Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Nothing Ear (3) - mikrofonpróba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
"Mert kezdő
"
Mondjuk így se igazán értem, mert nálunk kezdetektől fogva azt verték a fejünkbe, hogy return. Sőt, azért is szóltak, hogy külön függvény se lépjen ki hasonló módon, idézek:
"Függvény ne hívjon kilépéssel, hasonlókkal kapcsolatos dolgokat, mert a felsőbb szintű kódot ez meglepetéssel fogja érinteni (fájlok lezárása, takarítás elmarad). Ha szükséges, akkor legyen a programnak valami fatal_error() függvénye, azt hívjuk."
(Forrás: http://infoc.eet.bme.hu/gyakorlatok/)"Az exit() használata tulajdonképpen ugyanannyira problémás, mint a goto, ugyanazon okok miatt."
Akkor ezt most megjegyeztem, hogy az exit() függvényt se fogom sosem használni.
(#1459) Karma: titeket is Poppe tanított? Első alkalommal (tavaly) minket is, de nekem annyira megtetszett a tantárgy, hogy felvettem idén is.
Ugyebár nincs kereszt progból... és Poppe órái szvsz olyan szinten unalmasak voltak, hogy egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésem a programozás iránt (előtte középsuliban persze egyáltalán nem volt programozás), és ezzel még kb. az évfolyam fele így volt.
Aztán amikor nyáron elkezdtem a PHP-vel foglalkozni, akkor rájöttem, hogy a programozás jó dolog. És most már ráfeküdtem a C-re is, aláírás megvan, már csak a vizsgára kell gyakorolni, mint egy elmebeteg. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Nintendo Switch OLED 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- ASUS 5080 NOCTUA OC Edition - iPon garancia 2028.10.29.
- HP ProDesk 600 G5 SFF 9th Core i5 PC 8/256/500
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
Ugyebár nincs kereszt progból... és Poppe órái szvsz olyan szinten unalmasak voltak, hogy egyáltalán nem keltette fel az érdeklődésem a programozás iránt (előtte középsuliban persze egyáltalán nem volt programozás), és ezzel még kb. az évfolyam fele így volt.