- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
balika21 #844 üzenetére
Szépen megy le az ára.
@Throme
1. A Lego autók is elhozhatók még 120-130 körül. Így igazából nincs nagy különbség, nemrég még a Cada is 90-100k volt. Ill. nem tudom itt hogy alakul az ára, lesz-e ugyanolyan diszkont rá mint a Legóra. Ha épp ezt látjuk ahogy megy le 100-90-80... akkor jó az irány.Ez mondjuk annyira komoly cucc, hogy nem is várnék tőle félárat.
2. Miezarengetegmotormár?!!?!??
Nagyon megszaladtál helyben, úgy látom. Már a múltkori gyűjtemény is durva volt. Ezekkel még komolyabb lesz. Egyébként megértem. Én abszolút nem vagyok motoros de már a képek alapján is nagyon tetszetősek. Ezek a klasszik, nem burkolt motorok is külön jól néznek ki. Igazából szerintem itt is elég sok hozzáadott érték van már a Legóhoz képest azzal, hogy többféle dizájnt lefednek, ill. próbálkoznak extrákkal, mint króm elemek, stb...
Ez már megint az a szint amikor nem másodvonalbelinek tűnnek az egyéb gyártók, hanem ezeket látva már a Lego modelleknél lesz hiányérzete az embernek.@draco31
"jó tanács". -
Throme
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trance club
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest