-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pulffy
őstag
Hölgyeim és uraim! Tegyék meg tétjeiket !
GhostPetya vs Deck
1-2.35 / x-3.5 / 2-2.25 -
pulffy
őstag
válasz
Szeszkazán #10161 üzenetére
Ámen 🙏
-
pulffy
őstag
válasz
zoltannagy #10156 üzenetére
Pontossabb célzás érdekében ne daráld a célt hanem sorozatlövéseke adj le rá, tehát csak nyomkodd a ravaszt, ne pedig tartsd.
-
pulffy
őstag
válasz
zoltannagy #10150 üzenetére
Nyugottan rak já egy scope-ot, hidd el könnyebb lesz. Egy 3x zoom az fasza.
-
pulffy
őstag
Nem is tudtam hogy a ps4 egereseket külön jelzi. Mentünk ezt a 3v3 sniper köröket, és egyszer bedobott egy fireteambe akik mind ximmel nyomták, ott volt a ps logo mellett az egér. Kikaptunk 6:5re. Első kört úgy nyerték hogy afk volt a haver, mert nem ért vissza retyóról.
-
pulffy
őstag
Megnövelték a TDM kill limitet 100-ra?
-
pulffy
őstag
Kinek volt az a igen okos ötlete hogy Rust Dom. megcserélték A és B pontot...
mikor bemondja hogy enemy foglalja B, A-ra futok, mikor A mond B-re futok...
-
pulffy
őstag
Apropó wheelson, azt mi tudja megállítani couter uav? Ma elővettem, de alíg mentem vele megállt, csak lőni tudtam vele, de aztán gyorsan ki is szedték.
-
pulffy
őstag
Most megint milyen pöcs jött? Serverkarbamtartás...
-
pulffy
őstag
Shipment whit Rust in 5v5 Mosh Pit double xp&wxp, nyami
-
pulffy
őstag
Azért tart pár percig, mert 75 kill a határ,pikpak lepörög. Ezt ha elosztod 6-al akkor csak 12.5 kill/fő, ha van a csaptban egy két predátor(mint én
) akkor nekik 20 felett aztan a többi csak szotyizik.
(#9380) Deck
Ezért kellene felnyomni a tdm kill határt, 250-300 és a sok gyökér nem mennek foglasósozni. Megmondom öszintén én sem szeretem a tdm-et ha lehet kerülöm,dom. a kedvencem, na de én foglalok is rendessen, mert úgy több az xp is... -
pulffy
őstag
-
pulffy
őstag
Szerintetek BR módban is fog pörögni a BP?
-
pulffy
őstag
Skacok az APC Turrets az mi akar lenni?
-
pulffy
őstag
Mire jó ez a regiment clanosdi?
-
pulffy
őstag
Meccsek után mutat valamiféle medálokat, az hol lehet megnézni, mert olyan gyorsan elugrik a képernyő, és egyáltalán mire vannak ezek?
-
pulffy
őstag
Ps4 51 GB
-
pulffy
őstag
Ma lesz valami nagyobb update?
-
pulffy
őstag
-
pulffy
őstag
Skacok a rank progressionban van egy küldi hogy nyerj 3 meccset Free For All-ban, hol találom ezt a játékmódot?
-
pulffy
őstag
Srácok mit kell csinálni a crossbow-hoz?
-
pulffy
őstag
Ma várható valami update?
-
pulffy
őstag
Nem ejtették amúgy ezeket a srácokat a fejükre, azért belecsempézték a hasznot is, mert ugy ahogy mondod 1800 pontos pack nincs, úgy hogy meg kell venned a 20 eurósat ebből 15 utalnak, 5 zsebre... Úgy lett volna korrekt hogy ha nem pontért hanem egyenessen cashért lehetne megvenni.
-
pulffy
őstag
válasz
BusinessGuy #7120 üzenetére
Hát, mert az a feladat...
"Collect kills in Team Deathmatch" -
pulffy
őstag
-
pulffy
őstag
válasz
etrop01 #6737 üzenetére
Hát az van úgy hogy nekem is az agyamra megy hogy sokadjára lelő az illető csapatárs úgy hogy befordulok a sarkon, és volt már úgy hogy visszakapta tőlem, direkt mert már ideges voltam, hogy azért egy kicsit kapcsoljom már. De jártam már úgy hogy shoothouson gyűjtöm a longshotot és a csávó kilő mert ő is a longshotot gyűjti.
-
-
pulffy
őstag
Skacok, segítség kellene. Egy pár perket nem vágok.
1. Frangible-Wounding
2. Frangible-Disabling
3. Recon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Gombászkönyvek egyben
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest