- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Gyuri16
üzenetére
Ebben teljesen igazad van, függvénynek nem I/O művelet a dolga, csakis annak elvégzése, amiért meghívták. A főprogram írogasson ki. Tehát ilyen egyetértek veled, de ha kicsit több energiát fektettem volna a dologba, akkor biztos feltűnt volna.

(#1668) shev7: OK, igaz, végül is nekem is jó, ha szóltok, hogy valahol lehetett volna jobban. Csak azt hittem, most jön a saváradat, ami miatt aztán szégyellhetem a pofám, hogy hogy írhattam ilyen sz@rt.
Amúgy igazatok van abban, amiket írtatok. 
Mondjuk azt bírom, hogy a srác, aki annyit kérdezősködött, és akinek megírtam, még csak annyit se mondott, hogy "kösz vaze"...
Így próbáljon segíteni az ember másnak. Vagy csak én vagyok a maradi, hogy meg szoktam köszönni, ha segítenek nekem? 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- MSI 17 Pulse FHD IPS 144Hz i7-13700H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Amúgy igazatok van abban, amiket írtatok. 
Így próbáljon segíteni az ember másnak. Vagy csak én vagyok a maradi, hogy meg szoktam köszönni, ha segítenek nekem?