Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Gyuri16 #1746 üzenetére
hehe
1) milyen ajanlok Qt-hoz? Qt creatort, adja magat, az integralt Designer miatt nem is kell "kivulre" menni
2) milyet hasznalok? semmilyetvim-ben kodolok regota (Qt-t is), imadom, egyelore nem talaltam meg olyan szerkesztot ami a nyomaba erhet, pedig probaltam parat (IDE-kbol pl. Dev-C++, Code:
locks, KDevelop, Qt Creator stb). a Creatorban van ugyan "fake vim", de csak a legeslegalapvetobb vim-es feature-oket tudja, semmi olyan nincs benne implementalva amitol a vim igazan hasznalhato es zsenialis
3) vim guru nem vagyok, de hasznalom es szeretem regota
debugolni nem szoktam vim alol, bar ha jol tudom siman megoldhato, en altalaban vagy trace-elek, vagy ha muszaj szo szerint debugolni, akkor gdb
a kodban ugralassal meg szerintem a ctags-re gondolsz, ehhez nem kell semmi kulonleges, csak legeneralni a tags file-t (a forrasaid legfelso konyvtaraban ctags -R *), aztan a vim-nek elmagyarazni hogy ha az aktualis konyvtarban nem talal tags file-t, akkor menjen feljebb: set tags=tags;
(a vegere a ; kell!)SZERK: 'ugrani' ugy tudsz, hogy az osztaly(vagy barm imas)nevre allva CTRL+] -t nyomsz, visszalepni meg CTRL-t
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest