Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• RapaNui1

aktív tag

válasz Vistaboy #1291 üzenetére

Ahol én lakom, anyagi okok miatt szerintem nem legózik senki.
    A legközelebbi Tesco 20km, de ott tényleg nincs Lego alkatrész.
    A megyeszékhely 40km, de én ott még Lego boltot nem igazán láttam, ha van is valami tuti nem árulnak alkatrészt.

Az hogy a nagyobb városok rogyásig vannak Lego alkatrész boltokkal nem tudom hogy hol, mert én Pesten kívül eddig nem igazán találkoztam ilyennel.

A másik gond tényleg az hogy egy pár forintos alkatrész miatt kell kifizetni pár ezret a postára.

Én sem tartok tartalékot otthon, sőt én a készletek pótalkatrészeit is visszacsomagolom a dobozba készletek szerint, mert az a készlet szerves részét képezi akár a bricklinken az alkatrész lista sorában, ott is feltüntetik az extra parts listában.

Utolsó megjegyzésként pedig nem is értem hogy ezen miért is háborodik fel bárki is, anno én még azt is megkérdeztem itt hogy mi az a bricklink, de kerestem már én is alkatrészt is, mert meg arról sem volt régebbem fogalmam, hogy minden egyes darabnak külön száma van stb. Azért vagyunk hogy kérdezzünk, válaszoljunk, hozzászóljunk ha tudunk segítsünk, de miért kritizáljuk egymást vagy a másikat?

Új hozzászólás Aktív témák