Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubbba
tag
Az a baj ezekkel a SC méretű "kínai" autókkal, hogy szerintem gyakorlatilag az összes a rebrickable-ről lopott és ez rendszerint az adott MOC oldalán a hozzászólásoknál is látszik. Nem véletlenül néznek ki jól, ezeket nem a kínaiak találják ki. KITT-et konkrétan én is megépítettem, anno még a LEGO-s topicban is postoltam. Megvettem az útmutatót az alkotójától és összevadásztam az alkatrészeket Bricklink-en. Egy ilyen autó egy bő 10-esből (útmutatóval legyen 15) általában kijön. Én elsősorban így vadászgatok, de megértem ha valaki elcsábul, mert ez így nyilván olcsóbb és egyszerűbb. Nyilván nem életszerű, hogy ha lát az ember valamit az alin, ami tetszik neki, akkor nekiáll keresgélni, hogy nem lopott-e, sajnos a világ így működik. A Lancia is itt van, a többi Lancia is az ő műve. Jó ez a topic, de a magam részéről én egyelőre maradok a Cobi/Cada vonalon, és mégegyszer mondom, a mai világban, valamint a LEGO árazása mellett nem csodálom ha valaki a még sötétebb oldalra merészkedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest