- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #4805 üzenetére
Áhhháhá,nekem megvolt ma a dupla szopás...előszöris úgy feltoltam az MMR-t vagy mit,hogy csupa 100+os klános meccsbe rakott DOM-on,mégis sikerült szopós körben is jót lőni,aztán megkoronázta a játék egy 155-ös 6 fős mind fullos brigáddal DOM-ban,és 1 perc múlva egyedül találtam magam ellenfélként
Akkor jött Boogie,de hát hiába kezdte feltölteni a csapatot már...
Nem tudom,miért kell ilyen,hogy sorban lehetetlen meccsek legyenek,pár jó kör után ilyen ugyan van,de ennyire durvát még nem b..tam
El is ment a kedvem a játéktól így a végére.Nem jó ez így,hogy 1-2 jobb kör után ráerősít a játék.Nem jelentenek semmit a szintek.Legalább ha már van valami "rang" a játékban,amivel besorol,miért nem lehet azt is jelezni? -
Segal
veterán
válasz
stuka20 #4525 üzenetére
Abbol 25ot csinalj mert annyi kell az operatorhoz. Lehet kifogni afk-kat, meg sok a kemper ha elsore siman is olted a masodik talalkozaskor a korben mar tudhatod hogy nyugodtan olheted kivegzessel is.
Esetleg ground war modban menj valami piszok magas haz tetejere tutira lesz fent egyhelyben allo kemper. Csak egy kis ido kell hozza.
Nekem volt vagy 5-6 amikor mar felig megoltem es akkor az egyik csapattarsa engem olt meg es akkor nem adja meg. Na az a duhito.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest