Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee
őstag
válasz
zgospel
üzenetére
Szia!
Ez általános jelenség. Szerintem mindenki belefutott már hasonlóba, hogy a fal mögött voltam basszus.. aztán killcamban meg simán kint volt még.
Alapvetően nagyon kell egy jó egér. Viszont nem azért lesz jó mert sok a dpi. 1000 körül használja szinte mindenki. Én (800) és vannak akik még alacsonyabb értékkel. Függ ez a játék stílusodtól is!
Hasonlóan jó dolog a 144Hz is, de ezek csak apróságok, Csodát egyik sem fog tenni. Persze ha minden perifériában/beállításban törekszel a maximumra akkor már csak az egyéni képességekben lehet a szűk keresztmetszetet keresni
A ráfordított idő az amivel fejlődni fogsz. Ezt semmilyen periféria nem tudja neked pótolni! Én nagyon öreg vagyok már ebben a műfajban 99 óta többé kevésbé rendszeresen mindig játszottam multi FPS-t. Még emlékszem amikor első alkalommal csatlakoztam egy UT szerverre. Megfordulni se tudtam gyakorlatilag és halott voltam
Aztán idővel egy ideig nagyon sokat fejlődtem. Ma meg így 40 pluszosan maradt a rutin ami sokszor már kevés tud lenni, de nem is annyira a legjobb akarok lenni. Csak szórakozni szeretnék. És elég ha nem mindig én vagyok a leggyengébb láncszem ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyedül a csalók húznak fel. Mert ennyi év után már bőven tudom, ha valaki csak simán jobb vagy külső segítséget használ a féreg! -
omfgk
veterán
válasz
zgospel
üzenetére
kill-cam alapján azt látom, hogy mintha már 1-2 másodperc óta látott volna engem az ellenfél.
Megszokott dolog.én már befutottam a fal mögé és ott halok meg, a kill-camet visszanézve pedig még nagyon kilógtam a fal mögül.
Szintén.a monitor pedig egy Dell U2212HM.
V-sync beállítás off?
V-sync on eltünteti az összes tearing-et viszont kapsz mellé egy nagyobb input lag-ot is.21:9 arány szerintem felesleges.
Inkább egy nagyobb monitor. Nagyobb monitoron jobban bele tudsz nyúlni a fov-ba. 22 colon ha elkezded növelni a fov-ot akkor túl kicsik lesznek a célpontok.
60hz egy kicsit kevéske. Persze van olyan aki szerint 144 fps alatt nincs élet, de 60hz után egy freesync-es 75hz-es monitor is előrelépés.
Nem lesz tearing (ha eddig zavart volna) és folyamatosabb is lesz érzésre.
Legalábbis én megéreztem egy ilyen váltás 3 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Jura Impressa C5 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aztán idővel egy ideig nagyon sokat fejlődtem. Ma meg így 40 pluszosan maradt a rutin ami sokszor már kevés tud lenni, de nem is annyira a legjobb akarok lenni. Csak szórakozni szeretnék. És elég ha nem mindig én vagyok a leggyengébb láncszem ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)