Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ez abszolút gáz. Rendszerben kell gondolkodni. Másra nem érdemes cserélni ami rövid távon jónak tűnik de több a hátránya. Viszont valahol el kell kezdeni és nem is látszik mindig, hogy mi lesz belőle... lásd akkuk. Arra is azt mondják, hogy tömegben több gond lesz vele mint a belső égésűvel de azért halad a tudomány, az újrahasznosíthatóság is magas már, stb... meg ha pl. ugyanaz a szar marad a végén akkor is lehet, hogy könnyebb kezelni ha nem lokálisan szennyez, stb...
Rengeteg dolog vakvágányra fut de hogy elvi szinten ne lenne értelme ennek az egésznek azt nem látom be. Sztem van... csak néha szarul csinálják, néha direkt is szarul/álszent módon, néha meg hülyén mert még nem tudják mi fog kisülni belőle 50 év múlva... de azért van ami sikerül és haladunk előre. Ez ilyen sajnos, tökéletes, könnyű és olcsó megoldás nincs rá.
Sztem ez még mindig jobb mint ülni és leszarni. Mondván, hogy az igazi környezetvédelem az lenne ha nem fogyasztanánk, ülnénk áram nélkül a nádviskónkban és pislognánk.
Szerintem biztos lesz a kettő között is valami fenntarthatóbb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerintem biztos lesz a kettő között is valami fenntarthatóbb megoldás.