- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
BandiHUN #6374 üzenetére
Én nem wh gondoltam , hanem inkább valami perkre , attól jobban idegesít hogy van egy jó lobby erre kör végén átdob egy olyanba hogy esek kellek , és nem arra gondolok hogy jobb játékosok ellen megyek , hanem hogy volt 2 -3 ellennek is 10-20 pingje volt nekem meg 70 , ledaráltak elég rendesen , mert oké van rengeteg sokkal jobb játékos tőlem , de ha ez az állandó lobby váltás ne lenne , tényleg szavam nem lenne a játékra
-
Tomko78
őstag
válasz
BandiHUN #6368 üzenetére
London pályán messziről észre vett , énnekem az első textúra normálon többi mind maxon van mégse látom jobban az ellent főleg olyan messziről közelről persze árnyékból észre venni , de sötét volt + jó messze is voltam , kill camban semmit sem láttam magamból , azért gondoltam anno van valami perk rá hogy észre vesz , de akkor minek a cold + ghost perk
-
Tomko78
őstag
-
-
Tomko78
őstag
válasz
boogie84 #5680 üzenetére
Ez egy egy igazi COD 😆 ha nem vsyncet használok akkor hiába állítok be pl 144 fpst ő akkor is 166 akar menni
de most már kezd elfogadható szinten futni , de pl a Radeon driver még mindig nem ismeri fel a játékot , úgy kell kézzel profilt csinálni , de highra még mindig nem tudom állítani mert hiába bírná a vga 5 kör után a rendszer memória hirtelen 8 GB felugrik 16 GB ugrik fel és megfagy kicsit utána akadozik
-
Tomko78
őstag
válasz
boogie84 #4664 üzenetére
De ha bele gondolsz minden Codnak kell kis idő míg kiforrja magát , pl ghost is elején de ganyé volt de utána remek kis játék lett ,ennek is kell még pár hónap és fain lesz
Nem reménytelen ez az MW , black ops 4 elején azt mondtam kuka , de ebben látok jó pár száz vagy ezer óra játék idő még
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #4660 üzenetére
De értsd meg nem a vgaval kell küzdeni hanem a játék egy félkész termék , csak kidobjuk a népnek mert ki kell , azért ezt nem mondanám hogy nincs nvidiával
gond mert én nem örültem neki mikor meghalt az nvidia vgam a driver miatt , akkor nem voltam boldog , de mindegy ez van ezt kell szeretni , hogy csak a konzol
de megértem őket is mennyivel egyszerűbb konzolra megírni , mint pcre
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #4656 üzenetére
Nem a vgaval van a baj hanem a game egy félkész termék ennyi , kiadták úgy ahogy , most se vennék más vgat mint ez
csak hát az ember megveszi a játékot akkor elvárja hogy menjen normálisan , megértem hogy a R9 290 vgam már kevés volt hozzá , és azért tesztekben annyira nem ment rosszul azért is vettem ezt
-
Tomko78
őstag
válasz
BandiHUN #4655 üzenetére
de neked csak 4 gb van így az a max a 3.5 gb
egyszerűen szerintem , gyűlöli a 5700 Xt vgamat a Cod , jó mondjuk mindegyik codnál ez volt amd terén kell neki pár hónap míg normálisan fog menni rajta , csak hát ugye a béta az fényévekkel jobban ment mint ez a végleges félkész mw , nvidián jól fut mehet a népnek többit majd kijavítjuk egyszer dombi81 : azt ne mond neked sem jól fút
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #4649 üzenetére
1080p játszok és amint az első teszturát highra állítom azonnal 4 gb felugrik 7.1 gb a vga ram használat mindegy , hogy más offon van , de itt az a vicc hogy highon elkezdi zabálni a sima memóriát , percek alatt 8-9 gb felszalad 15-16 gb a használat és befagy beakad , és vicc hogy ha mindent felveszek maxra se az a gond hogy a kártya nem bírja , hanem hogy kevés neki a 16 gb rendszer memória
-
Tomko78
őstag
válasz
BandiHUN #4342 üzenetére
Már megvan 3 egyedi fegyó , most AK lett volna a soros de kéne 5 S&D csatát nyerni , de azt nem vagyok hajlandó tolni , így is míg meglett grund waron a 20 zászló foglalás majdnem össze törtem a billentyűzetet , így abban maradtam magammal , saját és lakásom testi épsége érdekében felhagytam az egyedi AK készítésében
-
Tomko78
őstag
-
Tomko78
őstag
De azért az szomorú , hogy stabilan tartja a 144 fpst és random megfagy a játék 5 mp-re , és egyszerűen nem jövők rá mi lehet a bibi M.2 ssd van a játék csak egyedül egy 500 gb-on , van hogy 3 kör után a a menet felénél egyszer csak fogja és megfagy 5 mp-re utána megy tovább rendesen , és lehet 1-2 kör útán de van hogy aznap nem nem fagy ki , de van hogy napi 3-4 x megfagy
-
-
Tomko78
őstag
Eddig nekem game alatt mindig meg meg akadt egy kicsit, vagy meg fagyott 5 mp-re a játék, meg nagyon nem is akartak halni megfelé , tegnap este kapot a gép egy új oprendszert letöltöttem újra a játékot semmi javúlás , erre ma néztem egy videót , a srác max fpsre tette és be lőtte a vsyncet és neki csak úgy ment simán a játék , én is hiába belőttem fix 144 fpsre akadozott a játék hiába vsyncet is bemnyomtam semmi javúlás , de így max fps vsyncel most egy kört toltam és elég jól adta + nem is akadozott a játék , egy hátrány hogy menüben is 144 fps van
-
Tomko78
őstag
Távcsöves shotival lelő 3 km-ől vicc ez a játék , már lassan jobban lehet lőni messzire shotival mint sniperrel
-
Tomko78
őstag
válasz
ForRedGlory #3286 üzenetére
Én csak egy Sennheiser PC 320 Gamel tolom , és én még egy csalóval sem találkoztam , akkire azt mondhatnám hogy ez biza csaló , az biztos messziről is úgy leszedem a csipást M4A1-el hogy csak pislog
elég patent lett a sebzés
-
Tomko78
őstag
válasz
ForRedGlory #3255 üzenetére
ha nem fülesel tolod , akkor véged van , míg a 2.1 hangrendszert használtam , úgy ledaráltak csak lestem , már azt hittem tele van csalóval , node mikor felvettem a fülest , akkor az ellent olyan messziről meg lehet hallani ha csörtet feléd , mindig elkezdem falon át célozni , hadd legyen csak ideges , higgye csak azt csaló vagyok
meg itt már óvatosan kell mozogni
, nem csak szaladni össze vissza mert ledarálnak , már a 0.8 K/D , kezd ilyen lenni
-
Tomko78
őstag
Már megint jött valami 7 gb frissítés , haladunk rendesen
-
Tomko78
őstag
Pontosan , mikor meg lenne egy jó lobby , de ez meg állandóan minden egyes kör útán kilép és új lobbyt keres
Béta jobb volt mint ez , lehet csak beetetés volt a béta teszt , de elég idegesítő , haver nem tudd játszani mert 2 percenként kifagy neki , és a béta meg simán futott neki
-
Tomko78
őstag
Most nekem azt csinálja , minden egyes kör után új lobbyt keres , én állítottam valamit el vagy csak viccelődik velem ?
már kezd kicsit idegesítő lenni , hogy találok normális lobbyt erre keres ujjat
-
Tomko78
őstag
válasz
KaitouP #2762 üzenetére
De az is zavaró , hogy 6 km hallja hogy megyek és szépen kill campban látom követ végig , tudom a sok kempernek ezzel akartak kedveskedni hogy messziről hallja honnan megyek ,de legalább egy dead silence be lehetett volna tenni , és nem azt hogy 15 mp tudom csak használni , már nagyon kezd zavarni hogy a fél csapat csak bent gubbaszt egy szobába és azt várja ki megy arra S&D megértem de egy TDM-en is szánalom , eddig is volt sok kemper , de legalább nem volt ilyen kedveskedés nekik
-
Tomko78
őstag
Na pc-re most 128 gb lehet lefele szedni
-
Tomko78
őstag
válasz
shotika #1251 üzenetére
Na ja de ahoz képest , hogy béta és tudjuk minden rész milyen nehezen indul ez ahoz képest nagyon jól muzsikál 😁 először meg is lepett hogy ilyen jól fut a gépen , sebzést is nagyon jól eltalálták , anno COD bo4 az elején be kellett látnom az a játék egy katasztrófa , de ezt az mw nagyon jól eltalálták 😉
-
Tomko78
őstag
azért elég szomorú , hogy egy jó ssd árába kerül pcre ez a játék
Lassan már a codhoz kapunk egy jó vgat ajándékba
-
Tomko78
őstag
válasz
BandiHUN #153 üzenetére
Miért ez a csillám ponis Cod Bo 4 jobb ? hát 15 éves német kisgyereknek biztos bejön a BO4 , azért látszik kezdenek leszokni erröl a falon repkedésről meg hasonló dolgokról ,de anno a Cod nem mindig is arról szólt hogy csak hentel az ember , ha mászkálni kell akkor úgy is ott a BF , mondjuk az zavar jobban engem hogy már csak a rendszerükben lehet megvenni a játékot , PC máshogy nem lehet sajnos
-
Tomko78
őstag
ez a kedves email fogadott
Tájékoztatunk, hogy a kiadó hivatalos közlése szerint a Call of Duty: Modern Warfare (2019) PC-re kizárólag digitális formában, a Battle.net oldalán lesz elérhető.
Ennek fényében előrendelésed inaktiváljuk, majd amennyiben nem történik változás, törlésre kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Logitech G935
- Creative Sound Blaster Live! 5.1-es digitális PCI hangkártya
- Rock Shox Recon Silver Air gyorszáras villa eladó (29-es)!
- ÚJ Nvidia RTX 5060/TI 8-16Gb GDDR7 DLSS4.0 Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb/1TB M SSD/2ÉV gamer PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest