- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz
Pro!Petya #25109 üzenetére
Nincs rá megoldás, ez van akinél van és van akinél nincsen, amióta kijött a játék azóta nálam jelen van, általában mindig, de volt úgy hogy végig nyomtam úgy is, hogy nem volt, két netem van.
Szóval ez nálam ilyen marad, szolgáltatóval is beszéltem erről, és semmi.
De mint láthatod, mindenkinek más a jelensége, és ez az Sbmm miatt van, az kever be a játékba, semmi köze ahhoz milyen jó vagy......
Vannak bakik rendesen, néha a killjeimet nem számolja, de ezt írtam már, látom csapódni a lövedéket és meghaltam, de ezeket már leírtam régebben, és még a többi.Pc ilyen, és ilyen marad, nem véletlen, hogy a gyengébbek kedvéért van ez az egész.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű LENOVO Ideapad 3 - 15.6" Full HD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Western Digital Black 500GB 3,5"-os hdd-k (
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest