Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Throme #1076 üzenetére

Azért is írtam, hogy azzal nem értek egyet mikor olyan fikázás jön, hogy motor v. világítás nélkül mit képzelnek? Vagy ugyanez a véleményem a színben elütő Technic pinekről is. Kérni lehet, habzó szájjal úgy beállítani, hogy minden más szar... az nyilván nem oké.

Szóval azt megértem, hogy szegmentálnak. Volt itt szó a Cada motorizált 1:8-ról. Arra is írtuk, hogy érthető ha nem mindenki akar ilyet, mert egyszerű soha nem lesz pl. a vezetékezés. Simán elfogadható, hogy vki nem ezt preferálja... és akkor a gyártó sem, mert nem akar ezzel sz*pni. Mondjuk lenne 10x annyi problémázó telefon/mail rögtön...

Viszont lehetne kompromisszum. Ahogy itt is varázsütésre megoldották a modularitást vezetékek nélkül pl. Vagy a vezeték elvezetést falban. Stb... és az látszik, hogy a Lego is sokszor próbálkozik mással. PU, majd jön az okoskocka, a vonat 100 éve motoros és az is marad... csak nem mindig sikerül normálisan megoldaniuk.

Az univerzális kockák és moc-olás is régi legenda. Már alig van divatban, max gyerekek tolják így, nekik meg jó tizedannyi elemből is. Sőt, még könnyebb és kreatívabb is. A mostani Legok is tele vannak speciális elemekkel. Max nagyon kreatívan tök másra is használják. Lásd balta visszapillantó és társai...

Persze ha oda haladunk (szerintem igen), hogy nem egy, hanem sok gyártó lesz akkor normális, hogy specializálódnak is. Nem kell mindenkinek mindent gyártania. De aki valamibe belemegy az csinálja már rendesen! :)

Új hozzászólás Aktív témák