Hirdetés
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Gyuri16
üzenetére
A névvel kapcsolatban igazad van, dehát a feladat megvalósítása szempontjából kb. az volt az, amit a legjobban lesz@rtam.
Amúgy sem gondolkodtam olyan túl sokat a feladat megoldásán, nem épp ezen kell leakadni. 
"viszont foloslegesen mesz vegig az osszes oszton"
Már miért mennék végig az összes osztón?
A for ciklusból szerintem nem vettél észre egy részletet:
(i<max && divider<2)
(A zárójelezés szándékos, bár nem lenne kötelező, hogy jobban látható legyen, hogy összetartozik.)
Tehát eleve ha már divider mondjuk elérte a 2-t, akkor nem is fut tovább a ciklus.
Azért nem tértem vissza egyből már a for ciklusból, mert utána lehet, hogy akar további műveleteket végezni, vagy mittudomén, kiírni valami üzenetet, akkor legyen szabadon bővíthető, könnyebben átalakítható. Legfeljebb abban az esetben csak kiírja, hogy prím vagy sem, aztán végzi tovább a dolgát, ahogy akarja.
Ezek fényében nem nagyon értem a kritikát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy sem gondolkodtam olyan túl sokat a feladat megoldásán, nem épp ezen kell leakadni.