Hirdetés
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Az a helyzet, hogy ezt a verziót vettem meg, amiben elvileg csak lengyel nyelv van (én nem tudom, mert eddig nem volt hajlandó elindulni), de lehet angolosítani.
Na most indításnál ezt kapom:

Előbb D meghajtóra telepítettem, azt hittem az a gond. Letöröltem a helyi játékfájlokat Steamen keresztül, majd leszedtem újra a játékot, ezúttal rendesen a C-re, A Steam mappába, de ugyan úgy ezt a hiba üzenetet kapom. Illetve még annyi, hogy az angolosításban leírtakban van pár fájl amit törölni kell, azok pl nincsenek is meg.

Inkább sok jó.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wwenigma
Jómunkásember
Probaltam mar azt is, de nem nagyon mukodott, 1v1 még oke de ha mar tobb ember volt lathato akkor viszont a lag gyozott a lagcomp felett, jatszhatatlanna valt.
Routerben tudom korlatozni a savszelt.
killer095: steam bo2 forumreszen van neki tema szentelve ajanlott beallitasokkal, mobilrol nem tudom linkelni ha hazaertem es nem felejtem el akkor beirok.
-
Undoroid
őstag
Szia kribe!
Szép munka volt!
Mentél és egy pillanatra sem hagytad nyugton az ellen sorait! A folyamatosan visszakempelők ellen régebben használtam (cod4) a C4-es meglepetéscsomagot! ITT a szemben levő fa és a fal tövénél rendszeresen ott volt az ellen! Kiiktatás után valahová be kellett volna dobni a meglepit...majd egy kis futkározás után nyomni a klikket!
...persze csak akkor, ha az nem egy spawn-pont?! Előbb-utóbb más helyet keresett volna a pihenőre...A második videód jól sikerült! A meglepetés adta rendesen...
Tuti volt az M60 hangja is! -
SloWater
tag
Bozsemoj! Részvétem!
Rendben, hogy a játék életciklusának a végéhez közelítünk, de ez azért kiborítana engem is.
Négy napja családlátogatok anyósjelöltéknél, de ha erre megyek vissza tuti összetörök valamit.
Egy hároméves kiscsajjal a csillámpónizás már így eléggé megviselt. -
Sonja
nagyúr
Szeptember 27-én elérhető lesz Mac-en is!
Persze a Steam Play-t nem fogja támogatni. -
SloWater
tag
Egyik kedvenc, ahogy a népek buknak a Nuketown-ra én úgy bukok erre

Azt is érdekes volt megfigyelni, hogy szeptembertől alig lézengenek hétköznap délelőtt. Elindult az oskola. Esténként viszont továbbra is alig lehet beférni az ACC-s szerverekre.
-
SloWater
tag
Nálam fix class van Nuketownra. Amúgy silentrunner(kniferunner), DEM/HQ, S&D, antichopper és kétfajta domination classom van. A shotgunokra nem tudok ráérezni, a sniperkedés meg nem a stílusom. Ez utóbbinál a scout pro-n dolgozom, de több mint egy hónapja felfüggesztettem, pedig csak pár seconadary weapon kill van hátra.
-
SloWater
tag
Azért volt nálam Famas, mert challenege noob lettem és épp az van soron
Másrészt meg kell a változatosság amikor felmegy pumpa, hogy kis AK-val meg AUG-gal jön minden harmadik ember ellenem, nálam meg egy Scorpion van.Nem minden nap, de rendszeresen megjelenek ott SloWater[HUN] néven és egy héttel ezelőttig soha nem volt balhé. Ezért is van bent a kedvencek között. Megnézem ismét a szabályokat, lehet figyelmetlen voltam.
-
SloWater
tag
Apropó vágás...
A Sony Vegas drága (én nem engedhetem meg magamnak az biztos) a virágbolti verzió meg nem opció. Hallottál esetleg más szoftverről, megoldásról amivel a fraps videókat konvertálni lehet? Esetleg a Sony Vegas próbaverziója alkalmas a feladatra?
Szépet vagdostál amúgy

-
-
vibra
tag
-
attos71
tag
Nincs húzva a szekér...Mindent gyári beállítások mellett használok...
Van fent még egy rakás játék, amikkel viszont semmi probléma nincs és nem is nagyon volt. Ilyen stressz/stabilitás tesztet milyen progival lehet csinálni?
Csak a kíváncsiság végett lefuttatnék 1et...
Tegnap a Heaven Bechmark 2.1 progit, HD beállítások mellett kb. 30 percig futtattam, de semmi hiba nem volt a rendszerrel... 
Ez a configom:
775 intel dualcore e6300@2,93 GHz; 4 GB/1300 DDR3; asrock P43Twins1600; Gigabyte HD 5750/1GB GDDR5; SB Audigy4; Win7 Ultimate 32bit... -
attos71
tag
Hali!
Megpróbáltam, de nem segített...
Sőt újra is telepítettem a játékot és az sem...
Két-három pálya után előjön újra ez a szarakodás...
Meg hát olyan is van, hogy a pálya betöltésekor egyszer csak kifagy a játék. Mondjuk ilyen régebben is előfordult, de ez a szaggatás, laggolás, illetve a háttér egyes részeinek fekete szemetelése az kimondottan a múltkori steam-es frissítés óta jelentkezik...
Még valami ötlet valakinek esetleg?
Mert ennek a vége az lesz, -mivel amióta megvettem mindig volt valami kicsi, de zavaró gond játék közben vele- hogy Én is eladom a p.csába ezt a sz.rt! 
-
BandiHUN
veterán
Én szervert akkor bérelnék,ha lenne mod tools végre+custom mapok....nem tudom,mit sz...akodnak azzal is,már rég be volt ígérve...
Egyébként se nem játszok annyit,se nem egyfélét,hogy szervert béreljek,inkább megyek a jól bejáratottakraígyis annyi szerver van...fent kuksolni sincs időm,hogy jöjjenek,játszani se játszok másokkal kifejezetten vagy csapattal,arra ott a Cry2.Egyébként nem feltétlen kell reinstall,elég lehet,ha ki-belép a Steamba,ha régóta fut,lehet jött frissítése,ami még nem aktiválódott(restart kell hozzá),és a BO is töltött le valami kis frissítést a napokban,az szintén lehet gond,ha 1-2 nap kihagyása van az embernek,ha sokat megy a gép,van,hogy nem jön rögtön a frissítés,pl.én se BOztam a héten,és itt már rég olvastam a frissítésről vagy 1 napja,mire nekem is leszedte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Formula-1
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tomato firmware
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

mind1 akkor kitolom majd egy jobb gépen.

Van fent még egy rakás játék, amikkel viszont semmi probléma nincs és nem is nagyon volt. Ilyen stressz/stabilitás tesztet milyen progival lehet csinálni?
Tegnap a Heaven Bechmark 2.1 progit, HD beállítások mellett kb. 30 percig futtattam, de semmi hiba nem volt a rendszerrel...