy a szoftverrendőrség kopogtat a diákok ajtaján. A minisztérium és a szoftvercég bízik a megállapodásban; a tárgyalások zárt ajtók mögött folynak. -
bdav
őstag
Szerintem még várj a megrendeléssel kicsit Bővebben: link. én jól megszivtam vele mert tavaly ősszel rendeltem meg, jo is meg minden, de sokat nem ért hogyha már ennyi idő után illegálissá válik az egész

-
n0_gAboR
őstag
szerintetek mukodik meg ez a campus dolog?
ha most kuldok egy megrendelolapot a telepitokeszletre, akkor kikuldik a licencel egyutt? -
azbest
félisten
Sziasztok!
Én is nemrég kaptam a campus kulcsokat (09.16).
Nem kértem cd-n, mert egyetemi neten keresztül pár perc alatt lejön - így semmibe sem került.
Az Xp -t a 260MB-os sp2 frissítéssel egybe lehet fésülni, így telepítéskor már sp2 van fenn. (sp1 -el valamiért nem volt tökéletes az összefésülés) Majd sp2-vel fogom kiirni.
A licensz nov 30-ig szól, állam bácsi mindent csinál mostanában, de hosszabításról még nem hallottam.
Elég gáz lenne, ha nem hosszabbítanának
Ezesetben viszont nagyban megugrana a linux felhasználók száma
hallod microsoft ;)
Mennyi új informatikust fognak képezni, akik inkább linuxot fognak használni
[Szerkesztve] -
attavanti
tag
Engem inkabb az erdekelne ha lejar vegleg akkor mi lesz? Ok, felajanljak megvetelre de mennyiert es reszenkent? Mert nekem alapbol nem kell a .net studio, stb.
Amugy a ceg aki csinalja az kicsit ''hanyag'' ezt nem negativan mondom, hanem ''lejart'' multevben es november, december papir sehol, felhivom oket na megis most mi van? Asszondja a holgy, hogy ne aggodjak ki fog menni a papir, mondom jo de ha megis, egy jo akarom mondjuk feljelent akkor rajuk kenem a dolgot, mondta, hogy nyugodtan, mert nincs papir attol meg legalis ha van hallgatoi jogviszonyom. Aztan par honappal kesobb megerkezett az 1 eves hosszabbitas, oromomre 2003-as office kod volt hozza, ugyhogy gyorsan le is kaptam az campus ftp-rol az iso fileokat. -
Miracle
senior tag
igaz, hogy fizet értük, de _sokkal_ kevesebbet, mint te a boltban tetted volna.
asszem ~600M HUF volt most 3 évre. ez szinte nulla, ha megnézem a szoftverkínálatot: XP(~60E) Office 2K3 pro(100+E) Visual Studio.NET(vagy 2005is? nem tom, lehet, hogy az csak MSDNAAban van)(~150K+) asszem, annyi megkötéssel, hogy csak nonprofit célra használhatod. ha ezeket az árakat beszorzod több 100 000-el, akkor kijön, hogy igen jutányos áron jutottál hozzá mindenhez. -
ByB
addikt
Elvileg addig vagy jogos tulajdonos, amíg felsőoktatási intézménybe jársz! És elvileg évente kellene hosszabítgatni, de nem hinném, hogy sokan bíbelődnek ezzel...
-
rdi
veterán
Azt még nem tudja senki se, de tudjátok ez is pénzbe kerül, amit állambácsi a mi zsebünkből fizet. Azt hallottam, hogy + akarják hosszabítani...
-
_Petya_
őstag
Lehet, de a szerződés 3 éves, évenkénti hosszabbítással. Most viszont végleg lejár, a honlapjukon sincs info a továbbiakról, e-mailre nem válaszolnak.
Még egy kérdés: Aktiválni kell a Win-t? valakol nyilvántartják, hogy meddig érvényes a licenszem? Ha lejár, utána fog működni a windows?
Petya -
_Petya_
őstag
Üdv!
Én is most kaptam meg a CD-ker, 2004. nov. 30-ig érvényes a licensz. Tudja valaki, hogy mi lesz ezután? (A szerződés 3 éves, 2001-2004-ig tart. Ha lejár, a licensz elvileg érvénytelen.) -
Biaggio
őstag
Most kaptam meg a Campus telepítőkészletet

A szerződés szerint a felhasználás ''a jelen igazolás kézhezvételétől 2003. november 30-ig érvényes''
Windows XP Professional sajnos még SP1 nélküli, de végre megtapasztalhattam a Windows Update örömeit
Office XP barátságos, bár a 2000 is jó volt, van egy hasznos kis CD mellé, Office Media Content néven többezer Clipart kép
Két CD, a Windows Akadémia és a termékismertető a fiók mélyére került
Gondoltam, megér 3000 HUF-ot, hogy kifehérítsem az operációs rendszeremet
Tényleg, ha a ''biztonsági másolat'' cd-ről teszem fel a saját kódommal és nevemmel a szoftvert, az legális?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elden Ring
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung kuponkunyeráló
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Számítógép! Csere- Beszámítás! R7 5700 / Suprim RTX 3080/ 32GB DDR4 / 500GB SSD
- P14s Gen5 (AMD) 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- 2 db Audiocodes 405HDG - - IP telefon - több db
- iPhone 15 zöld 128 GB független tehermentes eladó
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Tekken 7 Playstation 4
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(
Ilyenkor mi a lóf.. kell csinálni? ügyfélszolgálat, vagy micsoda? Esetleg az lehetett a gáz, h. péntek este próbálkoztam? 

Ma már működött az e-rendelés. Már meg is kaptam a kódokat meg a számlát is.
Ha azon az oldalon a felsőoktatásra kattintok akkor meg hibát hoz ki.
nekem is megjött a csomag, sziasztok

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
: