- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
Gergello #11284 üzenetére
Pálya motor, attól pálya motor hogy pályán mennek vele...
Nincs lemez! Müanyag van...Viccet félretéve, nincs rendszám, igy közúton nem közlekedhet, nem kell az említett járulékokat fizetni utánna, pálya idom van rajta, lásd ahogy Kavics is irta, hogy nincs rajta lámpa, visszapillantó, és minden bizonnyal eszközöltek rajta egy áttételezést is, a nagyobb nyomaték reményében, valamint slik gumikat is varázsoltak rá. Igazából hogymiért ennyi, azt nem tudom, igen valószínűsíthető hogy nincsennek hozzá olyan okmányok amivel forgalomba lehetne helyezni, kvázi alkatrész vámos papírokkal került be az országba szvsz. Pár évvel idősebbet még ennél olcsóbban is lehet venni.
Igazából annyira telítve van már itthon is a piac, hogy a néhány éves motorokat igen jó áron meg lehet már vásárolni, eléggé áll a piac amúgy is, meg amióta idebaszták a súlyadót azóta a nagymotorok, ára igen rendesen leesett. -
kavicssli
addikt
válasz
Gergello #11284 üzenetére
Gondolom ami a lemez alatt van attól is!Meg ugye se lámpák se visszapillantók rendesen kilehet könnyítve egy motor!
Minden ami felesleges azt kidobálják belőle!
Olcsóság!Nem kellene súlyadót, meg biztosítást sem fizetni, mivel nem közútra "való" Gondolom külföldről lett behozve a moci..mire arra a reg adót, kifizetnéd meg a forgalomba helyezést lepengetnéd...nem 1-2 forintba kerülne
Tesóm egy E36-os német BMW tanult meg "vezetni"
és az is csak 350.000ft volt kitűnő műszaki állapotban... Csak hát mire elintézett volna mindent a gatyája ráment volna!
Jól tudom Kiflee?
-
Boci_83
őstag
-
athomi
veterán
válasz
Gergello #11253 üzenetére
Nem igazán értem ezt a kérdést, de lehet csak azért, mert hülye vagyok
Én bementem a bankba (számlatulajdonos bankjába), húztam egy sorszámot a "lakossági ki-és befizetés" menüből, majd megvártam míg sorra kerülök. Ezután odaadtam az ügyintézőnek a számlaszámot és a számlaszám tulajdonosának a nevét, majd mondtam, hogy X összeget szeretnék a számlaszámára átutalni. -
válasz
Gergello #11053 üzenetére
Na de pl. nekem tegnap vki mit is írogatott be a teamchatbe, mikor beugrottam a füstbe ment ZLK helyett?
Kb. hogy "b@szódjál meg, mit csinálsz már..."
Nem sok kellett, hogy lelépjek, de én nem vagyok annyira hirtelen haragú, mint pl. Kavics.
Az meg, hogy leülök a gép elé meló után, s egyből nyomom a RUP-ot, ált. akkor nekem nem megy a játék. Ráadásul tudom, hogy amúgy se vagyok egy top player, van néhány rossz beidegződésem, amiktől nehéz szabadulni. De javulok... -
-
válasz
Gergello #10907 üzenetére
Végülis, gyakorlatilag nekem szóltál be!
Én vagyok csak szinte mindíg az általad fikázott M16-tal.
Kifli csak ritkán van G3-mal, főként sztem csak akkor, ha nincs bemelegedve a rusholásra.
M16-ot tudni kell használni. Mikor először kipróbáltam, én is útáltam. "A rohanjunk a miniAK-val, vagy ha nem, akkor csípázzunk" emberkéknek persze hogy nem jó. Ha meg megtanulod közelre használni az M16-ot, akkor meg kicsit távolabbról meg csak a csípa lesz az ellenfél... -
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello #10640 üzenetére
nem lesz FFA...
ez egy csapat lesz és mindenkinek ugyanannyi joga lesz...azt kell eldönteni hogy sértődöttség nélkül ketté lehet-e választani a timet avagy sem...De mint már mondottam ténylegesen csak akkor lesz ennek jelentsőége ha nagyon sokan leszünk..ami szvsz ritka lesz...tehát hogy egyszerre 6 embernél öbb van az nem lesz mindennapi az tuti.
és remélem este jó sokan leszünk mert ezt meg kéne beszélni!!!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Gergello #10612 üzenetére
Akkor biza te fogod keresni a warokat vagy majd elmondod a titkot hogy lehet beszopatni az ellent ilyen téren
Jah nem volt rossz bár csak az egyik waron voltam ott viszont éltem keményen
Ma szintén várunk szeretettel jó kis gamelésre estefele..6után általában már lehet csapatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest