- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
Xrite már átadta az egészet, szóval ott support nem hiszem hogy lesz.
Én csak kipróbáltam 2szer a calibrite sw-ét nem volt rosszabb mint az i1profiler. Igaz Windowson próbáltam. De nem szoktam használni, mert vannak nála jobb programok, ingyenes displaycal vagy fizetősek.De nem biztos ám hogy a szoftver miatt lesz rosz. A fent emlegetett korrekciók miatt is lehet rossz, ha nincs a mac-edhez külön korrekció. Egyszóval a rossz korrekció használata miatt is lehet zöldes. Elég a fentebb linkelt táblázatot megnézni.
Fentebb linkelt valaki Neked egy módosított displaycalt, azt nem próbáltad?
Illetve az is lehet, hogy a calibrite hiába támogatja legacy eszközként, de kb tojtak rá és le sem ellenoriztek. Általában a legacy dolgok csak nyűg a fejlesztőknek.
Írj rám.
Milyen monitor?
-
Danex
addikt
Nekem is részben ez a bajom... nekem a display studio van, de ott is most nem akarok fizetni az új szoftverért, hogy használhassam az eszközömet... szerencsére neten fellelhető a régi kiadás is. De akkor a tapasztalatod alapján biztos nem veszem meg az új szoftvert.
Az a baj, hogy pont ezektől a szoftverektől várná az ember ,hogy egy laikus is meg tudja csinálni, de ha 2 gyári szoftver különböző eredményt ad akkor mégis hogyan tudna meggyőződni mi a helyes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újból mozgásban a Shinobi: Art of Vengeance
- Milyen autót vegyek?
- OLED monitor topik
- Gitáros topic
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest