Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
strebacom
senior tag
-
BioNiCMaN
addikt
Ezt már láttátok?

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
freestailo
üzenetére
Igen, a Domination és a HC Domination nem ugyanaz.
Connect-re nincs ötletem, sosem használtam.
-
freestailo
őstag
Sziasztok! Egyik kérdésem, hogy hogyan tudok ip alapján csatlakozni egy szerverhez. A frissítések fennt vannak, de a console-->connect ip parancs nem működik.
Másik kérdésem, hogy mivel állandóan HC Domination-t játszom, ezért furcsa, hogy a challenge /game modes on belül nem gyarapszik a Domination rész. Lehet hogy a HC miatt?
-
Zin
őstag
Hardened perk maxolása Itt mit kell csinálnom mi az az 1 dolog?Maxolni akarom a perkeket,csak nem tudom mit kell tennem

-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cybertrone
üzenetére
Nekem bejön MW2 is, főleg, ha csak egy gyors menetre vágyom
De tény, h a BF3 iszonyat magasra tette a mércét, amihez kizárólag az előzetes infók alapján szerintem a CoD-nak most nem sikerült, na, de off vége, mert még lehurrognak, teljes joggal teszem hozzá 
-
AAntii
őstag
Az Bc2 alapján akinek nincs bivaly gépe, az úgyse azzal fog játszani. Míg a majdnem ugyanakkor megjelent mw2 ment full hd-ban 90 fps-sel, addig a bc2 1280-ban is akadt, mint az állat. A sebzési rendszer is totál más, mint a codokban.

-
BigStraw
senior tag
válasz
Cybertrone
üzenetére
A BO-nak már nagyon rég meszeltek

-
Cybertrone
veterán
Asszem kimondhatjuk hogy a BO-nak ezekkel a hsz-el meszeltek

-
radi8tor
MODERÁTOR
29-e után ritkán fogok erre járni: BATTLEFIELD 3 BETA
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Laraxior
titán
Kipróbáltam a spas-t. Hát... nem olyan rossz végülis, úgy hogy csak nuketown-on tolom még elég használható. mondjuk nem egy támadófegyver, inkább védekezésre használom... de mindig tudok felvenni másodlagosnak egy automatát... akkor aztán megindulok

Jelentem elértem az 1.9-es arányt... szerintem a héten meglesz a kerek 2
-
strebacom
senior tag
Nagy sajnálatomra, nem lesz Multi magyarítás a játékhoz, a készítö ezt irta:
"Igen, 100%, hogy nem lesz hozzá fordítás. Sem BC 2-höz (ahhoz már úgy is van), sem Saboteurhöz (ahhoz pedig szintén lesz, valószínűleg nemsokára). Ezután inkább a szinkronra helyezem a hangsúlyt, komolyabb feltételekkel, egyszerre viszont 88 félét nem tudok csinálni. Szóval nem feladásról van szó, mint ahogy írtad és "abbahagyós" hír sem lesz."Nem baj eddig is annélkül toltuk!!
De azért szeretném hogy az MW3-hoz csinálna valaki honosítást!!
-
TXT
őstag
Az mitől van, hogy a folyamatosan kidob a játék és "Fatal Error"-t ír???
-
Neverdie1
csendes tag
Köszi mindenkinek!
-
barnaki
aktív tag
Ctf is jó, de már nincs belőle olyan sok szeró. nem?
Mondjuk az lenne a legjobb ha a sabotage lenne, azt hiányolom, hogy nincs rá igény
-
barnaki
aktív tag
Valaki szokott s&d-t játszani? Már unom, hogy mindig egyedül nyomom, a klán társaim persze meg mindig akkor dolgoznak amikor én nem.

-
Neverdie1
csendes tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mindenhol van ilyen, ahol használják ezt a funkciót.
Egy sűrűn használt német szerveren [DoG] van, hogy kickelnek valakit reserved miatt, mert jönni akar valami admin, erre más jön helyette (mert gyorsabb volt), erre megint kick, és ez megy addig míg admin be nem fér. Volt mikor eleve 2x írták be a parancsot, csak hogy tuti beférjen
Ez van. -
vibra
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Abban az estben ha ő fizet a szerverért megértem.
Sajnos előfordult,hogy akkor raktak ki mikor egész jól ment,néha a magas ping miatt 1-2x figyelmeztetnek harmadikra kickelnek.
Többségében francia szervereken fordul ez elő, ezért ha csak tudok német vagy hollandra megyek inkább. -
vibra
tag
Sziasztok!
Autokicket kapok "reserved slot" -ért nem egyszer.
Nem értem, mi ez? -
barnaki
aktív tag
válasz
Laraxior
üzenetére
Az aug az tényleg jó fegyver nekem is be van állítva.
Az AK74u-t rapiddal nagyon nem kedvelik, megy érte a noobozás, folyamatosan, bár nekem is így van beállítva, jó kis fegyver.
Mondjuk,ha egy kicsit jobb formában van az ember, és sokat öl, akkor is megy a noobozás, engem pl a skorpio dual miatt nooboztak le. S&d-ben lőttem vele egy 17:2-őt

-
Laraxior
titán
válasz
barnaki
üzenetére
mindig fel szoktam venni az enemy fegyvereit próbálgatom, ha találok valami jót beállítom magamnak de ezek azok amik állandóak:
AK74U & Python dual.
AK47 & python dual.
bár mostanában rászoktam az AUGra is, elég gyorsan lő és viszonylag pontosan.
kisAK-n rapid, a nagyon meg ext mags. -
barnaki
aktív tag
Anno én is amikor elkezdtem a játékot akkor csak egy-két fegyverrel toltam meg, a megszokott perkekel, de figyeljétek meg ahogy végig viszitek, megfogjátok unni, és váltani fogtok, én már nem is tudom mikor vittem végig, kb7 hónapja, és most a scorpio dualban nagyon visz mindent, imádom azt a fegyvert.

nuke pályán szerintem nagyon hasznos a flack, stedy,maraton főleg próban, csak mész szaladgálsz és ölsz mindenkit, a gránátokat meg lesz@od
, de még a hacker is jó azon a pályán, de az csak S&d-ben. -
BioNiCMaN
addikt
válasz
Laraxior
üzenetére
Ismerős, én is csak ezeket használtam csak Nuke-n, de én Dom-ot nyomok, foglalásnál jól jön a mellény, meg a maszk.
CTF-hez én inkább marathont használnék. 
Viszont most, hogy elkezdtem a Prosítást, kurv@jó kis perkek vannak, érdemes kipróbálni őket, meg a fegyvereket is.

SPAS-sal is jól lehet nyomni, de kis gyakorlással az Olympia is jó.

Pisztolyok közül régebben a CZ75-tel nyomtam,de áttértem a Python-ra, nekem jobban bejön.
Assaultból meg a GALIL-ra esküszök, de a Commando se rossz, viszont az AK47 nem jön be.

SMG-ből szinte mindegyiket szeretem, talán az MP5K és a UZI és a Skorpion kivételével, bár azokkal is egész jól el lehet szórakozni. A MAC11 pl. nagyon jó kis futkozósnak.

-
-
SI
tag
sziasztok
tud valaki erről
ez a játék nem érhető el próbálja újra máskor
már több napja
köszi előre is -
Laraxior
titán
most nézem hogy külön meg kell venni a Pro perkeket is.

5. prestigeben illik rájönni
Akkor ezért nem változott nekem a Tactical mask sosem... nah most már jó lesz akkor a pro
-
barnaki
aktív tag
Próbáltad újra tenni a játékot?
crossfire alaplapod van??
-
barnaki
aktív tag
Szerintem valami driver para lesz inkább, nekem is rémlik mintha valaki írta volna itt a fórumon, hogy hasonló problémája van
-
petymeg
addikt
sziasztok!
gondom van a játékkal. a vietnámi pályán mikor be kell nyomni az ajtót utána sötét lesz a kép, a játék nem fagy le, tudok lövöldözni meg mászkálni csak éppen nem látok semmit csak a fekete monitort a checkpontot jelző sárga nyíllal meg az iránytűvel.. találkozott már vki ilyennel?
a játék eredeti nem krekkelt!
a zombi módnál hogy lehet játszani az utolsó három pályával csak az első háromba tudok belépni
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez a hét vicces videója: COD Theater Video of the Week
-
strebacom
senior tag
Gyerekek EZ miért, mit jelent??Ma többször is fogadott(3-szor)!
Köszi!!
-
Laraxior
titán
aszongya nekem a steam hogy jelenleg ez a játék nem elérhető...
12k-t fizettem érte és rendetlenkedik

jaaa.. a steam sem elérhető

-
kribe
őstag
Crossbow nagyon mókás, csak gyakorolni kell vele eleget hogy ne rontsa le a score-odat. Múltkor úgy döntöttem az 1.76-os KD-m feltornászom 2-re de rájöttem nehezebb mint gondoltam... Elég jó meccseim vannak de így is lassan növekszik csak. Most inkább arra törekszem hogy elérjem minél hamarabb a 14. prestige-t, úgyhogy inkább hatékony class-okat (aug, csapatsegítő killstreak-ek, stb.) használok, de néha azért egy-egy fun meccs is összejön acog sniperrel, M60 big ammo-val (all powerful!) vagy dual wield kiparis-szal, shotikkal...

-
BioNiCMaN
addikt
válasz
barnaki
üzenetére
A Scavenger nagyon állat Crossbow-val kombinálva.

Eddig nem szerettem a Crossbow-ot, mert csak két vessző volt hozzá, de így igazán hangulatos.

A Warlord-ot nem komálom, inkább a flack-ot nyomom, mert általában Dom-ozok és rühellem, hogy minden kis sz@rtól megdöglök. Attól meg egyenesen hülyét kapok, amikor egy frag nekem gurul és meghalódok...

(#11119) BigStraw
Ez a vásárlósdi tényleg elég hümmre sikeredett... Jobb volt tényleg a szenvedős. Így kb. semmi értelme...

-
barnaki
aktív tag
Nem vészes, nem kerülnek olyan sokban, még kitudjuk fizetni

-
SipiBcs
őstag
A Steam szerverek túlterheltek a kérésedhez. Kérlek próbáld újra néhány perc múlva!
Wattafakk?? Csak a multiplayert akartam indítani? Ez megy egy pár perce...

-
BioNiCMaN
addikt
Elkezdtem Pro-sítani a Perkjeimet, most a Scavenger van soron, nagyon jól lehet ezzel is szórakozni és gyorsan meg is van.

-
strebacom
senior tag
Én próbáltam de mit kell nézni??
-
kribe
őstag
válasz
barnaki
üzenetére
Próbálnám de az install makacsul 0%-on áll percek óta.
Patch 1.14
New contracts
Fixed UI in colored clan tags menu
Added mouse scroll in the recent games menu
Added the option to have “Radar always on” in private match
Colored score bars in lower-left HUD no longer overlap the numbers
Addressed various MP exploits
Addressed various Zombies exploits
Addressed Online Zombie Lobby crash
Added support for upcoming Rezurrection Map Pack. -
barnaki
aktív tag
Valaki már próbálta az új frissítéssel a játékot??
-
strebacom
senior tag
A játék frissit 641MB ebben mi lehet???

-
kribe
őstag
-
Balázs9503
tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy az mitől lehet hogy a bo multija kb 1 óra után DirectX erroral vág ki.szép stat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 18-50 Sony E
- Viltrox 50mm F2 (Sony E bajonett) csak kibontott, fotoplus vásárlás. Gépen nem volt.
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De tény, h a BF3 iszonyat magasra tette a mércét, amihez kizárólag az előzetes infók alapján szerintem a CoD-nak most nem sikerült, na, de off vége, mert még lehurrognak, teljes joggal teszem hozzá 
Jönne már az az idő

Azt hiszem már mindent végigpróbáltam