- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
craftsman01
senior tag
válasz
spanglee001 #13685 üzenetére
Haha.
-
craftsman01
senior tag
Üdv. Egér makró- ért banolnak. Megvan a game úgyhogy nem szeretném ha banolnának.
-
craftsman01
senior tag
Hali most az armory- ból hogy lehet barakni a fegyót , vsgy azt magamnak kell összerakni? Köszi.
-
craftsman01
senior tag
Üdv a lassan betöltődő textúrák miatt mit állítsak,hogy gyorsabban töltsön be. Pl a házak.
-
craftsman01
senior tag
válasz
redingitell #12890 üzenetére
Én sem tudom elképzelni,hogy Istenke létezik pedíg több millió ember szerint igen.Attól ,hogy neked jó meg a másiknak meg engem sem dobott le az asztalra még egyszer sem,attól még a másik 10-nek szar és igen azért mert szarul van megírva a kód mert egyes gépeket úgymond szeret egyes gépeket meg nem. Meg akkor ha hardver hiba lenne az összes akkor a ps4-ek meg az xbox-ok is szarok mert azokon is van hiba szép számmal.Lagolni laggol nekem az tuti, de az szeró hiba.
-
craftsman01
senior tag
válasz
Roland861010 #11644 üzenetére
Minden szavad igaz.
-
craftsman01
senior tag
válasz
Roland861010 #11566 üzenetére
Pont ezt nézegetem én is.
-
craftsman01
senior tag
válasz
Zaherivari #11563 üzenetére
Az a baj hogy gyengusz a gép.
-
craftsman01
senior tag
Fú gyerekek meglett az arany ak annyira örülök, el se hiszem már posztoltam is a facebukra, és már lájkolták is. Most lassan meglessz a Gost skin is á majd kiurok a bőrömből, remélem jó sokan fogják látni, hogy abban rohangálok mert ugyi én nem fogom.
Remélem lessz valami rózsaszín pónis skin is mert az egyik kedvenc állatkám, isteni lenne olyan ruciban tolni a codot.
-
craftsman01
senior tag
válasz
Roland861010 #11396 üzenetére
Am az első szakmám asztalos úgyhogy ráhibáztál. És szoktam is barkácsolni plussz a kocsit is magam szerelem, plussz családi házban lakom mindent én csinálok itthon/ villany, víz, fűtés, festés, burkolás. Úgyhogy célt tévesztett a flegma sértegetésed.
Ja és a Sudoku a kedvencem.
-
craftsman01
senior tag
válasz
Roland861010 #11379 üzenetére
Már lassan 40+ vagyok szall felnőtt, pont lesz.... a skineket.
De ez én vagyok. Ad fegyót is de szerencsére az free.
-
craftsman01
senior tag
válasz
Roland861010 #11375 üzenetére
Semennyire.
-
craftsman01
senior tag
Hali. Aki akar vegyen fel 30+-os vagyok. craftsman#9558952. Néha megy néha nem.
-
craftsman01
senior tag
Hali, hogy kell pingelni? Köszi.
-
craftsman01
senior tag
válasz
KaitouP #8706 üzenetére
Én nem érzem , hogy kényszerítenének bármire is, egyszerűen csak játszok oszt kész, és szórakozok, itt meg sokatok úgy van ezzel a JÁTÉKKAL mintha nem is tudom minimum a fél bolygó élete múlna rajta. Nevetséges. Engem ez a csillivli lámapónilila fegyó skinezés nem izgat, meg ez a batlepass sem érdekel.Csak a game.Nekem elég lenne 2 mapp meg három fegyó oszt csókolo De tudom én hülye vagyok, mondták már
-
craftsman01
senior tag
válasz
venom8888 #8322 üzenetére
És annak mi értelme, hogy a monitorod felbontásától magasabbra vedd a felbontást?Meg a minőseg beállításokhoz mi köze , hogy mit tud a monitor. Vagy csak én nem értem mit szeretnél.Egyszer az a baj,hogy kevés az fps most meg az a baj,hogy nem tudod fentebb venni a beállításokat.Vagy csak én vagyok értetlen.
-
craftsman01
senior tag
válasz
Dragon3000 #8229 üzenetére
Rx 470 2560p full low/szerintem egyáltalán nem csúnya így/ fix 75 fps.Persze néha kis röccenések de fps nem megy le, ezt betudom a procnak.
-
craftsman01
senior tag
válasz
redingitell #8220 üzenetére
Valamikor suliba tanultam talán, hogy az 1 után a 2 jön de nem biztos.
Viccet félretéve lessz itt nagyon sok season ameddig látják hogy lehet fejni a jónépet./már akit lehet/
-
craftsman01
senior tag
Csak tudnám mi változott frissítés óta, olyan béna lettem hogy az valami felháboríto, mindegy mit tolok szinte mindig a legutólsó vagyok.Meg a legtöbb szembetalálkozáskor én halok azért előtte sokkal jobban ment.
-
craftsman01
senior tag
válasz
spanglee001 #8127 üzenetére
Kis pénz kis foci.
-
craftsman01
senior tag
-
craftsman01
senior tag
válasz
#50433536 #8120 üzenetére
Tényleg elvan cseszve a game, mert ha nem 1millás géped van akkor lehetnek gondok, nem úgy van mint régen ha állítottál a grafon akkor futottak az újabb gémek is rendesen, itt már hiába állítgatsz nem ér semmit.Thevr is néztem amikor nyomták, de nézd is meg milyen géppel játszanak, még csak egy kis röccenésük sincs.Ha tényleg hiba nélkül akarod tolni min 200000-es proc meg ugyanennyiért egy vidikari.Én elviselem ezeket a kis akadásokat fagyásokat fps leeséseket azért nekem nem ér annyit a game, hogy félmillát elverjek rá.
ui Ja most néztem mennyi egy 2080ti
-
craftsman01
senior tag
A frisítés előtt tökéletesen futott most meg kis akadások vannak fps nem esik le elméletileg. Nekem megy de hogy na mindegy.A fegyó beállítások nekem is eltűntek de mindegy fél perc megcsinálni azt a háromat amivel szoktam tolni.
-
craftsman01
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #7593 üzenetére
Cod 4 óta az első olyan rész ami tetszik és napi szinten tolom az edigiek egyáltalan nem jöttek be.Van ilyen is.
-
craftsman01
senior tag
válasz
bulikavagyok #7504 üzenetére
Eleget gondolkodok melóba.
-
craftsman01
senior tag
válasz
BusinessGuy #7500 üzenetére
Akkor én elég szerencsés lehetek mert mindig elöl vagyok fügetlennül attól mit jatszunk rajta.Ja és no kemp.
-
craftsman01
senior tag
válasz
bulikavagyok #7494 üzenetére
Én élvezem,sotival rohangászok oszt tömegmészárlok és nem a dila festések miatt az engem hidegen hagy.
-
craftsman01
senior tag
Csak konzolosokkal lehet játszani amúgy. Van ilyen beállítás,ugyebár ott nincsenek csalók.
-
craftsman01
senior tag
Na gyelekik az i3 6100 leváltva i3 8100-rem jobb lessz, nehogy azt írjátok, hogy nem mert sírva fakadok csak erre volt pénzem sajna.
-
craftsman01
senior tag
Nekem most semennyire nem működik betöltő képerőnyőnél lefagy.
-
craftsman01
senior tag
Aki érez rá motivitást az leírhatná a perkeket mi mit csinál.Nem angolul tudóknak jól jönne.
-
craftsman01
senior tag
válasz
laragirl83 #6694 üzenetére
Az az vicc hogy az ellenfél is szinte ugyanannyi pontott kapott.
-
craftsman01
senior tag
válasz
Hector_23V2 #6634 üzenetére
37 vagyok és én nagyon élvezem, persze csak a kicsi mappokon játszok nekem az jön be. É majdnem úgy játszom ahogy neked nem tetszik vagyis a kempelést kivéve
, szaladok, fekszek,csúszok,ugrálok mint egy majom.
És szinte mindig az első háromba benne vagyok, van amikor háromszor anyit halok mint ölök és mégis, mert ugye nem mindig az a lényeg .
Szinte olyan mint annó a Cod4 volt és az a kedven játékom. Abba beletoltam vagy 2500 órát annó.
-
craftsman01
senior tag
válasz
dombi81 #6578 üzenetére
Jó hagy már magad fps huszár.
Azért túlzásokba ne essünk már, értek én is a témához. És igen nekem elég képzeld el.Tovább megyek, bilengyűm valami névtelen tescos cucc, ez egerem meg valami kínai irodai cucc.De gondolod este tolhatjuk együtt és megláthatod nem az fps nem a bill és nem az egér a lényeg.
-
craftsman01
senior tag
válasz
Tomko78 #6548 üzenetére
Én is így vagyok vele,37 éves fejjel,végre egy olyan cod ami hajaz a 4-re azzal nagyon sokat játszottam.
Ez picit bonyulultam mármint a fegyver kiegíszítők miatt. Meg én is az a gamer vagyok aki játszik vele, nem a hibákat keresem. Egyszerűen csak tolom oszt kész próbálom a feladatot csinálni hogy most kempelnek vagy nem kit érdekel vagy pont vannak olyan hibák ami a szeró miatt van én ezeket észre sem veszem MERT ÉN JÁTSZOM VELE.
-
craftsman01
senior tag
válasz
dombi81 #6405 üzenetére
Nem tudok igazat adni neked mert nem most vettem meg hanem vagy 1 hónapja már 90-es vagyok szal jatszottam vele elég sokat szóval MEGY ezen a ....konfigon bőven 60 fps felett közepes beállítások mellett. Nem is az a baj amikor már játszok az simán megy, hanem a menü fagyogat nekem, ez amit nem értek tegnap ezért újraraktam a gépet is de nem lett jobb. Azért nehogy már a menü gépigényesebb legyen mint maga a játek.
-
craftsman01
senior tag
Na a Jézuska nem akarja , hogy játszak vagy a menü vagy a betöltő képernyő fagy meg.Kezdem megbánni, hogy pénzt adtam ezért.
-
craftsman01
senior tag
Mi a tosz, belépek multi menübe és kifagy.
Kampányhoz shaderezik megvárom míg befejezi hátha.
-
craftsman01
senior tag
Holnap újrateszem a Wint meg minden fris lessz mert nézem videókat simán tolják i36100-val még a ground wart is ami nekem diavetítés szal azzal egy percet nem játszottam mióta megvettem csak kis mapokon de most mióta bejött a két cod 4-es azzóta meg a menü is meghülyült nekem hiába a 16gb ram ha állandóan kifagy.Vidikari nem hiszem hogy rossz lenne mert akkor más játéknál is az lenne.
-
craftsman01
senior tag
válasz
KaitouP #6324 üzenetére
Nálunk 25.-e így tudtuk megoldani csak.Úgyhogy mehez a game.
már ha nem fagy meg a menü.Kb 5 perc mire mecshez jutok lefagy lerakom asztalra vissza lefagy, kilép hibauzenet nuku.Valami nagyon nem stimmel ezzel a gémmel.Minden más pöpecül megy de ez még a 16 gb rammal is amit tegnap szereztem mintha kenyérpirítón akarnám futatni. Pár programozót vehetnének fel akik tudnak is kódolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Battlefield 6
- Wise (ex-TransferWise)
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest