- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Acheron
őstag
Szép. Hosszabb ideig csak így lehet talpon maradni, ha hátulról fedezve van egyébként másodpercekben mérhető egy - egy élet.Tegnap én is kipróbáltam a Shipment pályát, első alkalommal pillanatok alatt ledaráltak (valami 20 death mínusz), másodszorra már jóval kisebbel megúsztam, de ezzel együtt sem lett kedvenc. Szerintem is zsúfolt, ezért egyelőre nálam inkább Skipment, mint Shipment (hacsak épp nem nagy hentelésre vágyom)
A Vacant viszont nem lett rossz, szokni kell még picinyt. Emellett számomra is meglepő módon hiányoltam a Shoothouse pályát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest