- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- iOS alkalmazások
- Óvatosan a Google Pixel 4a frissítésével!
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megszünteti a WhatsApp ezeknek a régi iPhone-oknak támogatását
-
Mobilarena
Minimum konfiguráció:
1, 4 GHz Prozessor (Celeron / Duron)
512 MB RAM
ATi Radeon 9200 / GeForce 4
1.5 Gb szabad hely a Winchesteren
Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
Ha valakinek van névjavaslata szívesen fogadjuk
A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
-
po1son
addikt
szerintem egy pam mód tdm szerver lenne a legjobb (kicsi módosításokkal és a legismertebb def mapokkal)...
hun sd szerverből van bőven, viszont tdm szerver kevés van, ami nincs tele módolva...
csak vmi feltűnő és találó nevet kell neki találni, de a bizonyos napszakonként a játéktípus változását nem tartanám jó ötletnek.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Ice!?
őstag
hentelés? vagyis dm?
amúgy szerintem nem túl jó ötlet ez a beosztásos módszer. inkább egyet kéne közösen, akár szavazással kiválasztani. szvsz mindenképp sd legyen. mit szólnátok only tou, esetleg tou - bureszhez, hogy ne unja meg a nép?
pár apróbb kis 'extrával' fel lehetne dobni a szervert. pl droidon is volt olyan cucc, ami a legtöbb fraget szerző nickjét automatikusan kiírta.
valamivel egyedivé kellene tenni, azon kívül h csalómentes lesz
viszont ne egy agyonmoddolt szerver legyen. valahogy meg kell találni az összhangot, csak előbb az alapokban állapodjunk meg.mindjárt megy pü.
-
thumb
aktív tag
Server ON 4 hónapra már csak az adatokat várom. Kíváncsi leszek, hogy pl. a 3. hónap végén hányan lesznek fent de ennek a 4 hónapnak elég időnek kell lennie arra, hogy kiderüljön működik-e vagy sem. Én MOD nélkül hagynám ill. ha lenne is rajta max. only rifle vagy valami ilyesmi de minden csak szakaszosan pl. délután 3-tól 6-ig only rifle utána hentelés stb. de ez a publikumtól függ. Adminokat várok privátban 5-6 fő remélem akad jelentkező mihelyts megvannak az adatok már küldöm is őket.
Thumb
-
DJ WOKKY
addikt
Biztosan jó lesz, ha összejön. sajnos nem tudok semmi biztatót ígérni, mert nagyon változó a meló...
Félek, nem lenne rá kellő időm.
Ha mégis, akkor írok. De szerintem itt úgy is látni fogom a fejleményeket...Sok sikert nektek !!! Ha néha kell egy beugró, akkor nagyon szívesen
-
po1son
addikt
Rengetek a csaló, de ettől függetlenül nem nehéz bekerülni mondjuk top100ba, ami körülbelül olyan 1500 pont, de persze én már 4 éve játszom, ami nagyon sokat számít.
Mellesleg meg alapszabály, hogy mindig meg kell nézni, hogy ki ellen akarunk játszani cb-én, mert sokat elárul 10 banned egy regbe vagy a 2010-2011-es felhasználói regek stb.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
thumb
aktív tag
válasz korcsi #11777 üzenetére
A cb a clanbase nevü honlapocskát takarja amin több ország sok kis csapata méri össze tudását vagy éppen nem tudását a cb szabályain belül, melynek eredményeit a honlap rögzíti és az adott listán kúszik lentebb vagy fentebb a csapat a vereség és a nyert meccsek arányában.
Szerény véleményem szerint egy cheat barlang az egész már nem az igazi tudás számít ott hanem az, hogy ki és hogyan tud jobban csalni ezért sokan már nem cb-znek mert cheat nélkül sajnos elég nehéz fentebb kerülni azon a bizonyos ranglétrán. Tovább nem csak cod-ban lehet játszani hanem sokféle játékban a honlapon belül.
nagyon nagyon nagyvonalakban ennyi.
-
balcsy
aktív tag
Ha valakinek van kedve cb-zni írjon privátot.(atom lowak léci ne )
Nem én írom a szabályokat, csak kitalálom.
-
korcsi
veterán
Engem érdekelhet, bombázhatsz a részletekkel, a játék időm az elég rapszodikus mert műszakban dolgozom.
Amúgy egyáltalán nem értek ezekhez a dolgokhoz mert eddig csak pub szervereken játszottam (pár száz órát), se klán se war téma nem volt. De lelkes vagyok, majd bele tanulok![ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Na akkor újra felteszem a kérdést, hogy van-e most ph-s server? Mert én gondolkodok egy serveren, hogy befizetek három hónapra +1-et kapok ingyen és 12 slotos lenne a server de nyilván csak akkor ha van rá igény. Én nem tenném origire mert akkor a kutya sem lenne rajta viszont szeretnék egy admin csapatot akik hát ha nem is egész nap de mondjuk délután estefele azért 1-1 ember fent lenne és moderálna egy 5-6 főből álló kis csapat akik mondjuk lehetnének úgymond klántagok is így már meg is lenne a kis ph-s csapatunk . Nem tudom ki mit szól hozzá és lenne rá igény esetleg???? (egyébként én voltam az aki régen is beáldozott egy servert csak sajnos nem tartott sokáig de ezt ice is tudja )
Egyébként a serverhez járna egy csomó minden egyedi honlap, fragmovie, konfig, help, ts szoba, adminos segítség stb. clans.hu-s lenne én őket szeretem sosem volt velük semmi bajom
Azt azért még hozzáteszem ha servert rendelek nem magamért teszem csakis a publikumért akik itt is vannak a ph-n a normális játékostársadalomért és a jó közösségért.
Thumb
[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
Ez ellen lehet védekezni mármint az xdebugos szarság ellen.
Ha tied a szerver vagy hozzáférsz az ftp-hez akkor a pb mappbában lévő pbsv.cfg-be beírod ezt a sor oda ahova a többi cvart csekkolja.
pb_sv_cvar "developer" IN 0 0
valahogy lehet rconnal is beíratni, de ez a bíztos. Ha cb-n valakit ezzel dob ki mármint developer=1 el akkor az win. Legalábbis tavaly még így volt.Bár akkor még 5-5 uac shot is kellett...
A leguccsó kép nem hax.élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
po1son
addikt
vicc az egész és szánalmas, hogy képesek voltak csinálni egy ilyen programot...szó szerinte több mint száz fps-t leszív és laggoltatja a szerveren a játékosokat...
egy ideig megfogta a csalókat, de gondolom az actvision nem tejelt többet a program frissítésért a evenbalancenek így abba maradt minden...
ha megnyerném az 5öst, akkor viszont megszűnne ez, ami már elég régóta van és megint lehetne olyan jókat játszani mint 07-beSTEAMID/WOT nick: po1son_
-
DJ WOKKY
addikt
-
RaZroX
addikt
Hello! Felraktam Call of Duty 2-t és ezzel az üzenettel kidobál folyton: "unknown windows api function [131136]" (Multiplayerből persze.. )
Megoldás ?[ Szerkesztve ]
This is the way
-
korcsi
veterán
Hali!
Van itt olyan aki aránylag gyenge VGA-val nyomja a cod2 multit dx7-ben full HD-ba (1920x1200) 4xAA-val?
Llano miatt kérdezem, most egy 6850-em van és persze nincs probléma 166, 250 fps megvan fixen ahogy kell, de mondjuk egy radeon 5570 hogy muzsikálna, ha valakinek van tapasztalata megoszthatná.Előre is köszi!
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
zozz69
csendes tag
Úgy látom akkor senki nem tod rajtam segíteni extreme mod ügyben
amúgy aki kérdezte a "mosogatós-könyves" mapot, a válasz: gob_rats
De ezen kívűl van még egy pár ilyen map pl: gob_mice -
Ice!?
őstag
ha már modok.. nem tudtok magyar deathrun szervert?
-
Ice!?
őstag
-
csƵ
addikt
Üdv!
LAN-ozunk ma a haverokkal, PAM mod lesz fenn. De a pályafüstöt hogy tudom kikapcsolni?
-
mokus1
addikt
Nem egészen vagyok biztos hogy a COD2be volt de úgy rémlik.
Volt multiba egy kiegészítő pálya ami egy hatalmas szoba volt voltak könyvek mögé ami el lehetett bujni, mosogató is volt és ilyen kis folyosokon lehetett még közlekedni.
Nem tudjátok melyik modra gondolok ? :S -
gYaLo
őstag
Asszem este megnézem ezt a szerót
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
zozz69
csendes tag
Hello, nekem is extreme 2.6 van fenn és vannak hozzá kiegészítők.
Na most ezeket pl modern weapons hogy kell beleintegrálni?
image filekotat át kell másolni e26 iwd n belül?
plusz a többit is?Légyszi segítséget akinek ilyen mod van fenn pls
-
kovacsroli
senior tag
26 slotos, de sajnos eléggé pang. régen népszerű volt, de kupát rendeztünk és addig le volt zárva, sajnos ezalatt elpártoltak a játékosok. igyekszünk újra benépesíteni
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
pr1muska
csendes tag
válasz kovacsroli #11731 üzenetére
Jól hangzik... Hány slotos?
Egyébként szerintem 2*25 kör az túl sok, mondjuk kinek mi -
Ice!?
őstag
jó hír, bár korántsem a kedvenceim egyike carentan. néha azért felnézek majd.
-
DJ WOKKY
addikt
be fogok nézni én is! köszi hogy bedobtad az IP-t
(#11733) po1son: vagy igen elb@szott élete lehetett a gyereknek, vagy agyban nem érte még el azt a kort, amit a teste már igen...
vagy szimplán nem tudott játszani, aztán muszáj volt csalni, hogy legyen egy kis "játékélménye" a nyeréssel kapcsolatosan...[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz po1son #11729 üzenetére
Hát igen, ezért kell tisztán játszani. Akkor semmi titkolni valód nincs a közérzet is jobb meg minden. Persze ezt magyarázhatjuk a 16 éves gyökereknek, akik miatt utálják a magyar cod2 scene-t.
kovacsroli: Ide biztos be fogok nézni, régebben is jártam fel. Főleg azért mert carentan-t annyira nem csípem, de gyakorolni biztos jó lesz.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
kovacsroli
senior tag
Hello!
Újra megnyitottunk, only carentan SD, 2x25 kör.
1 csipa, 1 soti
193.138.125.87:29029Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
po1son
addikt
válasz pr1mzejEE #11728 üzenetére
Hát az a meccs végig egy vicc volt....
A legjobban azt szeretem, amikor az ilyenek lemennek lanra és körülbelül 3 kört hoznak maponként.
Ilyen volt pl:Edding aka yusuke, aki cbén 1on1 sd-be első volt jó pár hónapig...
INF lanon ellenük meg 5-15-be volt Amúgy azóta már lebukott el kapta az UAC x22 radarral[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
pr1mzejEE
addikt
válasz po1son #11717 üzenetére
Mi éppen ezért ritkán játszunk magyarok ellen. Amúgy láttam már olyat is, hogy zsinórban 10 win meg alig pár loss bőven, 1300+ környékén voltak és utána 5-6 forfeit és 380 pontjuk volt. Pamoltak, de én nem is értem az ilyeneket
A meccs report meg vicces, "feltöltöttem, 1-0nál nagyon keményet kaptok ". szánalmasFootball More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
thumb
aktív tag
Na és mi van azzal a kérdésemmel, hogy vajon összejönne-e egy klánravaló ember úgy 5-6 fő ph-s?
-
gYaLo
őstag
Érett vagyok, gyerekek
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
po1son
addikt
hehe, ezek ellen én játszottam cb-t is...
ez az emu gyerek, olyanokat lőtt ránk, ami hihetetlen volt, ráadásul 100as pingel játszotta végig az egészet...
aztán, amikor megnéztük a demoját kiderült, hogy végig aimbotal játszott, nem beszélve arról, hogy a pam meg volt haxolva...demójából lehetett látni, hogy szó szerint alá esett a nade és még meg se hitelte... hát easy bann lett a vége és +10 a javunkralink a meccsről:
[LINK][ Szerkesztve ]
-
Ice!?
őstag
ez teljesen jogos.
volt, még tavaly nyáron egy klán, ami eleinte annyira tetszett, hogy tgfeltem hozzájuk. hamar kiderült viszont, hogy ez a ' mindenki jóarc imidzs ' csak lepel. egy eléggé befutott szerverü(n)k volt, még reklámoztam is itt. a tavaly nyár nekem buli-kockulás volt végig, hétköznap rengeteget voltam a szerveren, olajozottan működött a csaló-szűrés. játék közben az xfire nevek egyfolytában ki voltak írva, és, hogy ha valaki 'csalót lát', szóljon. ez így is volt. sőt, annyira belejöttem, hogy még akkor is kértem le a pb-shotokat, amikor nem voltam a szerveren.
ez egészen addig a kockulás paradicsomának tűnt, amíg meg nem láttam két ismerős nevet a pbshotokon, akik nem épp tiszta módszerekkel játszottak. először nem hittem a szememnek, emu és lizzard, a 'híres modder' és a cl, akik mindketten admin adminok is voltak egyben, csak 'viccből' felmentek csalni. kérdőre vontam, ami még nekik állt feljebb, úgyhogy tovább álltam.
később kiderült, hogy ez rendszeressé vált náluk..őőhm ebből az egészből azt akartam kihozni, hogy nem lehetetlen feladat összehozni egy ilyen rendszert. csak ki kell írni az xf neveket a szerverre, valaki úgyis online lesz, utána néz, és eljár ahogy kell.
szerintem működne a dolog.amúgy primz-nek igaza van, viszonylag komoly név kell, és eredeti szerver. így talán odavonzhatjuk az idősebb, komolyabb réteget.
[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz DJ WOKKY #11712 üzenetére
Jó reklám kell neki. Másokkal kell reklámoztatni meg stb. Én is az eredeti szervert preferálom, mert nem csak, hogy féltik az origit, de a színvonal is nő. Csak ne -=hun=- ph! legyen a szerver neve, mert akkor senki nem megy fel rá (nem megbántva ezzel senkit).
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
DJ WOKKY
addikt
válasz po1son #11711 üzenetére
Igen, ez tényleg így van, és milyen érdekes is. Ha van egy tört szervered és akármilyen gagyi mod-od hozzá, akkor a sok kis fiatal, meg kezdő, éljenez, meg dicsér, hogy ahh milyen jó és ott lesz éjjel nappal !!
Sajnos tényleg nem ártana egy admin mindig, de ezt sem könnyű kivitelezni, mert lassan annyit kell dolgozni, hogy valamire is vigye az ember, hogy az már rettentően sok(k) ! -
po1son
addikt
Igazad van.
Sajnos ez van, még anno elte3 lanon, amin nyertünk a csapatómmal szervert is, úgy voltunk vele, hogy bekonfiguráljuk eredeti pub szervere , amit meg is tettünk, de talán, ha egyszer-kétszer játszottak rajta 2 hónap alatt, utána inkább kölcsön adtuk másoknak, ne legyen kihasználatlan...Persze, ha tört szerverként lett volna beállítva mindenféle fos móddal, akkor éjjel-nappal tele lett volna...by:xaero
-
thumb
aktív tag
válasz po1son #11709 üzenetére
Az igaz de szerintem magyarországon az emberek 90% még mindig crack-el játszik egyrészt azért, hogy tudjon csalni másrészt azért mert sajnál 2000 Ft-ot kiadni egy játékra. Én is az eredeti servert preferálnám de az is tény, hogy azt sokkal nehezebb beindítani és állandó játékos társadalmat generálni rá mint egy nem eredetire.
-
thumb
aktív tag
válasz DJ WOKKY #11706 üzenetére
Hát igen sajnos úgy látom, hogy a mai serveresdi nem működhet pb alapon hanem mindig kell egy admin aki fent van + régen is volt ilyen hogy felment két csicska aztán akárki felment elzavarta azzal hogy léci menj le mert 2v2 van hát a....ádnak van 2v2 egyből kick stb. ígyhát célszerű lenne erősen az admin jelenlét csak nem tudom ez mennyire kivitelezhető. A csalásokról nem is beszélve de azt aláirom nehéz megmondani ki csal és ki az igazi gamer.
-
thumb
aktív tag
Vajon ha lenne egy PH-s server hány ember játszana rajta? Esetleg van esély PH-s klán-ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Call of Duty 2 - Archívum I. - [link]
- Eltűntek a mobil GPU-k az AMD és az Intel útitervéből is
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- További aktív témák...
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Nikon SB-900 professzionális vaku
- HP ProBook 640 G8 - 14.0"FHD IPS - i7-1165G7 - 32GB - 512GB - Win10 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest