Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Időközben megoldottam a feladványt. Ma kétszer is kiterítettem a sárga barátunkat, de az elsőnél annyira hajtott a türelmetlenség, hogy rögtön rárohantam a fegyverre - persze hogy rögtön kiszedtek a környéken nyüzsgő botok. A másodiknál már taktikusabb voltam, megvártam, amíg a lelkes sereg megpróbált levadászni, és szépen megritkítottam őket is. Utána beballagtam a fegyverért, és a másik irányba ki is tudtam menni - volt még ott néhány bot, de azokat sikerült kikerülni (a fene sem akart már tűzharcot a nagy nehezen megszerzett fegyverrel). Utána szépen elosontam a legközelebbi kimenekítési pontig - ott épp lehívott egy helit valaki, azt megvártam, míg elmegy, utána hívtam a magamét. Még egy armored bot betévedt oda, de azt rövid úton rendeztem, így sikerült nyugiban felülni a helire (ahogy felszálltunk, hallottam, hogy pont odaér egy autó, úgyhogy céloztam a bejáratot ezerrel, de már nem bukkant fel senki az ajtóban...)
Azért a vége már szívdobogós volt, nagyon ideges lettem volna, ha ott megy el az M13...
Végsósoron nem annyira a Chemistet volt nehéz leszedni - a kísérete volt az igazi kihívás.
Viszont az látszik, hogy ha nekifekszik az ember (tegnap, tegnapelőtt csak egyszer - egyszer próbálkoztam, de ma legalább ötször nekifutottam), soloban is le lehet hozni. Csapatban nem lehet nagy kihívás.Türelem kell, nem szabad fejjel menni a falnak (eddig minden esetben azon buktam, hogy gyorsan akartam eredményt kicsikarni...) Jah, és persze kell egy jó erős sniper fegyó

Viszont akkor lássam a DMZ -t legközelebb, amikor a hátam közepét...
Remélem nem tesznek be több ilyen agyament ötletet, hogy egy kicsit sem szimpatikus játékmódból kelljen kivakarni egy fegyvert...
-
BandiHUN
veterán
válasz
nutella1
üzenetére
Tokent mindenki ugyanúgy kap, ha megvette, ha nem, és ugyanúgy fel kell oldani az 5 dolgot/mező,hogy haladjon a tábla, DE csak az ad valamit, ahol ott a free jelzés!
Viszont meg lehet venni később is a BP-t, és akkor minden cuccot megad visszamenőleg is, van, aki úgy csinálja, hogy elkezdi játszani, ahogy tudja, de később dönti el, megéri-e neki a bp... mert "ingyen" csak akkor van, ha ki tudja pörgetni. Van, aki hetekig nem tud játszani, vagy csak pl. hétvégén.Viszont pontot átvinni nem lehet, az el nem költött BP pontok nullázódnak a kövikor, nem lehet gyűjteni, hogy hátha a kövi pass jobb lesz!
-
KaitouP
nagyúr
-
Hunter2
addikt
Árulja el valaki hogy mire jók a battlepass tokenek ha nem vettem meg a battle pass-t.
a térkép első részét fel tudtam oldani a többin lakat van pedig van 34 tokenem. -
KaitouP
nagyúr
Na, végre meglett az imént az M13B, sikerült kifogás két random arcot, aki értette a pingjeimből hogy mit akarok - és még csak nem is jelezték, hogy adjam oda nekik, szóval vélhetően már túl vannak ezen a kínkeserves procedúrán.
Viszont remélem a továbbiakban tartózkodnak a fejlesztők az ilyen marhaságoktól.
-
Linem
senior tag
válasz
sanko7777
üzenetére
Ezt én sem értem, hogy miért kell a DMZ-t olyanokra erőltetni, akik csak multiban játszanak. Ennél már csak az lenne rosszabb, ha warzone-ozni kellene egy fegyverért.
Mindenesetre engem nem tudtak rávenni a DMZ-re. Helyette megvettem 1500 CP-ért.
Persze nyilván az M13 nélkül is simán ellettem volna, de azért csak zavart, hogy minden fegyver kész lett már rég, kivéve ezt az egyet.
Remélem a további szezonokban nem találnak ki hasonló feladatokat egy fegyver miatt a multisoknak. Vagy legalább két opció legyen a megszerzésére, hogy minden játékmódban megszerezhető legyen. -
sanko7777
csendes tag
Három hete folyamatosan vadászom azt a retkes M13-at , nézem a YouTube-on hogy hogy kellene kihozni egyedül,ott egyszerűnek tűnik,páncélozott kocsival bemegy elüti kész,nálam mozgásképtelenné teszik 3 másodperc alatt, radioaktív területen kívülről lelövi a "sárga ruhást" kész,nálam ugyanez úgy működik hogy vagy lelőnek hátulról míg próbálom lelövöldözni a körön belül levőeket ,vagy a lőszer fogy ki és már maszkom hogy sincs a radioaktív területről lőszert szerezzek,vagy az idő jár le és a sugárzás öl meg,vagy leszednek a "holdról" vagy még a felszerelések összeszedése közben szed le valamilyen csapat. Annyi esélyem van mintha terminátorok ellen harcolnák ráolvasással
Ha nem lennének az M13-hoz specifikus álcafestések,tartozékok akkor hagynám a francba de ez így idegesítő hogy nem tudom feloldani mert a fejlesztők egy általam nem kedvelt ingyenes játékmódban teszik megszerezhetővé. B@sszák meg be se tenném a "lábam" a DMZ-ba ha nem kellene az a fegyver.Ha valaki segítene kidobni megköszönöm
Steam: eszesocsi mikrofon nincs. -
ƵøŁĭ
veterán
Miért nincs duppla battle pass exp event szinte sosem?
-
Mr X
veterán
Revideálnom kell magam, egy ideje tolom a Shipmentet és a Shoothouse-t, és bár most is felk*r 2-3 folyamatos kör alatt, de el kell ismernem, van egy hangulata. Azt viszont csónaklapáttal ütném, aki kitalálta, hogy az AoE killstreak-ek engedélyezve legyenek ilyen pici map-okon.
-
-
nutella1
őstag
válasz
Dave567
üzenetére
Ki, bizony. Nem véletlen nincs róla kommunikáció. A jó nagy semmiről nincs mit kikommunikálni.
A koporsóig kísér minket ez a Shipment/Shoothouse páros, mint végső megoldás az ötlettelenségre, úgy látszik. Season 2 előtt érkezik majd egy nagyjából látványosnak nevezhető, közepes szintű teaser, utána a szokásos, nesze semmi-fogd meg jól.#7684: Szerintem sem túl bizalomgerjesztő, sem nem élvezetes. Ugyan belépek bohóckodni, mert a konkurencia még ennél is nagyobb nulla, viszont én nem hiszem el, hogy manapság csak ennyire futja. Elhiszem, hogy a számok ilyen közepes/gyenge munkával is jönnek, de azért na.. Térjen már észhez valaki ezeknél. Annyira gáz, hogy ide jutott ez a COD. Az önismétlés az egyetlen mentsvára. Shoothouse-Shipment. B@sszák meg.
-
-
nanamii_o
tag
válasz
planbmokus
üzenetére
Már vissza se ír az úriember. Elijesztetted.
-
Koza
csendes tag
Sziasztok
Valaki tudna segíteni abban hogy mennyivel jobb a vault edition az alaptól, esetleg le tudná írni hogy mi az amivel jobb. Akinek meg akarom venni az igazából csak a DMZ-t nyomja, valóban sokat jelent? -
nanamii_o
tag
válasz
planbmokus
üzenetére
Meg a szotyizgatás, a chips zabálás és közben a gyerek sír a háttérben a mikrofonjának meg olyan hangja van mintha feldugta volna a s*ggébe.
-
H14
csendes tag
apróság, de több, mint érdekes.... ma "kaptam" egy offensive chat warningot ( kis harang értesítés)! multinál chatet voiceban soha nem használom, a fene se kíváncsi a vernyákoló ötéves hülyegyerekekre! Br - nél csak a party van beállítva, valamint random hülyékkel sosem játszom ! írogatni nem szoktam, konzolon amúgy is nehézkes! szóval wtf????
-
protegum
aktív tag
Sziasztok, amit én eddig tapasztaltam, hogy ha nem tipikus hardver hiba van (pl. vga) akkor általában a kapott hibaüzenet nem fedi a valóságot. Az tuti, hogy atombiztos net kell a játéknak. Ha többször ledobja magát akár csak pillanatokra is, már dobja is el magát a játék random hibákkal. A fentebb felsorolt hibák közül majdnem mind megvolt november óta. Mióta felváltva játszom "kábelen és mobil neten" leredukáltam a hibák számát szinte nullára.
-
terratech
csendes tag
válasz
craftsman01
üzenetére
Szia.
Másoknál is ez van Series S-en. Nekem is. Valamikor hiba nélkül megy órákon keresztül, valamikor meg minden meccs után ki kell lépni..
-
Acheron
őstag
Szép nap...
Bementem a DMZ -be, viszonylag közel volt a zóna, odakocogtam. Némi tűzpárbaj után sikerült "fényre"csalni a Chemistet, sőt, hamarosan ki is feküdt. Boldog loholás a fegyveréért, M13 a kézben, hallelujah.
És ekkor egy közeli sarok mögül kiugró bot két lövéssel leszedett... self revive persze nem volt...
Azt hiszem, ott eszi meg a fene azt az M13 -at, ahol van...
-
petymeg
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Tegnap kurva jó csapattal jöttem össze. A vége előtt 2 perccel még ledaráltunk egy másik rajt, volt nálam 80 ezer pénz meg egy csomó eladható cucc. Futok a kivonási pont és a köztem lévő store-ba mondom most meglesz a 6 killstreak. Erre valamelyik tetőről mindhármunkat leszedte egy csipás magányos farkas.
-
lowzor
veterán
válasz
planbmokus
üzenetére
-
planbmokus
senior tag
Hát igen, a Battle Rifle kategória elég erős T1-ben. Nekem amúgy az FTAC-Recon(AR-15) jobban adja.
SMG: PDSW (P90) elég macera, mire jól beállítod az egyensúlyt DMG/Accuracy közt, de aztán jókat lehet vele darálni, ebben pedig az 50-es tár hatalmas segítség volt! 2 meccs alatt megvolt a "3 kill without Dying", és nem Shipment/Shoothouse-on...
-
-
SafE84
tag
Sziasztok!
Mit kell tennem ahhoz, hogy fegyvert tuningolhassak a Gunsmith-ben? 62-es szinten vagyok, de csak 1-2 pisztolyt tudok "upgradelni". Valahogy fel kell oldani a fegyvereket?
Csak DMZ-t tolok (már amikor van időm játszani vele). Nincs megvásárolva az MWII, csak Warzone2.0-ba játszom. -
lowzor
veterán
válasz
planbmokus
üzenetére
Engem a SCAR-H (TAQ-V) lepett meg, hogy milyen jól adja Tier 1-ben.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Mondtam én hogy valid lesz az...
Mondjuk kár, hogy ez Warzone map, de hátha kapunk hasonlót multiplayerbe is. Az mondjuk tuti, hogy az Ashika Island miatt elkezdek egy kicsit Warzone-ozni is. 
-
kill_switch
senior tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Valid volt a cseresznyefás kép is, az új kis pálya tényleg japós lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=iLLAVeW3ymg -
planbmokus
senior tag
Goldozással hogy álltok?
Pár napja csak a fegyókat pörgetem, most épp Tier 1-ben.
SMG-ből most épp a BAS/MX9-ben csalódtam kellemeset, AR-ből pedig az M16-nak pont itt a legjobb a helye...
Nektek mi a titkos kedvenc? -
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight
üzenetére
Mindkettő valid amúgy, csak a "futurisztikusabb" megjelenésű outfit valószínűleg BP-s jutalom lesz mondjuk a 100%-os teljesítésért, vagy bundle-ben lesz, stb.
Vlsz amikor az artok készültek, még nem volt lefektetve hogy mi lesz az új operátor default outfitje. -
kill_switch
senior tag
válasz
petymeg
üzenetére
Kell hozzá mák is, de egy jobb körbe könnyen megvan solo-ban is. Én is többször mentem neki, de egyszer beadott egy olyan kört, ahol rögtön kitudtam fosztani a vonatot, és volt rajta 3 streak. Hát mondom ez égi jel, ez lesz a köröm! Maradtam a vonaton míg közel nem értem a Hotelhez ami Sawah Village-be van, ott kirámoltam a két zárt szobát ahol szintén volt egy UAV, onnan rohantam is egy buy station-höz és a felszedett + az eladott cuccok árából épphogy kijött még két UAV, úgyhogy mehettem is ki, nem kellett mással szöszölni meg lootolni. Persze nem hátrány, ha olyan körbe kezdesz neki, ahol már nem kell táskával meg mellénnyel szarakodni.
Azóta már többször is sikerült volna úgy, hogy nem is akartam. Vonatozás helyett lehet széfezni is, azokban is van általában legalább 1 streak /széf de van, hogy 2 is van benne és akkor ott egyúttal a pénz is ömlik rád, szóval annál a módszernél is elég 3-at/4-et összeszedni, a maradékot meg kivásárolod buy station-nél. (Már ha hagytak még streak-et a buy station-be...) -
petymeg
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
Én azzal a küldetéssel nem tudok mit kezdeni amikor 6 killstreak-kel kell kimenekülni, egyedül nem boldogulok. Tegnap 2 erős francia gyerekkel voltam egy rajba, a vége felé mondtam nekik angolul, hogy mi a szitu, adják ide a pénzüket vagy vegyenek killstreaket, de nem értették, pedig hármunknak megvolt rá a 72 ezer. Inkább kimenekültek a pénzzel. :-(
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Van jelentősége hogy melyik store-ban veszem meg a játékot? (Steam, Battle.net)
-
Mentolka
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek, ehhez a játékhoz melyik passzol jobban: AMD RX6800 vagy Nvidia RTX3070Ti?
Az AMD-vel kapcsolatban hallottam problémákat (stuttering, FPS drop). -
soo277
őstag
válasz
craftsman01
üzenetére
Melyik box?,gyerköcöm is Sx en nyomja,logitech egér bill kombóval,de nincs probléma
-
craftsman01
senior tag
Boxon sokszor,eltűnik a bill-eger. Ujraíndítás után megint van,valakinél ugyan ez megvan vagy csak én szenvedek ezzel.
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
laceszgamer
üzenetére
Pont ezért, hogy muszájból kipróbáld, vagy vedd meg a store-ból...
-
laceszgamer
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
Én sem értem benne a logikát amúgy, már ha egyszer MW2-t megvettük, akkor mi értelme hogy az ingyenes része felé akarnak terelni. Nekem is az az egy fegyó hiányzik, de ha egyszer ipari szinten nem érdekel ez a játékmód nem tudom miért kell erőltetni hogy abból szedjem ki a fegyót.
-
KaitouP
nagyúr
DMZ - M13-ról jut eszembe:
Pár meccset nyomtam amikor bejött, majd gyorsan a feledésbe is merült nálam a dolog. Mostanában viszont untam kicsit a multit is, gondoltam a változatosság jót tesz, indítottam egy DMZ-t. Egyből mindjárt az első meccset olyan két arcot fogtam ki, akiknek a segítségével játszi könnyedséggel nyírtuk ki a Chemistet - mondom na ez igen, szenvedés nélkül megvan az M13 végre. Aha, lófaszt... baszott odaadni a hülyegyerek a fegyvert. Természetesen azóta sincs meg.
De menjenek a fenébe a fejlesztők is hogy ilyen gyökérségek mögé rejtenek fegyvereket. -
sanko7777
csendes tag
Üdvözletem!
Valaki aki ráér ki tudná nekem dobni az M13-at DMZ-ben? Nem az én idegrendszeremnek való az a hely
mikrofonom nincs. eszesocsi a felhasználónevem. -
_NCT
addikt
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Köszi a visszajelzést, nálam is érik egy upgrade, keveslem a 2600 teljesítményét, már 2019-ben mikor vettem sem ő volt a legélesebb kés a fiókban. No meg az RX580 8GB felett is eljárt az idő, habár még most is megállja a helyét a játékokban.
Nekem a router bridge módban van, saját router-t használok.
-
BioNiCMaN
addikt
-
_NCT
addikt
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Akkor üdv a klubban, MSI b450 a-pro chipset, Ryzen 5 2600. Nálam az upnp automatikusan nyitja ezeket a portokat, a játékban a settings/ network fül alatt látszik, hogy kapcsolódik a relay-hez, látja a külső/belső ip-t, minden szuper. Én az alaplapra gyanakszom, a b450 chipset nem éppen a hibáktól mentes. Mondjuk érdekes, hogy Linux alatt nem produkálja ezeket a hibákat, munka alatt stabil minden. Nekem Win11 a rendszer, lehet egy régebbi drivert teszek fel, megint máshol azt olvastam a régi chipsetek jobban szeretik, főleg a Realtek.
-
BioNiCMaN
addikt
Gigabyte B450 Gaming-X, most cseréltem benne 5600x-re a 2600x-et.
Ma délután pl. talán 3 meccs után dobott ki, aztán onnantól már a menüig se jutott el.
Most elméletileg kinyitottam a steam által igényelt portokat, kb. 1 órát teszteltem, nem dobott ki. Holnap folyt. köv. mert reggel meló.
Az all lobby-t én is olvastam, de nem segített.
-
_NCT
addikt
válasz
BioNiCMaN
üzenetére
Na ez az idegesítő hiba az én életem is megkeseríti….De én úgy vettem észre, hogy network disconnect van, ping futott a háttérben és general failure-el elszállt, ami hálókártya vagy driver hiba, Milyen alaplapod van? Érdekes, hogy az első hiba után van, hogy órákig jó.
Volt ahol azt olvastam, hogy az audio beállításnák kell all lobby-ra kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AliExpress tapasztalatok
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha nem lennének az M13-hoz specifikus álcafestések,tartozékok akkor hagynám a francba de ez így idegesítő hogy nem tudom feloldani mert a fejlesztők egy általam nem kedvelt ingyenes játékmódban teszik megszerezhetővé. B@sszák meg be se tenném a "lábam" a DMZ-ba ha nem kellene az a fegyver.Ha valaki segítene kidobni megköszönöm
Steam: eszesocsi mikrofon nincs.
Valóban baromi ritka!