- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
uraga
csendes tag
válasz
Jester01 #3142 üzenetére
Igen, eddig én is eljutottam, abból ha az intervallumokat rendezed, nem lesz rendezett listád. Akkor sem ha a végén n elemszámú listában n darab intervallumod lesz. Max akkor lenne a végén rendezett ha még a rendezett intervallumokat összefésülnénk, ami igen hatékony de egy TimSort nevű rendezés sokkal jobban csinálja, szóval itt nem ez a lényeg. A lényeg ott lenne, hogy a min és max elemek közé úgy pakoljuk be az elemeket, hogy valamilyen csoportosításba kerüljenek mint a BucketSortnál pl 10-20, 20-30, 40-50- ig stb. Ezután az intervallumok rendezésével akár rekurzivan egy rendezett sorozatot kapnánk a végén. De mivel a leirásban az is szerepel hogy egyenlő elem számú intervallumokra osztja, tényleg nem értem hogy csinálja, hogy a végén rendezve is legyen az egész lista, ne csak az intervallumok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest