Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok!
Bocsássatok meg biztos hogy nagyon sokan kérdezték tőletek,de nem volt erőm már végignézni a topikot,Csak egy kis segítség kéne.A programozásról tényleg semmi fogalmam nincs annyit tudok hogy több fajta nyelv van és egy pár játékot átírtam jegyzet tömbben ennyi sajna,de viszont nagyon érdekelne.Már egy pár hete olvasgatok a neten minden félét,és nem tudom hogy,hogy kezdjek neki?Amiket eddig olvastam ott 70 %ban ezt a nyelvet ajánlották.Letöltöttem egy pár könyvet is de sajna azok is kínainak tűntek így elsőre.A kérdésem az lenne hogy tudna e nekem valaki valami helyes irányt mutatni,hogy merre induljak?Mert én tényleg semmit nem tudok a programozásról.Köszi szépen és bocsi ha már sokan kérdezték!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Zenbook 15 UM3504DA 15.6" 3K OLED Ryzen 7 7735U 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest