- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Bocsássatok meg biztos hogy nagyon sokan kérdezték tőletek,de nem volt erőm már végignézni a topikot,Csak egy kis segítség kéne.A programozásról tényleg semmi fogalmam nincs annyit tudok hogy több fajta nyelv van és egy pár játékot átírtam jegyzet tömbben ennyi sajna,de viszont nagyon érdekelne.Már egy pár hete olvasgatok a neten minden félét,és nem tudom hogy,hogy kezdjek neki?Amiket eddig olvastam ott 70 %ban ezt a nyelvet ajánlották.Letöltöttem egy pár könyvet is de sajna azok is kínainak tűntek így elsőre.A kérdésem az lenne hogy tudna e nekem valaki valami helyes irányt mutatni,hogy merre induljak?Mert én tényleg semmit nem tudok a programozásról.Köszi szépen és bocsi ha már sokan kérdezték!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- Asus AM1M-A AMD AM1 alaplap + Quad Core AMD Sempron 3850 Processzor
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G923 PS5/PC + Váltó + playseat brake pedal + 3D mod
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest