Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Call of Duty: Black Ops Rezurrection launches for the PC and PS3 on September 22nd! Take on the zombie horde in all four classic maps - Nacht der Untoten, Verrückt, Shi No Numa and Der Riese - and then blast off to space in Moon, the final chapter of the Zombies saga.
Most már csak az nem tiszta, hogy melyik lesz ebből MP map? Vagy ezek csak Zombi mapok?
-
jegenye77
addikt

De ez volt eddig a legjobb eredményem TDM-ben.Nem az arányban,hanem a kills eredményt illetően. -
TXT
őstag
Tudnátok segíteni?
Most tettem fel a CodBO-ot és fent van az 1-2-3patch.
A kérdésem az volna, hogy hogyan lehet a BlackOps-ot DX11-ben futtatni?Előre is köszi és

-
jegenye77
addikt
Mi a fene van?
Most tényleg elszaporodtak a férgek vagy csak Én lettem ennyire béna?
Még csak +os statot se tudok összehozni napok óta.
Alig voltam nyertes partiban. 
-
kribe
őstag
válasz
mokus1
üzenetére
Valami ilyesmi ahogy kinéz?
-
mokus1
addikt
Most kezdtem el ezt a játékot. Feltettem először Patch-ek nélkül. És borzasztóan szaggatott. Utánna láttam hogy Steamen tudom fríssiteni frissitettem is jobb lett de nem az igazi. Core i3 2,5ghz + Gt540m. A VGA 20%-os kihasználtságot ír folyton... Van valami megoldás?
-
strebacom
senior tag
Jaaa.. köszönöm szépen a tájékoztatást...most meg nem megy a steam, állandóan hibát ir, "hogy nehézségek támadtak a szerverhez való csatlakozáskor"....
Faxa nemtok játszani.....nektek jó??
-
strebacom
senior tag
Nem régen értem haza indítanám a játékot és EZT irja ki..miért ????
köszi!!

-
barnaki
aktív tag
Srácok valamelyik nap nem nyomunk egy privát meccset????
lehetne S&D???
-
AAntii
őstag
válasz
barnaki
üzenetére
Ahogy mondod. Úgy kezdtem én is, hogy azt hittem megy a sniperezés, benéztem, de rájöttem, hogy csak én gondoltam így. 200 órával és cca. 20k l96 után már megyeget, csak sajnálom, hogy zömmel hollandokkal tudok csak játszani, illetve néha beesik a holland szerverekre egy-két magyar. Emiatt keresek sniper rajongókat 
-
barnaki
aktív tag
De ezzel semmi baj nincs ezért lettek kitalálva az l69-es szerverek, bár én a sinperhez ostoba vagyok
, csak egy szer kétszer benéztem, de az nem a kempelésről szól -
AAntii
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Nem éppen.
Menj be bármelyik normális only l96 szerverre, nincsen több kemper egyiken se, mint bármely más minden fegyvert használó szerveren. Persze biztos sok olyan magát snipernek nevező játékos van, aki csak kempelve tud bárkit leszedni, de elég nagy badarság lenne általánosítani.Értelemszerűen a fő profil egy ilyen szerver lenne, mivel túl sok értelme nincs l96-tal harcolni ak74-esek ellen, ha az ember nem akar kempelni, márpedig ki akarna?
-
AAntii
őstag
Nem tud valaki magyar sniper klánt, ahol van felvétel? Vagy nem csinálunk egyet páran?

-
barnaki
aktív tag
Már minden bajom van 2 clay ölés kell hogy meglegyen a hacker pró, de nem akar összejönni sehogy sem

-
attos71
tag
Jeee! 1szerű ez steam-es vásárlás!
Kicsit túl aggódtam a dolgot, de mindenkinek csak ajánlani tudom! Az a lényeg, hogy minden rendben legyen a bankkártyával ( érvényes legyen, megfelelő típusú legyen, legyen rajta annyi zsé, ami fedezi a költségeket stb...)
és, amint befejeztem a vásárlást már ott is volt a két MW2 DLC a játéklistámon! 
-
petymeg
addikt
üdv. magyar szervert hol lehet találni? szerverkeresőben egyet se láttam.
-
t1
veterán
A játék hova menti el a mentéseket? Leszedtem a 100% mentés csomagot és szeretném bemásolni, de sehol nem találom. Win7 64biten van fent.
-
-
Laraxior
titán
nár megint cseszik elmenteni az uccsó játékomat
hogyan fejlődjek igy?

-
BigStraw
senior tag
válasz
csongi
üzenetére
Hello! Az egy csapatba kerülést sajnos nem mindenhol lehet megoldani, ahol van csapatváltás ott talán sikerült együtt lenni, de vigyázni kell az auto-balancera! Némelyik szerveren pedig ki van kapcsolva hogy lehessen váltani!
Vannak magyar adminos szerverek! Általában mindig a HUN-ra végződő szerverek a "magyar szerverek"
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Hogyan lehet megoldani azt hogy a barátok egy csapatba kerüljenek?
Továbbá vannak Magyar adminolt szerverek? -
eladohardver
őstag
válasz
eladohardver
üzenetére
háát mit ne mondjak, nem nagy öröm a noob-ocskákkal tolni... nem tartják a flag-et

-
kexksz
addikt
válasz
eladohardver
üzenetére
Nem tudom milyen neted van, de nekem falun fél óra se volt leszedni + feltelepíteni.

-
SloWater
tag
Hát gyerekek, ennyi aimbotos kis csírát tán még életemben nem láttam, mint ma

-
szükségem lenne egy kis HELP-re. kicsengettem a first strike dlc-re a lovét. kb 5 perce fejeztem be a vásárlást. kb mennyi idő múlva lehet leszedni?
-
barnaki
aktív tag
Ja azzal vigyázni kell, mert zárolhatják, bár azt hiszem nem, elég sokat kell vele próbálkozni, hogy ez megtörténjen
-
attos71
tag
Na még mindig steam vásárlás...A maestro karit azt nem fogadta el...de kiderült, hogy ami meg van mellé web-es kártyám az meg MasterCard...
...De ehhez a karihoz tartozó számlára meg csak most toltam át egy kis zsét, ami persze csak hétfőn reggel lesz rajta... 
Most akkor megadjam a steam-en és amikor le tudja vonni akkor küldi a letöltéshez a kódot, vagy 1ből kivág, hogy nincs zseton a kártyán?
-
barnaki
aktív tag
Imádom amikor dupla xp van, mindenki próbál minél többet ölni csak, haladjon előre, én meg sd-ben 15:3-at lövök, persze engem már nem érdekkel mert végig nyomtam egy kis ideje a játékot, de azért hajrá sárcok, vigyetek bele mindent.

-
kexksz
addikt
Hát gyerekek ez siralmas.
Fél éve nem BO-ztam, most ingyenhétvégén felnéztem. Alap szar MP5K-val 1 meccs alatt lv5. Úgy játszik mindenki mitn az ovodások. Ha lenne egy Famasom akkor sztem hoznám az ilyen 20-0 statokat. 
-
BandiHUN
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
jaja,én is még csak 29-ről indítottam,de 2 map alatt lett 31,pedig a BO-val nem játszottam már olyan 1,5 hónapja,a mappackot is csak megvettem,de ki se próbáltam,jöttek a TF2-es meccsek+aztán mostmár az MW2 is befigyelget...
Azértis jók a friss húsok,mert természetesen még nincsenek nekik védőcuccaik,így pl.sentry gunnal is jót lehet kaszálni,nomeg sorjáznak is ki a sarkokon rendületlenül,megkezdtem az első nuke körömet,és helyből chopper gunnerig lőttem magam
Korábban azért ugye alacsony volt a kezdőarány,elég nehéz volt még ilyen mapon is,mint a nuke jobb killstreaket lőni,mert mostanára már kitanulták az emberek a mapokat-kemphelyeket. -
BandiHUN
veterán
jó ez a dupla xp hétvége kombinálva a free-vel...még áldozatokról is gondoskodtak
Hát nem aranyosak? -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
Jo ez a dupla Xp... ha lesz eleg idom akkor ugrok is megegyet. A kovetkezo prestige ikon nagyon tetszik,szerintem megmarad. (5. a karom,jelenleg a 4.be leptem)
De Nuketownon eleg gyorsan megy. Jol bevalt fejlodes elviszem mp5el amig meg nem lesz az AK-75U, utana meg mar csak az AK-74-et varom
-
Laraxior
titán
válasz
attos71
üzenetére
nyomkodd végig...
én is azt csináltam, mondjuk én elakadtam a hátoldalon levő 3 számnál,mert nekem az nincsen, de már igényeltem másik kártyát.
ha nem jó a tiéd akkor igényelj netes kártyát a bankodnál
magyar steam oldalon asszem fel vannak tüntetve a kártyák miket fogad el a steam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alig voltam nyertes partiban. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ennyi pénzből már egy kastélyt is vehettem volna, nem egy 50 nm-es lakótelepi lakást... 
![[link] [link]](http://img836.imageshack.us/img836/8539/blackopsmp2011090418510.th.jpg)